A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Köszönöm! Tényleg nagy szerencsém volt. :) De azt meg kell jegyezni, hogy a Sahtar Donyeck-et elődöntőben kaptam, addig meg a Milan-t ütötte ki, majd a Barcelonát. Így jöttem én, és az odavágón idegenben 3-3 lett, visszavágón egy 89. percben lőtt góllal 1-0 vertem őket az Old Trafford-on. :)

Az évben nagyon sokat számított a jó csereráérzésem is, hiszen számtalan meccsen hoztam be Giggs-et az utolsó 15-20 percben, és szinte minden alkalommal gólt lőtt, vagy feldobta a csapattársakat.

Kicsit viszont zavar, hogy egész idényben remekeltünk, vertük a gyenge Liverpoolt, a City-t, Chelsea-t , Arsenal-al X-eltünk, de a szurkolóknak sosem volt elég! Jó ha kaptam 87-85% -ot bizalomnál. Az első éves duplázásom (bajnoki és BL) után pedig a vezetőség stabilnak mondja a helyzetemet 68% -al. Ez azért érdekes.

Még az előző FM-el volt egy nagyon remek szezonom a York csapatával, felvittem őket a PL-be, de ott sajnos abbamaradt a játék. Szóval így az új játéknak nekiállva gondoltam elindulok kedvenc csapatommal, kitanulom, megszokom az új játékot (számomra átláthatatlan volt elsőre a felület, meg az újítások), és nem kísérletezek kiscsapattal. Viszont azt eldöntöttem, hogy ezt a karriert folytatva (ha jól tudom itt már nő a megítélése egy bajnokságnak/akár a magyarnak) továbbállok majd egy kiscsapathoz a MU-ból, pl.: Fradi, vagy a York City-hez :)