A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pettersson
    TSG HOFFENHEIM 2010/2011

2010 júniusában kezdtem a játékot. Előtte már kezdtem egyet, de akkor kirúgott Hopp, de mivel nagyon szimpatikus volt a gárda, ezért nem adtam fel, újra töltöttem az egészet, megcsináltam a német válogatottat és így vágtam bele az egészbe.
    Átigazolások.
    Sokáig tanulmányoztam, hogy Rangnick a valóságban milyen taktikában küldi ki a Hoffet, ez egy 4-3-3 volt, amit megpróbáltam átültetni a játékba is. Azonban a játékban ez valamilyen szinten működött, de nálam a csatárok nem tipikusan egy vonalban voltak elől, hanem Demba Ba, illetve Obasi vagy Mlapa inkább a vonal mellől indultak volna. Hosszú gondolkodás után, inkább taktikát váltottam, aminek az lett az eredménye, hogy Obasit elengedtem a Chelseabe.
    A másik távozó az télen Eichner volt, aki a sorban a védők között nagyon hátul szerepelt, így nem volt nagy szükségünk rá.
    Érkezési oldalon legelőször Elek Ákos jött, aki a balhátvéd problémára jelentett volna megoldást, de sajnos nem rá volt szükségünk. Utána érkezett két játékos a támadószekcióba, Roberto Firmino egy 18 éves, brazil támadó középpályás, aki előtt fényes jövő áll, Petersen, pedig egy esetleges sérüléshullámnál jöhetett volna jól. Róla annyit érdemes tudni, hogy német U21-es válogatott, a Cottbus legtehetségesebb játékosa.

Mint, ahogy mondottam volt, Elekben nem láttam a potenciált, ezért gyorsan megvettem az egyik személyes kedvencemet, Rauscht a Hannovertől, aki egy igazán jó, fiatal és ami fontos, német balhátvéd.
    Rajtuk kívül érkezett még Dragovic a védelemtengelyébe, aki csak 19 éves, de stabil helyet harcolt ki magának. Télen, egy kicsit "játékosabb" középpályást akartam szerezni, több név is felmerült, Affelay, Elm, Badelj... Affelay a Napolit választotta, Elmért nagyon sokat kért az Alkmaar, így maradt Badelj, aki a bajnokság vége felé nagyon ráérzett a játékra.

Taktika.

Sokáig gondolkodtam, hogy mi is lehet a jó taktika, aztán ezen a 4-3-1-2-n megakadt a szemem, kicsit variálgattam és jó megoldásnak bizonyult. Nagyjából ez a kezdő volt a legerősebb, annyiban volt más, hogy Vorsah helyén Luiz Gustavo játszott, Badelj helyén, pedig Salihovic.

Bundesliga:
    Nehéz volt a sorsolásunk, azonban hamar kirajzolódott, hogy a Leverkusen, Bayern páros nagyon kilóg a mezőnyből és mi csak arra lehetünk jók, hogy megszorongassuk őket. Ami kicsit elszomorít, az-az, hogy a végére kipukkant ez a két csapat, azonban az, hogy mi nem tudtunk náluk pontot szerezni, az sokba került.
    Két fordulóval a vége előtt lett volna még esélyem a bajnoki címre, a vége azonban ez lett:
    Bajnoki táblázat.
    Meccsek.

Német kupa:
    A vezetőség elvárása az volt, hogy bejussak az elődöntőbe, azzal már én is elégedett lettem volna, de ha lúd, akkor legyen kövér. Sikerült megnyernünk a német kupát, kemény volt egy-két pontja, de végeredményben azt mondom, hogy elég sima lett.
    Német kupa.

Játékos statok.