Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
közel féltávnál:

Mor3llo
Az elsõ Horto Magiko😄

Majd a sorsolás...sztem megoldható!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szerintem Hív vírus xD😛

zaki
lol, ilyet nem is láttam még 😄
pont az egyik legjobb pléjádat kapta el persze 😄

Mor3llo
Mondjuk az úgy nem gyenge vírusfertõzés lehet.......

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Kezdtem egyet a Panathinaikosszal. Nagy jövés-menés nem lesz, érkezett eddig Davids ingyen, kapott 1 éves szerzõdést😄 kiegészítõnek megfelel. Egyébként a keretet elég erõsnek találom, teli van görög válogatottal, plusz Cissé, Gilberto Silva, Cleyton, Leto...
Cél a bajnokság megnyerése, bejutni a BL-be, ott egy esetleges 3. hely elcsípése a csoportkörben. És reméljük sokszor szól majd a Horto Magiko😄

zaki
thx. jah, egész jól tolta tavaly, de idén már csak a pad jut neki.

McFrost
Gondolod bemártanám az informátorom? Ne viccelõdj.

Téma le is zárva, ez FM topik. No attakk!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Van róla képem _SF:ASFAS:ADAS_😄A

DONGUBA
aha erdekes....kerem a pm-et

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
Nem én találtam ki, egy flém után súgta egy modi.

zaki
McFrost
Ahha, linket esetleg?😄

DONGUBA
Nem zavarna ha az lennel csak kocsogolok itt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
köszi. rd4 a neve

zaki
keret a 2. évre:

Huni92
mocskos buzi vagyok, melegfelvonulásokra járok, de mostanság ez megengedett tudomásom szerint 😄

<#idiota>

DONGUBA
Nem celom kotekedni de neha kijon belolem.
Te meg makmarcizol es a haverod is atvette toled hogy o meg en egyek vagyunk.
Honnan az info?

McFrost
Grat Zaki! Ez milyen szkin?

Guba! Javíthatatlan vagy, saját magad szopatod le mindig, nem hallgatsz a jó tanácsra és az utóbbi idõben förtelmesen kötekedõ lett a stílusod, ami már az én szemem is csípi, pedig 2-3 naponta olvasok csak itt.....

DONGUBA
De csak ne legyel lekezelo.
Vagy ha homo vagy mondd meg vagy ne babazz itt nekem.

Huni92
Nem úgy volt, hogy elbúcsúztunk? 😞
Megszokhattad volna, nem vagyok egy visszahúzódó tag. Ha nem tetszik, amit írok, nyugodtan skipelheted a hsz-eim. Heló baba 😊

DONGUBA
Figyi ne legyen mar tul nagy az amugysem kicsi arcod!

Grat az eredményekhez, nem semmi.
Azért a bíróra a Bl döntõn nem lehetett panasz😊
Kösz a tippet. Jó hatással volt rájuk
Huni92

Van pár ismertebb játékosod, ahogy látom. Nainggolan hogy nyomja?

Darthmushroom
grat

jó nagy divat lett ez az olasz kis csapatokkal lenni 😄 de én maradok a jó öreg Angliába 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zaki
feljutottunk a serie a-ba. a bajnokság elsõ fele katasztrofális volt, aztán a végére egész belejöttem már... azért az vicc, hogy adler, és ochoa fél éven keresztül ingyen igazolható volt(!), télen le is igazoltam mindkettõjüket, így kapusposzt meg van oldva asszem 😄 új stadion is lesz, várom már 😄 mondjuk a keretem elég harmatos, pénz nincs, csak ingyenpléjákat tudok megint igazolni sajna... az a baj a taktikával amivel tolom, hogy qrva sok gólt kapunk... na majd jövõre elsõ 10be simán ott lehetek, egyre jobbak leszünk.

Darthmushroom
idei 2.bl meccsünk:

Darthmushroom
olyan neked mint nekem elõzõ szezonba a mu. fa kupa elõdöntõt játszottunk velük utána egy bajnokit utána egy bl meccset utána egy más csapattal bajnoki majd megint egy bl meccset velük😄

Huni92
Jahm, megvan az 😄

BL döntõ a Roma ellen, Olasz kupa döntõ a Roma ellen, és még van egy bajnokink is ellenük.
Illetve ez utóbbi már csak volt, 1-0-val hoztuk.

Darthmushroom
am 7. szezonból nem sokat toltam még, com. shield nem lett meg mutól 11sekkel kaptunk ki, ugyebár szuper kupát linkeltem h meglett. bajnokságba meg 5m 5gy pedig volt arsenal,city,chelsea meccsem is

Darthmushroom
mert szerinted én feldolgoztam a 3hosszabításos gólt?😄 mikor 45+1 meg 45+5 is soknak éreztem utána elkönyveltem h 3:0 és hosszabbítás, de még 90+3 is gólt rúgtunk és 3:0 elsõ meccs után 4:0nal továbbmentünk

Huni92
nem hittem a szememnek, komolyan mondom. gyakorlatilag 2 ugyanolyan gól volt. cardozotól vártam a megváltást, mert õt csak a 105. percben hoztam be, de semmi. mikor a végén labdát vesztett, azt hittem, hogy vége. erre jön jaja és 2 gól. ellenem már volt hasonló, a javamra még nem történt meg.

Darthmushroom
ez legalább olyan cheat mint ahogy én tovább mentem a valencia ellen 3:0s elsõ meccs után 😄

Huni92
35. forduló, Mantova az ellenfél. Elõtte épp kikaptunk az AtMatól idegenben 2-1-re, és rögtön a Manotva után fogadjuk a spanyolokat, így némiképpen tartalékos csapattal álltunk ki. Maidana és Laurito személyében 2 ex-Cisco játékos is betalált, a piros lap után pedig átálltam overloadra, labdaszerzõ kp nélkül, és bejött.
3 forduló van még, 12 pont az elõny ---> visszaszereztük a bajnoki címet, melyet tavaly nem sikerült elhódítani.

Kész. Behaltam. A 90 perc leteltével behoztam Jajat a kispadról. Kaptunk egy buta gólt, és lemondtam a továbbjutásról, mivel már csak 6 perc volt a hosszabbításból vissza. Jóformán semmit nem csinált Jaja, fél óra alatt mindössze 5 labdaérintése volt. Aztán jött még kettõ.
http://noob.hu/2010/04/14/mivamivanmivanmiiiii.PNG

Huni92
Idõközönkénti pihenéssel 😄😄

Darthmushroom
csak lazán:

zyndar
Na, megy ez 😊
Egyébként ezzel a háttérrel hogy a stangliba lehet játszani? <#banplz>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Elmegy <#buck>

MU ellen 1-1 az odavágón hazai pályán, 89. percben egyenlítettek, majd a vv-n enyhe hajrát nyomtunk.
Makkunk volt, negyeddöntõben a Vágner Love-Németh Krisztián csatárduóval felálló és a minket az alacsonyabb osztályokban nagyban segítõ Magaye Gueye szereplésével játszó Szatyor Donyecket kaptuk. Idegenben 3-0, hazai pályán 4-0, simaliba, 7-0.
Bajnokságban 32 forduló után 12 pont az elõnyünk, kupában pedig állunk, döntõben a Roma ellen játszunk.
BL elõdöntõ: vs AtMa, másik ágon Inter - Roma.

Darthmushroom
szép

zyndar
<#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Viszlát.

DONGUBA
Aha erdekes en ertettem ugy is ahogyan irta.
Es Mcfrost haveroddal egyutt abbahagyhatnatok a marcizast mert allitolag o is en vagyok de bizonyitsatok be engem is erdekelne mivel nem en vagyok makmarci vagy ki a rak de hasonlitsatok ip cimet vagy nemtom hogy kell.VISZLAT

Huni92
Egyébként pedig nemcsak beszóltam, segítettem is 😊

Huni92
Köszönjük Emese!
Van egy alapvetõ dolog a fórumozásban, az pedig az érthetõség, a normális írásmód. Szerintem. Bocs, hogy böki a csõröm, és megemlítettem, Mr. makmarci. 😊

DONGUBA
Mi a fasznak kell beszolni mindenkinek?
Nem mindegy neked hany irasjelet rak be?
Ha zavar menjel aludni.

Huni92
Tudod.

10.2-vel tudom használni a mostani mentéseket?