A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
na, az előbb elfelejtettem, de gratula utleynak, geonak, meg sok sikert gombának az EL-hez!
Almería - Vándorkarrier 3. állomás - 2012/2013
ugyebár fél év alatt feljuttattam a csapatot az élvonalba, és szintén az én irányításom alatt szállt tova ez a szezon.
volt egy kis játékosmozgás, gazdaságilag okosan intéztem a dolgokat.
a kupában a negyeddöntőig mentünk, ott a másodosztályú, a barcát is kiverő és végül kupagyőztes malaga ejtett ki minket.
úgy kb a féltávig a bajnokságban is skilleskedtünk, több fordulón keresztül vezettük is a bajnokságot, aztán januárban megtört valami, jó szokás szerint a túlzott terhelés visszaütött, és kicsit megzuhantunk. már ha megzuhanásnak lehet nevezni azt, hogy egy frissen feljutott csapat a szezon második felében lecsúszik az 5. helyre ^^
végül aztán felfértünk a dobogó legalsó fokára
a védekezés nem volt túl szörnyű, csak a csapataimnál megszokott kb 1 bekapott gól/meccs átlag jött ki itt is, a támadójáték viszont a ligában a legjobb volt.
ilyen eredményeink voltak, hogy: 6-1 a córdoba, 3-1 a barca, 4-0 az atletico madrid, 6-0 az osasuna, 8-0 a tenerife, 6-0 a depor, meg 5-1 a valencia ellen.
a gólkirályi címet azonban a Mariana-árokból is gólt lövő c. ronaldo szerezte meg a tolókocsival közlekedő forlán előtt.
ez volt a csapatom ebben a szezonban, és mivel februárban elfogadtam az ac milan ajánlatát, így hamarosan megyek, és helyreteszem a dolgokat a serie a 5. helyén végző piros-feketéknél.