A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    FM 2011 - Gyöngyösi AK

NB2 Nyugati csoport 2011-2012-es szezon
    Hát a végére értem a második szezonomnak a Gyöngyös kispadján. Az előző idényben megszerzett NB3-as győzelem után a célt a középmezőnyben határoztam meg az NB2-ben vagy az hogy legalább maradjunk bent :-) Akkor kezdeném a bajnoksággal.

A bajnokságban csodát csodára halmozva bajnokok lettünk!!!! Voltak nagy meccseink is, nagy rangadók. Valahogy az első osztályú csapatok 2. számú csapataival rendre megkínlódtam, ugyanis félig az NB1-es játékosokkal álltak ki...tehát egyik meccsem sem volt azok közül egyszerű. A vezetőség szárnyal a bajnoki cím után, főleg hogy az utolsó fordulóban már mindegy volt az eredmény...hát a csapat le is adta a szintet, csak 0-0 lett a Barcs ellen. Tehát a lényeg, halmoztuk a csodákat, még mindig képesek voltunk valami meglepőt nyújtani, jövőre irány az NB1 vagy hivatalosan, Monicomp Liga! :-) A cél egyértelmű...ne essünk ki :D hátha jobban sikerül :-) Végül itt a tabella aki érdekel:
    NB2 Nyugati csoport 2011-2012

Magyar Kupa:
    Na ez az a sorozat amivel szemben kb semmilyen elvárásom nem volt, végül csodát alkotott itt is a csapat. A második fordulóban a Békéscsabát búcsúztattuk hazai pályán, büntetőrúgások után..nagy meccs volt, örültünk neki nagyon hogy tovább mentünk :-) Harmadik fordulóban a Komló lett megalázva a saját pályáján...5-1 ide. 4. fordulóban jött az első nagy falat...Ferencváros...meglepetésre 2-0 ide, hihetetlen meggyőző játékkal. 5. fordulóban Diósgyőr...Miskolcon nyertünk 2-1-re, a hazai 0-0 után ez azt jelentette hogy tovább...tovább :-) 6. fordulóban jött a Paks...hazai meccsen 2-0 a Paksnak, majd idegenben feltámadtunk és 3-1-re nyertünk. Jöhetett az elődöntő, ami már minden képzeletet felülmúlt...ellenfél pedig a Debrecen!Az első meccs hazai pályán következett és 1-1-es döntetlennel zárult...nyerhettünk volna...a Loki félig a DEAC-ból félig az első keretéből állította fel a kezdő 11-et. 5-5 játékos volt innen is onnan is, akárcsak a visszavágón. Bár ott már amikor cserélgetett 8-2-re alakult ez...az első csapat javára :-) De ha már a visszavágó...ez valami eszméletlen drámaira sikeredett.A 29. percben előnyhöz jutottunk amit a 47.ben ki is egyenlített a Loki. Jöhetett a hosszabbítás a 90 perc után. A 92. percben szinte azonnal 1 kavarodás után gólt lőtt a Loki...2-1 oda...úgy néz ki elúszik a továbbjutás. De Halgas Tibor nem így gondolta, ugyanis a 113. percben egy atomnagy bombagóllal kiegyenlített, aztán már az időt is húztuk és végül 2-2-es döntetlennel, idegenben szerzett gólokkal továbbjutottunk a fináléba ahol a Videoton várt ránk. Na és ez a meccs volt az ami a rémálom kategória...3-0 a vidinek...de hogy... kapott 8! szabadrúgást a 16os vonalára...kb addig lövette velük a gép a szabadot míg be nem kentek 3-at...a mi részünkről ami a leglényegesebb: 4 üres kapura is kihagyott szituáció... illetve 3 hatalmas kapufa...és rengeteg pontatlan megoldás...mind1, lényegtelen, eljutottunk a döntőig, szereztünk 1 ezüst érmet, amit kb senki sem várt el tőlünk, büszke voltam a csapatra :-)
    Magyar Kupa 2011-2012

És akiknek a legtöbbet köszönhetem a rengeteg lőtt góljukkal:
    Halászi Gábor
    Zakar Szabolcs
    Én lettem az év menedzsere az NB2-ben. Pénzünk még most sincs nagyon sok :-) de majd lesz valamikor :-) Jövőre irány az NB1!!

1 kis kitérő. Az NB1 bajnoka a Fradi lett, 2. a Vidi, 3. pedig a Győr...a Loki csak a 4. helyre futott be. Kiesők között ott van a Vasas, illetve az ősszel őssz-vissz 6 pontot szerző, majd tavasszal 21 pontot gyűjtő MTK.
    Bocsi hogy hosszú lett.... :-) Hajrá Gyöngyös!! és grat mindenkinek, majd még jelentkezem! :-)