A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
MVB10 #67954 FIGYELEM!
Már tölthető a magyarítás új, 90%-os verziója.
Ebben már benne vannak zssz (Zsonatan) lefordított anyagai is, ezen kívül a saját utóbbi hetekbeli termésem és még két ember kisebb mennyiségű lefordított anyaga.
Ezen kívül az "adatbázis magyarítás" tovább frissült és most már két verzióját lehet letölteni. Az egyikben csak az alap dolgokat tartalmazó "magyar.xml" fájl található, a másikban viszont 24 db úgynevezett "liga-aktiváló" fájlt is találhattok. Ezeket összefésülgettem az alap adatbázis magyarítással, vagyis a bennük lévő plusz liganeveket is lefordítottam, egységesre hoztam az magyar.xml-ben levőkkel. Ezek segítségével az összes európai ország bajnoksága játszhatóvá válik, a német liga pedig újabb két szinttel bővül lefelé.
- Még annyit, hogy elkezdtem a csapat-beceneveket is lefordítgatni. Mivel biztos, hogy lesznek benne tévedések, félreértések és félrefordítások, ha ilyenekkel találkoztok, írjatok róla, és javítani fogom őket.
- Még egy újdonság, a magyar NB3-at aktiváló fájlba beletettem egy halom magyar rangadót is. Azt kérném, hogy aki magyar ligát indít mostanában, az nézze meg, milyenek lettek, van-e valami hatásuk a játékra.