A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• king82
    Jó reggelt!

Véget ért a téli szünet, de a játékosokat nem hagytam a csak pihenni és a téli sportokra átpártolni. Így elutaztunk egy mérkőzésre a fekete kontinensre ahol kicsit kiolvadhattak. Majd elvándoroltunk Te-Avivba és mielőtt elkezdődött volna a tavaszi idény még hazai pályán is fociztunk.. Az utolsó meccs eredményén lehidaltam mert azért egy 3. osztályú csapattól kikapni szégyen főleg úgy hogy ők kieső helyen tanyáztak. Meg is dorgáltam a csapatot még ha csak barátságos mérkőzés volt is.
    Aztán jött a tavasz első ellenfele az egyik riválisom a Köln. Ez az éves rangadónk a főnökség szemében. Az eredménytől nagyon boldog voltam és a főnökeim is.
    A télről még annyit érdemes tudni, hogy az igazolási szándékomat egy nyárral érkező játékossal ki is merítem. A keret jónak tűnik a 2. osztályhoz és pénzem se volt. Valamint azt jegyezném még meg, hogy több megkeresés is érkezett felém (Schalke, Duisburg stb), de én mindre nemet mondtam mert még az én kicsi csapatommal nem értem el céljaimat.