A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
igazából most mi a baj a patchel? :) csak kérdezem, nem kell leharapni majd a fejem. én kipróbáltam kis csapattal (fehérvár) naggyal is (milan) és természeten csúsztak be olyan meccsek amik érdekesen alakultak, mint ahogy az életben is vannak ilyenek, többnyire azért úgy alakultak a dolgok ahogy reális volt. egy egy játék, amivel meg kell tanulni játszani. olvastam itt számtalanszor h hát én már x éve managerezek, az nem lehet h én csinálok rosszul vmit. pedig dehogynem, ez egy új játék amivel máshogy kell játszani mint az eddigiekkel. itt az eddig is alapvető dolgok mellett van jelentősége annak, h milyen széles és hosszú a pálya, milyen az idő, valamint komolyan segít a jó eredmények elérésében a játékosok rendszeres rotálása is például. a 07ben simán ment az, h találtál egy fasza kis taktikát és azzal halomra vertél mindenkit, még ha végig ugyan azt a 11et is küldted pályára max néha cseréltél. hát itt nem. mindenki nyugodtan próbálja ki, h meccsről meccsre rotál, természetesen nem ész nélkül, összeszokniuk sem árt a játékosoknak. nálam és már jópár haveromnál is csodát tett, nem kell félni attól h egy key player besértődik mert 1-2 meccsen nem játszik, nekik is jót tesz a pihentetés.
sok sikert mindenkinek a továbbiakban is.