A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Felraktam az új paccsot és így nem lépett ki alkalmazási hibával a game a Birmingham-es mentésemben, és tudtam folytatni a 2010/2011es szezont.
Mivel előző szezonban 4. lettem ezért magabiztosan vártam a BL csoportot, ahonnan 1. helyről jutottam tovább. (Roma, Cszka Moszkva, NK Domzale - 5gy 1vereséggel és 17rúgott gól - 3kapott góllal jutottam tovább) Első körben a PSG-t kaptam, idegenben 1-1, hazain egy magabiztos 3-0al búcsúztattam a franciákat. Aztán megkaptam a Barcelona-t. Idegenben 3-0, hazain 3-1. Itt vége is lett első BL-es menetelésemnek.
A ligakupa igazán nem érdekel ezért mindig a fiataljaimat küldöm pályára. Meg is lett az eredménye, a 2.osztályú Ipswich 11esekkel megvert a negyedik fordulóban.
FA kupában 1 mérkőzést sem játszottam hazai pályán. Búcsúztattam az alábbi csapatokat: Lincoln, Sheff. Wed., West Ham. A hatodik fordulóban a negyeddöntőben a Chelsea-t kaptam szintén idegenben... nagy mákkal (egy megpattant Daniel Alves szabadrúgással) estem ki az FA-ből.
Bajnokságról annyit, hogy volt 12 pont előnyöm is, de vmi történt a csapattal február végén és teljesen összezuhantak... A végeredmény nem rossz, de nyernem kellett volna...
[IMd.com/thumbs/default/szezon_vége.JPG[/IMG]G]http://s2.suploa