A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #68649 Neki kezdtem egy új karriernek, de csak 1 olyan célból, hogy közelebb érezhessem magam picit európához, értem itt a BL-t és az EL-t.Gyöngyös tehát pihentetve... Az új országom Hollandia lett és itt sem a legerősebb, legkeményebb csapatot választottam, tehát a végeredmény FC Groningen :-) nem lesz rossz kihívás. alapból nem vészes a játékoskeret de ahhoz szerintem hogy előrébb férkőzzek és meglegyen az európai kupa indulás joga muszáj volt erősítenem. és ezt úgy tudtam megtenni hogy jópár játékost eladtam a klubtól és hoztam helyettük jókat, és elvileg olyanokat akikre szükségem is van :D remélem mindannyian beváltják hozzájuk fűzött reményeimet :D
A felkészülési mérkőzések az összecsiszolódásról szóltak elsősorban, sajnos sok meccset nem tudtunk játszani. A legjobb eredmény a Sampdoria elleni 2-1-es siker, ahol végig uraltuk a játékteret, illetve a Kaiserslautern és az Excelsior ellen nyertünk 3-0-ra. Nyertünk pesten a Fradi ellen. De voltak még kisebb csapatok ellen is meccseink, amiket már meg sem említettem.
Ezek után jöhetett a nyitó forduló, majd a 2. forduló(eddig ezeket játszottam le)
FC Groningen - AZ Alkmaar 2-0
Willem II - FC Groningen 0-4
Most pedig majd jön hozzánk a Twente :-) legközelebb féltávkor jelentkezem.