A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fisicofan
    Üdv mindenki!
    Befejeztem a 2. idényemet a Plovdivnál, a borzasztó jól sikerült ősz után kifejezetten küzdelmes tavasz következett, szerencsére amikor kellett akkor hoztuk az eredményeket, így a bajnokságot sikerült behúzni. Túl sok igazolás nem volt az idény során, és a pénzügyi helyzetet elnézve a következő idényben sem lesz.
    A kupadöntőt elvesztettük sajnos, bár nagyrészt a b csapat játszott, mert ők harcolták ki a finálét, gondoltam akkor játszák is le. Nem biztos hogy jó döntés volt, de nem bántam meg, majd jövőre.
    És végül itt a bravúros idényt végrehajtó játékoskeret.
    A következő idényben jó lenne a BL csoportkörébe bejutni, az talán kicsit helyreállítaná a klubot anyagilag. És fontos feladat lenne hogy lehetőleg mindenkit megtartsak, mert újakat nem nagyon tudok majd hozni, leginkább csak ingyen. (a BL sorsolás most volt meg egyébként, az azeri bajnokot kaptuk, de nem ez az érdekes, hanem hogy a Nyíregyháza van ott magyar részről, tehát 1. évbe feljutottak és rögtön bajnokok lettek :D)

Ja és persze grat mindenkinek aki megérdemli, a Gyöngyösnek külön grat és sok sikert a továbbiakra :)