A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    Sziasztok!

Hát mivel az FM 2011 valamiért teljesen meghalt nálam...nem tudom mit alakítottam vele...de eddig jó volt, most már akkor se jó ha újra telepítem!:D:D és nem bírom megcsinálni, szóval épp ezért feltettem a 2010-et és úgy döntöttem kezdek egy hosszú karriert.
    A választásom Portugáliára esett. Ezen országon belül pedig a 3. osztályban szereplő, szebb napokat is megélt 2001-ben bajnok, 2002-ben ezüstérmes Boavista FC.
    Nagy kihívásnak gondolom, főleg mivel pénzügyileg kb nullán van ez a csapat...katasztrofális a pénzügyi helyzete. Fizu keret sem volt túl magas... 2,8 millió Forint.
    A csapaton átalakítást kellett végezni, mert a játékoskeret nagyon szűkös volt és gyenge a felhozatal. Tehát íme az igazolásaim: Igazolások 2009/2010

Ezek után a bajnokság elég durvára sikerült. Kb 5 csapat volt akik reális eséllyel pályáztak az elsőségre. Vizela, Moreirense, Sporting Espinho, Gondomar SC és persze mi. Az Espinho és a Gondomar viszonylag hamar kiszálltak a versenyből .Maradtunk 3-an. 4 fordulóval a vége előtt kialakult egy olyan helyzet hogy azonos ponttal álltam a Moreirense csapatával. 3 fordulóval a vége előtt szintén azonos pontszám. A 3. helyezett 3 pontra volt tőlünk.
    Utolsó előtti körben nyertünk 3-1-re a Moreirense ellen így átvettük a tabellán a vezetést. A bajnoki címhez elég lett volna utolsó fordulóban az iksz, de kicsire nem adunk, nyertünk idegenben míg a Moreirense kikapott otthon az Espinho-tól! :D ami a következőt jelentette: Bajnokság végeredménye

A csapat tehát mehetett inni, de itt még nem volt vége a dolgoknak. Jöhetett a feljutási rájátszás. Ahol ez lett a végeredmény: Feljutási Rájátszás

A csapat az átigazolásoknak köszönhetően jutott fel, mert nélkülük tuti nem sikerült volna. A legnagyobb igazolás mint kiderült Fausto, Joao Paolo és Dani lett. De a többiek sem szégyenkezhetnek! Sajnos az idény során rengeteg sérültünk volt, betudható ez annak hogy sem normális erőnléti edző, se fizikoterápiás emberünk nem volt...és nem is tudtam hozni.

Tehát feljutottunk a 2. osztályba, ahol meglepő módon a vezetőség kitűzése nem a bennmaradás, hanem a feljutás kivívása lett! :D kicsit meglepődtem!:D nem gondoltam hogy 2 osztályt akarnak ugrani 2 év alatt. Magasabb fizukeretet kaptam ennek megvalósításához. 8,5 millió forintot. A 2,8hoz képest ez nagyon sok.
    Kíváncsian várom mi sül ki ebből az új évből. Eddig 3 meccs ment le, 2 győzelem és egy 92. percben elbukott győzelem. Majd jelentkezek ha vége a 2. évnek!:-)
    Hajrá Boavista!!!