Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
defoe 5-7hónapig sérült még
sanchez 1hónap
modric 3-4hónap
dawson 1hónap
muntary 2hét
a végén már nagyon daráltak minket
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
év csapatába: Gomes,Kaboul,Kranjar,Defoe és Pavju csereként
év managere: Én
év ifije: Bale
és futballistája: Defoe , de azért vicces h úgy h nem tom hány hónapja nem játszik 😄
am annak köszönhetjük a bajnoki címet itthon az elsõ 6ból mindenkit megvertünk,idegenbe megvertük a cityt, és x a muval és chelseavel. hazapályán nagyon erõsek voltunk. így év végére egy 22m veretlenségi sorozat is összejött
hazai pálya mérlege: 16gy 2d 1v
0:2re mentünk pavju duplával de végül kiszenvedte a chelsea sajnos ez lehet sokba kerül...
08-assal volt a csapatomba ott nagyot alkotott,de ez nem a 08 😛
most meg Stokeval szerencsétlenkedek <#idiota>#idiota>
majd rakok képet,egyenlõre a fél keretet elküldtem és hozom a playakat,de 60% a visszaforgatása az átigazolásoknak,szóval fiatalt és olcsót keresek helyette eladok 2 játékost..
épp Sandro igazolásán vagyok,helyette 4 játékost kell eladnom 😄
majd ha vége a szezonnak nyomok képeket
Gratta gombának, zakéjnak, és a királynak is! 😊
Féltávnál járunk
norbi: gugliba beütöd, hogy tug's training, és voálá.
Valaki tudna nekem linkelni egy jó edzést? Mert a mostani nem a legjobb...
Bár még nem jött el a téli szünet, de most már mindenkivel lejátszottam az elsõ meccsemet.
A fõnökség által elvárásnak kitûzött stabil közép mezõnyt magunk mögött hagyva vezetjük a bajnokságot.
A szezonkezdésre mint már jóval korábban írtam összesen csak 3 játékost igazoltam. Ennek legnagyobb oka a szabályok kielégítése volt. Eddig beváltották a hozzájuk való reményemet. Valamint a fizetések csökkentése képen egy kölcsönvett kapust haza küldtem. Sajna megsérült az elsõ számú kapusom így a második csapatból hoztam fel egy játékost aki nem a legmagabiztosabb, de kimerem jelenteni mécsrõl meccsre javulnak a képességei.
A mezõny játékosaim szerencsére összeszoktak így már nem kell minden mérkõzésen kisebb szívrohamokat átélnem a béna passzaik miat.
Sajna a kupában valamiért nem veszünk részt, de remélem jövöre már szereplünk majd benne. Anyagi keretek szûkösek és keményen törünk mínuszba.
Azért vannak kitartó nézõink akik megtöltik a mostani kicsi stadionunkat. (Itt jegyezném meg, hogy 2007-tel tolom és nincs kész az új stadion amibe manapság játszik a csapat.)
Valamint most végezetül megmutatnám az eddig lejátszott mérkõzéseket.
Mindenkinek hatalmas gratuláció a teljesítményéhez és csak így tovább. Jelentkezek még, csak nálam lassabban halad a játszadozás. De ezt minden családos játékos megérti.
www.bundesliga.de www.kicker.de
kiváncsi vagyok meglesz-e neked a bajnoki cím 😊
azért,grat az eredményekért..😊😊
folytatom a bilbaoval, már a 6. év elején járunk. kezdenek kiöregedni a pléják, akadémiáról még 1 normális ember nem került ki jóformán, így nem tudom mi lesz 2-3 év múlva... idén leigazoltam xabi alonsot, artetat, garridot, almuniát, csupa nagy nevek, viszont nem sok van már bennük, max 2 év...
eddig 1 spanyol kupát tudunk felmutatni, valamint 2 ezüst, és 3 bajnoki bronzérmet. 2X estünk ki a BL, és az Európa Liga negyeddöntõjébõl.
Grat mindenkinek!
Spurs 4:3 Arsenal
hamar vezetést szereztünk majd egyenlítetek majd megint vezettünk megint egyenlítettek. majd õk vezettek és a végén fordítottunk 😄
tehát 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 2:3, 3:3, és végül 4:3 😄
Miért mondja az aszisztens mikor 1csatárral játszok h több embert kell elõreküldeni?:S
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
hazai pályán megvertük már a Mu-t meg a Chelseat is (2:0 és 1:0) 😄
Mostmár tényleg "nem pofázik"😄
Jó játékot!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
davee: mivel magyaritást használsz, be kell másolnod a magyar events.cfg fájlt a program files/si/fm10/data/updates/data/events mappába is.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én egy probléma miatt írnék: mikor új játékot szeretnék kezdeni, hibaüzenetet kapok, hogy "error in match events configuration on line 487, no text was found for event"
Más oldalon is utánakérdeztem már, ott mondtak is egy lehetõséget, de az nem jött be. Ti nem tudtok valami megoldást???
A válaszokat elõre is köszönöm, és jó játékot mindenkinek!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)