Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a kezdet is biztató.
karajj: az még meglehet.
zyndar: most már kötelezõ behúzni.
pár meccset lenyomtam én is.
vertük a sportingot a LK elõdöntõjében, majd kikaptunk tõlük a bajnokságban, a juventust hazai pályán kivégeztük, 4-1, majd újabb mészárlást tartottunk, melynek áldozatául a pacos ferreira csapata esett, nyolcat kaptak.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Grat mindenkinek!
Forza meg fog terülni nálam eddig kétszer volt, de segítség nélkül ontja a gólokat félpályánál labdát kap nemegyszer végigcselezi a kis cselgép és be is lövi a helyzeteit.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza: Rachid elég ütõs, õ is sárkánytejen nõtt fel.
Ramox: Neymar mennyibe fájt?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Elsõ mérkõzés a pl-ben:
Kicsit meglepett, de ennél rosszabb meglepetést sose!😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
A 3 csatár milyen szerepkörben mozog? Nekem egy picit fura, hogy 3 középsõ középpályással a 2 szélen erõltetett játék ilyen hatásos, node az eredmények téged igazolnak <#hawaii>#hawaii>
Igazolások felemásan zajlanak :\ Nem igazán találtam csatárt... Kadlecet lenyúlták elõlem, így egy kisebb vagyont fizetek Neymarért:S
M.City elsõ szezon...képekben
Angol Premier Liga
Csapat statisztikák
Játékos statisztikák
Áttekintés
Felállás
David Villa
Taktikám
Atletico Madrid elleni meccs
Igazolások
Priméra Division tabella

a nem bevált játékosokat eladom,akiket meg megvettem,és nem váltak be,meg sem veszem. a fiatalok helyett,most beváltabb játékosokat veszek..
mondjuk,hogy új játékot töltöttem be,akiket elõzõleg megvettem,most le is vadászták a nagy klubbok Rodriguezt elvitte Ac Milan,Krivetset meg a Monaco..
Costinhatól és Donitól a sok fizetés miatt (1M és 700k € évente) megpróbálok megszabadulni,hogy VdV fizetését tudjam állni,egy kölcsönzéskor..
Donira az elsõ jelentkezõ a Papafighter Club
Nekünk mégiscsak meglett a továbbjutás, at EL-nek újfent jobban örültem volna 😊

A 3 vereség már azután csúszott be hogy bajnok lett a csapat.
Matic-csal már megegyeztem, marad. Stochot is szeretném megtartani, lejár a szerzõdése, remélem megtudom szerezni. Storari nagyon jó szerzemény volt a nyáron.
Rég jelentkeztem már Liverpoolból, (mondjuk elég sokáig nem is játszottam).
Nos, akkor kezdem is...
Angol Liga Kupa 2010-2011
Már megszoktam hogy szinte minden döntõt a londoni kékek ellen játszom, és ez most sem alakult másképp.
Liverpool - Chelsea 1:1 büntetõk 4:3
Angol FA Kupa 2010-2011
A legjobb 4közé jutásért a Blackburn R. ellen játszunk.
Papíron ez sima továbbjutás, de bármi elõfordulhat.
UEFA Bajnokok Ligája 2010-2011
A legjobb 8 közé jutásért az orosz Rubin Kazán ellen játszunk.
1.mérkõzés Anglia,Liverpool,Anfield Road stadion,44635 nézõ
Liverpool - Rubin Kazán 3:0
2.mérkõzés Oroszország,Kazán,Central stadion
Rubin Kazán - Liverpool (2011,márc. 9.)
A továbbjutás félig már megvan, de még meg kell majd küzdenünk az oroszokkal Kazánban is ahol valószínûleg mindent megfognak tenni ellenünk.
Angol Premier Liga 2010-2011http://noob.hu/2010/05/28/2010-2011.jpg[/img]
A tabella elejében levõ csapatok ellen jó meccseket játszottunk.
Liverpool - Manchester C. 1:1
Arsenal - Liverpool 0:1
Liverpool - Aston Villa 1:1
Liverpool - Manchester U. 2:2
Liverpool - Chelsea 1:0
Tottenham H. - Liverpool 2:2
Everton - Liverpool 0:2
Manchester C. - Liverpool 0:3
Liverpool - Arsenal 2:1[img]
Grat MINDENKINEK!!
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
saját nevelésû játékosok: Papp, Somogyi, Gyõri, Németh, Sági

king: azt használom 😊 illetve nem épp, mert ezt az új béta verzsönt nem tettem fel.
ramox: én sem :/
utolsó 4 meccsünk
Inter- JUVENTUS 0-4
JUVENTUS - Catania 6-0
JUVENTUS - Napoli 3-0
JUVENTUS - Lazio 2-0
4 meccsen 15 rúgott és 0 kapott gól😄
jön az transfer idény, januárba nagy bevásárlást tartok,és kirakom a piacra a poros kacatokat.. a támadó része a középpályánknak nem ér semmit!
Német.4osztály oberliga. 30.forduló jön... 1. Lübeck 68. 2 Zwickau(én)65 3. Babelsberg 31/63 4. Jena 62. Az a baj ha nem jutunk fel,nagy adosságunk lesz... feljutni... így nehéz lesz:S
karajj: meglesz a továbbjutás
ramox: 11 meccsen még csak 6 gól
csaba: robinho unokája?
zyndar & huni: csiterek vagytok
15 forduló után így állunk
Résszint,a nagyoktól kikaptunk: Juventus 2-3, Roma 0-2,Genoa 0-1, Ac Milan 2-2
és,1 Catania 3-1-es olaszkupa kiesés után jött ez a meccs:
valami nagyobb siker..
3,1M-ba mehet el az aszisztensem,de mihamarabb megakarok válni tõle!
201- ig van szerzõdése,de a vezetõség a nagy fájdalomdíj miatt nem engedi el,na most,akkor marad 2014-ig?? ritka szar képeségekkel rendelkezik,és sose mond jókat..szóval...<#violent>#violent>
Tessék a legújabb Firefoxot használni!
Nagy grat mindenkinek. Lassan de biztosan nálam is a célgrbébe kerül a csapat úgy hogy már aktuális lesz elmesélni mi történt velünk és mi lett a vég kimenetel. Remélem hétvégén megtudom írni.
Addig is mindenkinek jó játékot!
www.bundesliga.de www.kicker.de

otthon 2:2-t játszottunk úgy, hogy kétszer tudtunk egyenlíteni, kint meg iskolajátékkal ez lett a vége: