Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a hétvégén több idõm lesz és jön a bajnokság állásáról a kép 😊

Grat mindenkinek!

zyndar
Fini.
Paletta és Gracián iszonyat olcsón jött el, elõbbit 7 millió euróért, utóbbit 4 millióért vásárolták ki nálam.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szabocsaba1983
Széééép <#eljen>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Ramox

Bocsi, kicsit erõltetni kell a szemet😄
Aston Villa kiütése ligakupából.... nem kis mázli volt😄

zyndar
Simaliba a feljutás.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ramox
Szerencsébõl nekem sincs hiány... koppkoppkopp. Nem sokára hozok képeket.

szabocsaba1983
Sziasztok!

Nyomom tovább Fortuna Düsseldorf-al. Friss feljutóként eddig egész jó:

'Ingyééé találtam

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

zyndar
Eddig mázlink is volt, nem egyszer.

Ramox
Nálam is jó. Túl jó már a csapat a francia bajnokságba 😊

Huni92
Így rendben van.

zyndar
Nekem jó. Más látja?
Vagy így Huni?

akvik
akk a probléma az ön gépében van😄nekem megjelenik.

Huni92
Hé Znydar!
Lehet, hogy csak nálam van probléma, de a képhostról linkelt képeid sosem jelennek meg 😄

akvik
nekem is 4-5-1 taktikom volt majd váltottam 4-2-4-re.azóta milev is lövi a gólokat.hát lehet csak rá kellett szólni😄😄

zyndar
Õ az egyszem csatár, mert 4-5-1et játszok. 4 meccsen õ hozta a többiek szerelését, remélem megembereli magát végre.

zyndar
Na, csak le kellett szólni 😊

akvik
Változtasd meg Cardozo beállítasait.vagy legyen õ az egyszem csatár.Mondjuk nekem még nistelrooy is ilyen volt.csak õ 16meccsen nem talált be.azóta nem is jáccik ment a b-be.

zyndar
Nem vágom. A taktika nem változott, Anelka meg Hauche ha nem is fossa, de lövögeti a gólokat.

akvik
mint nekem milev.csak neki 11meccsig tartott ez.aztán megvettem mellé gignacot és azóta fossa a gólokat.

Fabio Capello
gratula 😊

zyndar: tökinek mi baja van, levágták mindkét lábát? 😄

zyndar
Gratula! Elég sima volt minden, mondjuk ilyen nevekkel 😊
Ha a kérdésre választ találsz, szólj <#fejvakaras>

Forza Italia
Befejezõdött a Szezon

BL gyõzelem is megvan

Bajnokság sorozatban 5x lett meg

Gólszerzõk

Legnagyobb arányú gyõzelem

AMúgy valakinek valami tipp h mit csináljak a csatárokkal??? Meccsenként 20 helyzet megvan és allig rúgnak be valamit.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
ilyen üzit kaptam az imént: Ibrahimovic aggódik a menedzser fegyelemhiánya miatt.
ez mitõl van,vagy mit lehet tenni ellene??? jó,egy picit magabiztosan szoktam nyilatkozni,de szvsz nem azért lehet xd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
Laza kupagyõzelem:

A negyedik szezonom egy képben:

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zyndar
A vicces avatarral írogató fiúval ne foglalkozz, õ csalókeci.

Ramox
Igen, emlékeztem és vissza is kerestem, és ezért is volt akkora csalódás a szezon 😄

Zyndar: Meglátjuk, függ a piactól is hogy mit találok ki. 4-3-3ért nem vagyok oda, de meglátjuk...

Én ezt játszom!Igaz csak Angol alacsonyabb ligába,de egész ütõs kis taktikát sikerült összerakni😊Valahogy nem tudtam 4-4-2-t rendesen összerakni,így kénytelen voltam mást kitalálni 😄
Grat mindenkinek!
zyndar
Én azt figyeltem meg, hogy a tabella legvégén található csapatoknak nem kell nekiesni teljesen, max. Control stratégiával. A középpályára meg szerintem 3 ember kell. Próbálj ki egy 4-3-3at és akkor nem kell kidobni a csatárokat. Abban viszont szélsõk nincsenek 😊 Én mostanában egy ilyenen agyalok.

Huni92
Lambertet elpasszolhatod, gyenge a csávó a második vonalhoz. Nekem is volt egy mentésem velük, elsõ évben gond nélkül lettünk bajnokok 😊
Sok sikert!

H2O, Utley:

Ramox
Nyah jó, tényleg jobb lesz ha átgyúrom a csapatot, tényleg nagyon üres volt így a középpálya. Alapjáraton az ötlet egy fm baseen látott taktikából jött, ott láttam egy ilyet, és megcsináltam a sajátomat, és az elején nagyon jól szuperált, de így belegondolva. . . Viszont akkor legalább két csatárnak mennie kell.... Szomorú... 😄 És nehéz döntés😄

Ramox
Tény 😄 De a vicc az hogy veretlen voltam a szezon feléig, és a második felében jöttek a problémák. . . :\ Barca-val felkészülési meccsen úgy hogy elsõ csapattal álltak ki 1-3at játszottam, aztán a szezon másik felében meg az utolsó helyezettel X-elek.... Nem tudom mit rontottam a második felében.

zyndar
Elõször is gratulálok a feljutáshoz, a +46os gólkülönbséggel elsõ vagy. Azt kell mondanom, hogy te magad választottad, hogy sok gólt fogsz kapni, ugyanis a felállásod leginkább 4-1-5, ami egy picit fura <#idiota>

eZo
<#eljen> <#worship>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Forza Italia

Parancsolj😊
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=1335
Ramox
Hát a Lazioból végül Southampton lett, és mellesleg egy óriási csalódás is.
Azt hittem hogy gyerek játék lesz megnyerni a harmadosztályt, aztán kiderült hogy a védelmem katasztrófa 😞 Nah majd a nyáron rendbe rakom a csapatot és a másodosztályt megnyerem 😄 Nem részletezném különösebben, túl nagy csalódás volt. A csatáraimra büszke vagyok. Szépen termeltek, jó kb csak rájuk költöttem, és remekek lesznek még a másodosztályba is.

eZo
tök jó ez a skin, kaphatok egy linket hozzá, vagy a nevét meg tudod mondani ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Idén újra sikerült az osztályváltás😊 Anyagilag végre sikerült elérni,hogy szezon végére legyen a bankszámlánkon kis manna 😄
Water

Egyéni teljesítmények
Csapat
És mindenki boldog:

Olasz kupában a Roma ejtett ki minket az elõdöntõben.
Február táján elvállaltam Ghána irányítását, VB-n: Argentína, Cseh, USA csoport.

Forza Juve per sempre!

Water
Udine, 35. forduló, Catania idegenben: Felipe, Domizzi, Coda, Pasquale, D'Agostino, Inler, Gago, Di Natale nem bevethetõ. 37. percben Asamoah kiállítva, 92. percben Mascara góljával 2-1 oda. Na ez a Fuck you, bazdmeg!

Forza Juve per sempre!

Fabio Capello
a korosztályos válogatottat szoktam átnyálazni 😊

eZo
sziasztok ! sajnos hardver meghibásodás miatt elszállt a Getafe-s mentésem, ezért újult erõvel neki estem egy picit nehezebb feladatnak !

Betis
Cél a feljutás ! A keret jó, bár az ellenfeleket nem ismerem annyira ! A szezon elõtt nem igazoltam senkit, megtartottam a keretet és felhoztam 1-2 ígéretes fiatalt a nagyokhoz !
Eddig várakozáson felül szerepel a csapat 4-5-1-be, Mariano Pavone csatárjátékára kihegyezve ( 6 gólt vágott 4 meccs alatt ) ! Sergio García, Fernando Vega 3-3 aszisztja is kiemelendõ !

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy eddig csak alsóházi ellenfeleim voltak és eddig 2 büntetõt ítélt meg nekem a játékvezetés ami piros lapot is vonzott maga után, tehát 2 meccsen a csoda az lett volna ha nem nyer a csapat 😊

nekem 3 megoldásom van, vagy egyesével nézegetem végig a korosztályos válogatottakat a kisebb országokban, vagy rákeresek a lejáró szerzõdéssel rendelkezõkre és belõlük szemezgetek, vagy scout-program
Forza Italia
srácok ti hogyan kerestek tehetségeket a játékba?? Mert a megfigyelmõm olyankat talál h megnézni is kár

ave mindenkinek!
jó régen jártam már erre 😄 most megint van idõm játszani, majd otthonról dobok fel képeket
Ramox
Egy törpétõl mit vársz?😄

zyndar
2-es ugrás, blõõ <#miaz>

Ramox
Apropó izraeli gyerkõc....😄 Középsõ középpályás egy régi mentésbõl. 19 éves kora óta hozta a 8,3 feletti éves átlagokat😄

Water
Bennem is felmerült. <#nevetes1>

Forza Juve per sempre!