A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Janika114
    Hello!
    Először is gratulálok mkinek!

Feyenoord 2010/11
    Hát nem sikerült a legjobban az első évem a Feyenoord-nál. Már írtam a nyári igazolásokról, és a szezon kezdetéről. Igazolások 10/11 Őszi szezon eleje nem sikerült vmi jól, október közepén a kirugás szélén álltam, és a Breda ellen meccs előtt ultimátumot is kaptam már, de feltámadtunk sorra nyertük a meccseket. Januárba elküldtem Francot aki ahoz képest felkészülésnél termelte a gólokat, bajnokságba 1 gólt rugott, helyette jött Rivaldo akit már nyáron is akartam, és egy afrikai gyöngyszem Joshua Otto. Otto jól nyomta 13/7es mutatóval zárt. A tavaszi szezon ismét szarul kezdőtött és megint csak a Breda meccs előtt akartak kirúgni, végül megint feltámadtunk és a 3. helyen végeztem. Tabella Fura volt h a bajnok Ajaxot tavasszal viszonylag könnyen vertem 3 góllal, míg a Psv.vel és Dzsudzsákkal egyszer sem bírtam, esélyem se volt ellenük. Kupából hamar kiestem. Legjobb fiatal játékos díjra 4 játékosom is jelölték, végül Kadlec kapta Fer előtt. Év fiataljai

2011/12
    Elkezdődött az új év kaptam olyan 3.5 milliót igazolni, adtam vettem, végülis nagy összeget csak Van Dame-ra adtam ki, őt elöző játékaimból megszerettem, és nagyon kellett egy balhátvéd. Biseswar-t muszáj voltam eladni, mert elszámoltam magam a fizukkal és túl léptem neki jövőre lejárt volna amúgy is a szerződése, és nagyon sokat keresett még több fizura és hosszabításra nem volt pénzem. Jönni fog még Livaja, de sztem megy kölcsönbe egyből, sajnos Rivaldótol nem tok megszabadulni. Igazolások 11/12