A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MVB10
    FIGYELEM!

A http://huncm.freeweb.hu/ oldalról már tölthető a magyarítás új, javított kiadása.

Ezúttal csak a kezelőfelület magyarítást töltsétek le újra. (A régebbi fájl felülírása után ajánlott egy cache frissítést csinálni, hogy működjön.)

A korábbi 100%-os verzióhoz képest kb. 400-450 tételt módosítottunk.
    - Ezek egy része az FM11-es új fordítások korrekciója.
    - A javítások másik fele korábbi anyagok javítása (pl. a 'játékoskeretről készített orvosi jelentés' témakör teljes szöveganyagát átdolgoztam, hogy rendezettebb legyen - ehhez pont egy itteni kép adta az ötletet).
    - Les kitalált egy módszert, amivel elvileg a néhány angolul maradt mondat és hír-főcím fordítását is kezelni tudja a program, ezeket is lefordítottam, bár elsőre úgy tűnt, ez a dolog nem működik minden esetben.

A későbbiekre azt tervezem, hogy kb. havonta-kéthavonta adunk ki újabb javított kiadásokat, ha elég javítani való jön össze. Ehhez továbbra is várjuk a fórumokba berakott, hibás szövegekről készített képeket.

Egy kérdés a végére: az adatbázis magyarítás mellé csomagolt liga-aktiváló fájlokat használja valaki? Ezzel kapcsolatban még azt tervezem, hogy a következő frissítéskor kibővítem a csomagot a szomszédos országok alacsonyabb ligáit aktiváló fájlokkal, persze, ha találok ilyeneket. Remélhetőleg addigra megcsinálják őket az odavalósiak.

További jó játékot és
    Boldog Új Évet mindenkinek.