Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a sorsolás...sztem megoldható!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Cél a bajnokság megnyerése, bejutni a BL-be, ott egy esetleges 3. hely elcsípése a csoportkörben. És reméljük sokszor szól majd a Horto Magiko😄

Téma le is zárva, ez FM topik. No attakk!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Te meg makmarcizol es a haverod is atvette toled hogy o meg en egyek vagyunk.
Honnan az info?
Guba! Javíthatatlan vagy, saját magad szopatod le mindig, nem hallgatsz a jó tanácsra és az utóbbi idõben förtelmesen kötekedõ lett a stílusod, ami már az én szemem is csípi, pedig 2-3 naponta olvasok csak itt.....
Vagy ha homo vagy mondd meg vagy ne babazz itt nekem.
Megszokhattad volna, nem vagyok egy visszahúzódó tag. Ha nem tetszik, amit írok, nyugodtan skipelheted a hsz-eim. Heló baba 😊
Azért a bíróra a Bl döntõn nem lehetett panasz😊
Igazolások
Tanella
Játékosok statisztikája
Kupadöntõ
BL döntõ
Átnézés
Csapat
Javier Exposito
Seleznyov
jó nagy divat lett ez az olasz kis csapatokkal lenni 😄 de én maradok a jó öreg Angliába 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
BL döntõ a Roma ellen, Olasz kupa döntõ a Roma ellen, és még van egy bajnokink is ellenük.
Illetve ez utóbbi már csak volt, 1-0-val hoztuk.
3 forduló van még, 12 pont az elõny ---> visszaszereztük a bajnoki címet, melyet tavaly nem sikerült elhódítani.
Kész. Behaltam. A 90 perc leteltével behoztam Jajat a kispadról. Kaptunk egy buta gólt, és lemondtam a továbbjutásról, mivel már csak 6 perc volt a hosszabbításból vissza. Jóformán semmit nem csinált Jaja, fél óra alatt mindössze 5 labdaérintése volt. Aztán jött még kettõ.
http://noob.hu/2010/04/14/mivamivanmivanmiiiii.PNG
Egyébként ezzel a háttérrel hogy a stangliba lehet játszani? <#banplz>#banplz>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
MU ellen 1-1 az odavágón hazai pályán, 89. percben egyenlítettek, majd a vv-n enyhe hajrát nyomtunk.
Makkunk volt, negyeddöntõben a Vágner Love-Németh Krisztián csatárduóval felálló és a minket az alacsonyabb osztályokban nagyban segítõ Magaye Gueye szereplésével játszó Szatyor Donyecket kaptuk. Idegenben 3-0, hazai pályán 4-0, simaliba, 7-0.
Bajnokságban 32 forduló után 12 pont az elõnyünk, kupában pedig állunk, döntõben a Roma ellen játszunk.
BL elõdöntõ: vs AtMa, másik ágon Inter - Roma.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Es Mcfrost haveroddal egyutt abbahagyhatnatok a marcizast mert allitolag o is en vagyok de bizonyitsatok be engem is erdekelne mivel nem en vagyok makmarci vagy ki a rak de hasonlitsatok ip cimet vagy nemtom hogy kell.VISZLAT
Van egy alapvetõ dolog a fórumozásban, az pedig az érthetõség, a normális írásmód. Szerintem. Bocs, hogy böki a csõröm, és megemlítettem, Mr. makmarci. 😊
Nem mindegy neked hany irasjelet rak be?
Ha zavar menjel aludni.