A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Janika114 #69491 Na szóval 2016 nyarán úgy döntöttem h ott hagyom a Loki és új kihivást keresek. Lokival már a bajnokság nem volt kihívás, tele voltam kiemelkedő generált játékosokkal és pénzel is. Nemzetközi porondon a BL csoportból kétszer is sikerült tovább jutnom de a Mu majd a Real egyből kiejtett, de ezekről már írtam is anno, legnagyobb sikerem egy szerencsés EL menetelés ami a Chelsea ellen az elődöntőbe ért véget. Ezután jelentkeztem a Birmingham kispadjára ahova fel is vettek. Másodosztályba voltak volt egy-két jó játékos köztük Vass Ádám és szimpatikusak voltak számomra. Sajnos nem volt sok időm igazolgatni mivel aug 26.án mentem át hozzájuk.
Igazolások
Próbáltam minél több játékost elhozni Lokiból, mert nem voltak túl drágák de tudtam h mire képesek, hát nem sok sikerült mert vagy a munkavállalási engedéllyel volt gond, vagy nem akartak másodosztályba jönni. Bár bajnokok nem lettünk, a második hellyel meglett a feljutás. Csapat legjobbjai Samaras és Pejcinovic lettek.
A következő szezonra kaptam 45 milliót igazolni és jó volt a fizu keret, a középmezőnyt igértem be vezetőségnek. Elég jól sikerültek az igazolások:
Igazolások2
Jól is kezdtük a szezont első 10 meccsen egyedül a MU-tól kaptunk ki, utánna vmiért vissza estünk és 11 meccsből 8! vereség :S
Tabella
Csapat
Most változtattam a taktikán kicsit hátha újra belelendülünk. Közben most januárban felkért a kedvenc csapatom az Inter h legyek az edzőjük, nagyon levannak amortizálva, 10. helyen állnak játékos keret pocsék(bár januárba most leigazolták a legjobb olasz védőt(generált), elég nagy kihívásnak érzem, így elfogadtam de csak nyártól, így a 2018/19-es idényt az Internazionale kispadján kezdem.
Bocsi h hosszú lett.