A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
dgabor82 #70391 Befejeztem az első szezonomat a Schalke csapatával.
A vezetőség elvárása az volt, hogy legyek harcban a bajnoki címért, én min. egy dobogós helyezést vártam magamtól, ami BL-szereplést ér.
Átigazolási pénzt egyáltalán nem kaptam, és a fizetési keret is teljesen ki volt használva, így először egy kis takarítást végeztem a keretben. Volt pár játékos, aki aránytalanul nagy fizetéssel rendelkezett, így őket el-, illetve kölcsönadtam:
- Streit, Edu, Hao, Plestan, Reginiussen, Pander
Az így befolyt pénzből kölcsönvettem Pitroipát (Hamburg), Abelt (Kaiserslautern) és Bileket (Kaiserslautern)
A szezont nagyon jól kezdtük, a Bayernt megvertük a szuperkupa-döntőben, és a bajnokság első fele is jól sikerült. Féltávnál 4 pont hátránnyal fordultunk a Bayern mögött, a Dortmund volt a második. A tavasz első fele gyengébbre sikerült, de így is max 6-7 pontra ott lihegtem a bajorok és a Dortmund nyakán. Az utolsó fordulókban viszont minden sorsdöntő meccset hozni tudtunk, ezzel az utolsó forduló előtt 2 pontra feljöttünk a Dortmundra. Az utolsó fordulóban a Dortmund Hannoverbe látogatott, míg mi a Freiburgot fogadtuk. A saját meccset 3-1-re hoztam, és óriási szerencsémre a Borussia csak 0-0-át játszott idegenben, így jobb gólarányomnak köszönhetően megszereztem a salátástálat.
A BL-ben a csoportkörben az Arsenal, a Roma és a Salzburg volt az ellenfelem:
1. Arsenal
2. Schalke
3. Salzburg
4. Roma
Csoportmásodikként továbbjutva a nyolcaddöntőben a Milan jutott ellenfélként, akikkel otthon kezdtük a párharcot. Már a 15. percben 0-2 volt az állás, de egy óriási meccsen sikerült 3-2-re fordítanom. A visszavágóra így előnnyel utaztam, ahol a félidőben is még 0-0-ra álltam, de aztán összeomlott két gyors góltól a csapat, és sima 4-0-ás zakó lett belőle.
A Német Kupában az elődöntőig meneteltem, ahol a Leverkusen állított meg.
Összességében egy nagyon jó szezonon vagyok túl, de többször bebizonyosodott, hogy a keret nem elég nagy, rövid a kispad, és eltiltások vagy sérülések esetén nincs minőségi cseresorom. Ezért a Bosman-szabállyal ingyen megszereztem lejáró szerződéssel ezeket a játékosokat:
- Vanderlei (KAP) Coritiba
- Kraft (KAP) Bayern
- Insua (VB) Liverpool
- Van Bommel (VKP) Milan
- Cesar Delgado (BSZ) Lyon
- Marveaux (JSZ) Rennes
- Trochowski (BSZ) Hamburg
- Destro (CS) Genoa