104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#6226 Köszönöm! -
#6225 javítva. -
#6224 gúgli a barátod -
#6223 Szeva all!
van értelme letölteni a patch-et?Amúgy nekem nem működik a fenit link,esetleg vki tudna adni egyet, ahonnan le lehet tölteni?Előre is köszi
-
#6222 igazából most mi a baj a patchel? :) csak kérdezem, nem kell leharapni majd a fejem. én kipróbáltam kis csapattal (fehérvár) naggyal is (milan) és természeten csúsztak be olyan meccsek amik érdekesen alakultak, mint ahogy az életben is vannak ilyenek, többnyire azért úgy alakultak a dolgok ahogy reális volt. egy egy játék, amivel meg kell tanulni játszani. olvastam itt számtalanszor h hát én már x éve managerezek, az nem lehet h én csinálok rosszul vmit. pedig dehogynem, ez egy új játék amivel máshogy kell játszani mint az eddigiekkel. itt az eddig is alapvető dolgok mellett van jelentősége annak, h milyen széles és hosszú a pálya, milyen az idő, valamint komolyan segít a jó eredmények elérésében a játékosok rendszeres rotálása is például. a 07ben simán ment az, h találtál egy fasza kis taktikát és azzal halomra vertél mindenkit, még ha végig ugyan azt a 11et is küldted pályára max néha cseréltél. hát itt nem. mindenki nyugodtan próbálja ki, h meccsről meccsre rotál, természetesen nem ész nélkül, összeszokniuk sem árt a játékosoknak. nálam és már jópár haveromnál is csodát tett, nem kell félni attól h egy key player besértődik mert 1-2 meccsen nem játszik, nekik is jót tesz a pihentetés.
sok sikert mindenkinek a továbbiakban is. -
#6221 Bejutottam a BL főtáblára "hatalmas meglepetésre" :) 6-2vel a ciprusi sztár alakulat ellen.
ellenfelek a csoportban: Man UTD, CSZKA Moszkva, Olimpiakosz Pireusz -
#6220 szerintem nem, bár nagyon elkelne -
#6219 :)))))))) -
hamary #6218 Lesz 3. patch? -
#6217 sose hisztek nekem.
ez is fos -
hamary #6216 Na, ez a patch is kezd idegelni... -
#6215 Végül a Cracoviát választottam az új mentéshez, remélem ez nem megy tönkre...
Barátságos meccsek:
-
Csesza #6214 -
#6213 hamary:thx:)
Silva már tovább is állt 25M fontér úgy ahogy Joaquin is 15M-ér, valamint távozott Miguel is az Interbe (7,75M).
Eddig Shevchenko (12,75M) és Govou (7M) érkeztek. (Bal védő és egy támadó kőzéppályást szeretnék még venni)
Az edző meccseim közül mindet megnyrtem. Mondjuk nem voltak nagy ellenfelek.
Az első tétmeccs az Apoel Nicosia ellen volt. 0-1ről 4-1re fordítottamrészben Andrij duplájának köszönhetően (meg mert qrva jó a csapat:P)
-
#6212 Majd teszek fel képet róla, hogy milyen isten is ő a játékban. legalábbis nálam. -
hamary #6211 Mi a különbség a sima, s a tömörített mentés között? -
Csesza #6210 a játékban az :) -
hamary #6209 Anyám 81< millió fontom van... :D Tudnék kit igazolni, mondjuk most senkit se akarok :) -
#6208 "Valencia hatalmas előnnyel indul Silva miatt."
azért sztem Silva sem isten -
#6207 Én is a Juventussal kezdtem. Nekem bejön. Igazán nem egyszerű, főleg a Milan, és az Inter ellen küzdök, de az új patch szerintem sokat javított. Majd kiderül mi lesz. :D
Valencia hatalmas előnnyel indul Silva miatt. Nekem hatalmas szerncsém volt, és kiírták, hogy átadólistára szeretne kerülni, mert összeveszett az edzővel, és egyből rárontottam. Áron alul meg tudam szerezni. Iszonyatosan jó játékos. -
neB #6206 Najó most kezdem újra utoljára a Chievoval ha most sem fog menni akkor lehet hogy a Kis München-t fogom irányítani de aza a baj hogy még mindig nincs német válogatott ezért nem is szivesen veszek németeket -
hamary #6205 sok szerencsét -
#6204 Hali!
Grat mindenkinek:)
Én a Juvéval kezdetem egyet, de nem teccett igy abbahagytam
Most töltöm a Valenciát. Kiváncsi vok, hogy nekem is úgy bejön e az uj peccs mint azt itt olyan sokan írtátok.
Mindenkinek sok sikert (szerencsét) és akinek szüksége van rá kitartást :)
bye bye -
pLau #6203 3. szezonba vagyok Arsenalla és minden évben kértem stadionbővítést és mindig irták, hogy szerintük is szükséges és még semmitse csináltak....-.-' -
#6202 nektek sem mutatja a profilnál a tul fejlődéseket?? edzésnél csomó felfelé nyíl van de profilan nem látom?? mi lehet az oka? -
hamary #6201 Arsenal - Debrecen 4-0... Nem esett jól -
#6200 Én is egyetértek hamaryval nekem sincs gondom vele élvezem a gémet:P
persze ízlések és pofonok.. -
hamary #6199 Bl-ben a Debrecen jön :D -
hamary #6198 grat! nekem eddig nincs bajom a patchel, eddig nincs csalás. -
#6197 Nah még1x XD
-
#6196 Felraktam az új paccsot és így nem lépett ki alkalmazási hibával a game a Birmingham-es mentésemben, és tudtam folytatni a 2010/2011es szezont.
Mivel előző szezonban 4. lettem ezért magabiztosan vártam a BL csoportot, ahonnan 1. helyről jutottam tovább. (Roma, Cszka Moszkva, NK Domzale - 5gy 1vereséggel és 17rúgott gól - 3kapott góllal jutottam tovább) Első körben a PSG-t kaptam, idegenben 1-1, hazain egy magabiztos 3-0al búcsúztattam a franciákat. Aztán megkaptam a Barcelona-t. Idegenben 3-0, hazain 3-1. Itt vége is lett első BL-es menetelésemnek.
A ligakupa igazán nem érdekel ezért mindig a fiataljaimat küldöm pályára. Meg is lett az eredménye, a 2.osztályú Ipswich 11esekkel megvert a negyedik fordulóban.
FA kupában 1 mérkőzést sem játszottam hazai pályán. Búcsúztattam az alábbi csapatokat: Lincoln, Sheff. Wed., West Ham. A hatodik fordulóban a negyeddöntőben a Chelsea-t kaptam szintén idegenben... nagy mákkal (egy megpattant Daniel Alves szabadrúgással) estem ki az FA-ből.
Bajnokságról annyit, hogy volt 12 pont előnyöm is, de vmi történt a csapattal február végén és teljesen összezuhantak... A végeredmény nem rossz, de nyernem kellett volna...
[IMd.com/thumbs/default/szezon_vége.JPG[/IMG]G]http://s2.suploa
-
#6195 konkrétan lófaszt nem ér a peccs eddig.max nem olyan látványos a szopatás. -
hamary #6194 BL Csoportom:
Mi
Valencia
Olimpique Marseille
DEBRECEN -
hamary #6193 Liverpool 2-0-ra legyőzve idegenben Ade góljaival :) -
hamary #6192 gyóéjt -
#6191 LESZ:D
mindenáron meg akarsz győzni minket, hogy a -50 misi egy porcmusznak semmiség:DDD -
#6190 na léptem hy all -
#6189 hát ha anyagilad csődben van akkor nem első helyen áll.... -
#6188 anyagilag lesz csődben -
#6187 Premier league eredményeim: Tottenham-Sunderland 4-1 Manchester -Tottenham 5-2 :S:S Tottenham -Wigan 2-1