A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    Üdv Mindenkinek!
    A taktikákkal kapcsolatban arra kellett rájönnöm a 11-ben, hogy nálam nem válik be az adott szerepkör társítása egy játékoshoz. Bizony én mindekinél mindent beállítok, csapat taktikában pedig a régi jól bevált módon állítom a tempót, szélességek stb-t. Így jól és hatékonyan játszik a csapat, ami jelenleg az új peccsel nászutam színhelyének gyönyörű rózsaszín csapat a Palermo. Eddig játszottam a csak a Milán vert meg 2-0-ra. Intert legyőztük, Laziót, Genoát, Udinését, szintén. Anderlechten túljutva Uefa csoport körben vagyunk, Tottenhammal Londonban 1-1 és valakit megvertünk még a csoportban. Eddig a bajnokságban azt a 2 gólt kaptuk ha jól emlékszem - munkahelyen vagyok - amit a Milán lőtt. Észrevettem továbbá, hogy ez a játék nagy hangsúlyt fektet a labdatartásra és a szűrésre, valamint nem kedveli az orrba-szájba letámadást. Játékosaim inkább rámennek az ellenre, de nem nem próbálna rögtön szerelni, így a játék nem nagyon tud előre menni. Ennek következménye egy egy elhaló távoli lövés, vagy tehetetlen tötymörgés.
    Búcsúzóul fogadjátok szeretettel ezt a gyöngyszemet:
    http://www.pepsifoci.hu/oldalhalo/node/86417