A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Egy pici helyzetjelentés a Lincoln United portájáról:)
    Az angol 8.ligából indultunk neki,és célunk a BL diadal:D:D:D:D
    Első évben a keretet egyben tartottam és csak 2-3 ember érkezett,hogy a célunkat elérjük!
    Sikerült,igaz playoffon keresztül,de feljutottunk a 7.osztályba.
    A következő évben sikerült az osztályhoz méltóan játszanunk,és a tuti kiesőnek taksált csapattal behúztuk a bajnokságot,de nagyon simán!!!!
    Megvan az első trófea:)
    Úgy éreztem,ha simán hoztam a 7.ligát,akkor a 6.liga se lehet olyan nagy kihívás!Hát ide már igazolni kellett arcokat,
    mert pár emberem hirtelen a föld felett járt pár centivel...Ez nagyon megviselte a kasszát,
    mert a fizu keret alacsony volt,és a "board" nem engedett igazolni..Sajna kifogtam 4-5 vakot,akik csak a pénzt rabolták.
    Az FA kupában a 3.fordulóig szerencsés sorsolásom volt,mert csak 1 osztály hátrányom volt,amit sikerült a pályán ledolgozni!
    De utána menni kellett az Arsenal-hoz,és a csere csapatukkal átgázoltak rajtunk 6-0:(
    Anyagilag hirtelen talpra is álltunk (230,000 a számlán)
    Tudtam igazolni,és most pár kincsre bukkantam:)
    A 12.helyről pillanatok alatt elindultunk felfelé,és ha még van 3 forduló,akkor a bajnokságot is megnyerhettük volna!
    Playoff 3.helyre értem oda,és Harrogate ellen 2-2,4-4(3-0-ra mentem és 5percet alatt vertek 4-et) és tizikkel mentünk tovább...A döntőt hazai pályán a Halifax ellen vívtam,
    itt a srácok igazi gálát mutattak be,és csak középkezdésre adtuk át az ellenfélnek a labdát:)
    Na jó,azért nem ennyire durva,de a végén kiengedve 3-1-re behúztuk ezt a meccset is!
    Néhány arcomról: Az Everton utánpótlást megjárt Anton Forrester,és a Colchester-t megjárt Jimmy Pirie-t ki kell emelnem hisz ők ketten közel 60 gólt
    pakoltak be a közösbe a szezon során:) A védelem oszlopos tagja: az Aston Villából érkezett Seb Jenkins,és a középpálya motorja: az ex Arsenalos Jamie Edge :D
    Irány a Conference liga!!!!
    Grat mindenkinek:)