A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #5999 Sziasztok! Folytattam Pool-lal, kiestem végül Barca ellen bl-ben, aztán a MAn City letolt 3-0-ra, utána viszont zsinórban nyertem 5 meccset és végül több mint 10 pontos hátránnyal második lettem Arsenal mögött, harmadik a Man u, negyedik a Chelsea lett. Átigazolási időszakban próbáltam posztokra igazolni, 50%-ban összejött. Érkezett a klub ikonja, Owen 33 millió euroért, Dani Alves 48 millióért, egy bal oldali támadó középpályás izraeli csapattol 5 millióért, és egy védő valamelyik orosz csapattol, szenegáli, 7,5-ért. Távozott még télen Xabi Alonso és Riiese, nyáron Voronin, Benayun kölcsönbe, Lucas, Arbeola, Agger, Hyyppia, Kewell. Így néz ki a kezdőcsapat: Reina - Dani Alves - Breno - Carragher - Fabio Aurelio - Mascherano - Gerrard - Van der Vaart - Leto - Torres - Owen.
Cserék: itandje - Finnan - Samba - Diakhaté (vagy valami ilyesmi a neve) - Insua - Sissokko - Pennant - Babel - nem tudom hogy hívják:) - Stancu - Kuyt. Bal oldalra nem sikerült senkit szereznem, Robben vagy Mancini volt a cél, de egyiket sem sikerült leigazolni, elfogyott a pénz. Nem vagyok a rotálás híve sem, így minden posztra egy cserém van, ennyi bőven elég szokott lenni. Majd írok, mi a helyzet, most jön majd az első bajnokim, az edzőmeccseket nyertem magabiztosan.