A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pettersson #70321 Én még nem tudom, hogy mire leszek elég... Elég szarul kezdtem a bajnokságot, mert kikaptam a Feldkirchen otthonába 1-0-ra, pedig végig támadtam a meccset, a helyzeteink is megvoltak, csak épp rendszerint kimaradtak. Aztán a kupa selejtező körében kivertük a Paschingot 4-0-ra, aztán a BW Linz ellen otthon 3-0, a Leoben ellen 1-0 idegenben nekünk, majd a SAK Klagenfurtot egy nyögvenyelős meccsen legyőztem 2-1-re. Persze ezen a meccsen is jóvalta több helyzetünk volt, de valahogy nem akart befelé pattanni semmi.
A SAK ellen volt egy osztrák kupa meccs az Austria tarcsijával, amin sikerült jól felidegesíteni magam, ugyanis az első csapat, ebben a körben még nem lépett pályára, ezért Sáfár, Dilaver, Troyansky, Solomon, Barazite, Tadic, Schumacher és Maicon visszajátszottak. Helyzetek töménytelen mennyiségét dolgoztuk ki, a végén a sérülések miatt a hosszabbítás jó részét kettős emberelőnyben, de elég fáradtan játszottuk le, de nem sikerült találni egy gólt. Jöhettek a tizenegyesek, ott, meg alul maradtam 10-9-re. :D
Amúgy élvezem ezt a falu ligát. Egy-két emberkémben van potenciál, mert elég fiatal a csapat.
Nálam, az átlagnézőszám, pedig olyan 2000-2500 körül mozog.