A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Al Ashrad #68235 Gyerekek, most játszok először ezzel a csodával, előtte a FIFA Mangert használtam. Sokkal jobb a játék mint a FIFA, ez tény. Ugyanakkor nagyon nehéznek találom! Már kétszer kezdtem neki egy szezonnak a Dijon FCO-val (Ligue 2), de mindkétszer kirúgtak. Most is a kirúgás szélén (very insecure) vagyok, mert egyszerűen nem tudnak a játékosaim gólokat rúgni, kapni pedig túl sokat kapunk. Pedig egyéni képességeiket nézve nekem vannak kb a legjobb védőim, és a csatárok is jók. Leigazoltam Reinaldot (brazil csatár), hátra pedig pl Diego Placentét. Szóval nagyon jó a keret, a top 10 volt a minimum elvárás, de a keret alapján a dobogóért kellene küzdenünk, erre kieső helyen állok. Mi a fene lehet a baj? Kipróbáltam már mindenféle felállást, a 4-5-1 lett a legjobb, de még itt is csak néhány X-re vagyunk képesek, esetleg ritkán egy 1-0-ás győzelemre. Mit lehet ilyenkor tenni? Próbáltam már a FIFA-ban bevált módszert (friendly match, gólzáporos győzelem, megemeli a morált), de ugyanúgy kikaptak utána. A board állandóan azzal fenyeget, hogy kirúgnak... Érdekes, a French Cup-ban egy egyáltalán nem tartalékos Marseille-t le tudtunk 3-1-re győzni... LOL. A bajnokságban meg pl volt egy hazai 0-6 a Nimes Olympique ellen... Ötletek?