A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• king82
    Szép jó estét kívánok minden kicker online olvasonak!

Ma egy interjút közlünk a Fortuna Düsseldorf managerével.
    Üdvözlöm manager úr! Engedje meg, hogy gratuláljak az Északi liga bajnokának.
    Én is üdvözölnék először is minden olvasót. Köszönöm a gratulációt mind a játékosok mind a vezetőség nevében.
    Nagyon szép menetelés eredménye volt ez a bajnoki cím. Bár az őszi szezon után a csapat mintha nem ébredtek volna fel a téli álomból és egy kicsit lassan pörögtek fel.
    Igen az őszt veretlenül zártuk ami számomra is egy kicsit meglepetés volt. A tél folyamán játszottunk egy két barátságos mérkőzést, de inkább a pihenésre és a regenerálódásra fordítottam a nagyobb figyelmet. Majd a tavasz nem úgy indult mint szerettük volna el is szenvedtük első vereségünket a nyomunkban loholó Osnabrücktől. Sok döntetlent hozott a folytatás de a fiúk a megfelelő időben az eredményeket is hozták.
    Ennek a kitartó munkának és jól megválasztott taktikának köszönhetően meg is lett az eredménye. Na de térjünk vissza egy kicsit arra a szünetre. Ha jól hallottuk sikerült egy két szerződést megkötni?
    Látom vannak a klubházban dalos pacsirták. Igen a következő szezonra érkezik egy pár új játékos akik reményeink szerint megerősítik a keretet.
    Na de mi lesz a sok régi és jó bevált játékossal?
    Akikre jövőre is számítunk azokkal a játékosokkal vagy már megkötöttük a szerződést vagy épp most is egyezkedünk.
    Ezt hogy bírják kigazdálkodni hisz sok helyen olvasható elvannak adósodva?
    Nincs mit szépíteni elég üres a kassza, így erőforrásokat kell megmozdítani. Sajnos ez játékosok távozásához is vezet valamit a vezetőség különböző egyesületekkel tárgyal. Így jövőre lehet, hogy fiókcsapat leszünk.
    Beszéljünk inkább vidámabb dolgokról. A csapat nem csak a bajnoki címet szerezte meg hanem így jövőre a Bundesliga II-ben szerepelhet. Valamint az ön csapatához fűződik az északi liga gólkirályának címe is.
    Az idei szezon új szerzeménye Steffen Baumgart büszkélkedhet ezzel a címmel. Nagyon büszke vagyok rá de nem csak gólkirály lehet hanem legtöbbször a meccs legjobbja is. Nagyon sokat tett a csapatért.
    Önnel mi fog történni marad az egyesületnél vagy elkalandozik másfele?
    Még a feltételezés is megmosolyogtat. Én távozni. Még csak most kezdtem el igazán a munkát. Az első osztályig és az európai kupaszereplésig nincs megállás ha a vezetőség is kitart mellettem.
    Mit gondol a II. osztályról, megfogják állni a helyüket vagy csak a pofozó gép szerepét töltik be?
    Reményeim szerint kiharcoljuk a bent maradást és a közép mezőnyben végzünk. Valamint oda fogunk figyelni a Német kupára is mert az igen nagy kiugrás lehet a csapat számára.
    Mikor tudhatunk meg konkrétumokat a következő szezonbeli összeállításokról?
    Várjuk ki az átigazolási szezon végét. Ígérem Ön és olvasói fognak először értesülni mindenről.
    Köszönöm ezt a megtiszteltetést az olvasóim nevében is. Én pedig kívánom, hogy sikerüljön úgy a nyár ahogy azt eltervezte.
    Bízzunk a legjobbakba és a mihamarabbi találkozásban.

Most búcsúzunk az olvasóinktól és gratulálunk a többi managernek a szép szereplésekhez!

(Köszönöm mindenkinek aki elolvasta. Képeket majd holnap berakom. Bocsánat, hogy így elnyújtottam.)