104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Arsenal lett.
  • neB
    Időközben lemondtam Sporting edzői székéről mert egyszerúen 7 vagy 8 meccsen keresztül nem hogy nem nyertünk de még gólt sem rúgtunk... vagy én vagyok ilyen ***** szar vagy a játék csal :D
  • hamary
    Gondolkodok kivel kezdjelk egy újat, ezt a mentést most pihentetem...
    ezért is:
  • hamary
    hali... két napra letettem a jtékot, meglátjuk... :)
  • zorrobomber
    ja, persze hogy nem :)
  • neB
    Azt hiszem ezt nevezik sokpasszos játéknak sajnos a Chievo után a Sporting kispadjára kerültem és éppen vesztettünk egy erősen antifocit játszó klub ellen...

[url=http://users.cwi.hu/sgupload/1203000741.jpg][img]http://users.cwi.hu/sgupload/t_1203000741]
  • Utley
    Pici Dzsudzsákom nem akart szerződést hosszabbítani a Lecce-be,igy kapóra jött a Villarreal 10.000.000 eurós ajánlata...Pláne,hogy már csak a padon volt neki helye
  • myl0
    méghozzá 3-0ra otthon
    Részemről Hétfőig szünetel a játék, mert olyan szinten felb_szott agyilag, mindjár kivágom a qkába ezt a sz_rt...
    (Pedig játékokon nem szoktam idegeskedni, de ez inkább stressz mint szorakozás)
  • Csacsi
    Nah véget ért a szezon, természetesen az utolsó meccsen, sem sikert gólt szerezni, de ezt már megszoktam :) Szerencsére a palermo kikapott, így biztos lett az 5. hely.

Íme a tabella :

És íme a csapat. Nagyon sok kiábrándító teljesítmény. Iaquinta, Del Piero, és még sorolhatnám.
  • myl0
    hogy a francba van az h a zenitet 5-0ra verjük aztán a köv bajnokin kiszopunk a Torino-tól
  • Csacsi
    Az utolsó hét meccsemen 3 pontot szereztem, és 1 db gólt tudtam rúgni. Kicsit ideges vagyok. 3. helyről visszaestem az 5. helyre. Pontegyenlőséggel a Palermoval, aki a 6. Én az utolsó fordulóban a Sienat (12.) fogadom, míg Palermóba a Napoli(14.) érkezik.

Nemzetközi kupaszereplést ígértem idén, így nagyon remélem, hogy meglessz az 5. hely. De amilyen selejtes a csapatom játéka, az elképesztő. Kicsit csal a gép. Nem hiszem el, hogy ennyire kidurranna egy csapat. Mert 1-2-3 meccs, még belefér, na de 7 db meccsen, hogy csak 1 gólt rúgjak, rengeteg helyzetből, ez katasztrófa. Ha így folytatja a program, akkor ránézek a cm 2008-ra. Hátha ott normálisabb a helyzet.
  • Darthmushroom
    grat mindenkinek! otthagytam bresciát talán 1szer folytatom! szedtem adatb. frissitést és elkezdtem a pompey-val komoly célokkal! 30m fontott kaptam igazolni, selejteztem a játékosokat! (fiatalitotam) ha elkezdődik a bajnoskág hozom a képeket!
  • myl0
    És még én paráztam a Zenit-től:)
  • gentdelBARCA
    Sziasztok,

szeretnék mindenkit buzdítani az online játékra. Az online játék alatt nem azt értem hogy: kezdünk 2-en vagy 6-an egy bajonokságot és végignyomunk egy idényt. Hanem, kizárólag két ember játszik egymás ellen, mégpedig a következő formában:
    egyik server, a másik csatlakozik, eldöntik már előtte, hogy ki kivel lesz és úgy töltik be a bajnokságokat (pl Chelsea - Inter) és lekötnek két barátságos meccset, egyet Londonban, egyet Milanoban. A két meccs összesített eredménye fogja adni a győztest, pl: Chelsea - Inter 2-2, Inter - Chelsea 2-1, tehát 4-3 az interes javára.

Eféle lebonyolítási módból van magyar liga is:
    http://www.esl.eu/hu/fm2008/

A másik pedig egy Bajnokok Ligája féle kupasorozat, ezt is ajánlom mindenkinek:
    http://fmcup.clns.hu/index.php

Hogy kommunikálhassunk egymással fontos a következő program:
    http://fmcup.clns.hu/downloads/mIRC-fm.zip

Gyertek minnél többen, kell nagyon sok jó magyar FM-es. :)

(ha valami nem tiszta kérlek keress fel msn-en: [email protected])

offline: deporral 4. idényem fejeztem be, megnyertük a BL-t de ligában csak 5. hely. :'( Rikki, Ruben Castro és Adriano támadó trióm fantasztikus idényt zárt. :)
  • myl0
    grat a 2. helyhez
  • myl0
    A gép "sosem" csal:P
  • zsilike
    ok nem kételkedtem a szavadban,csak sztd reális a 89 gól?
  • Csacsi
    5 meccsel a befejezés előtt 5. helyre csúsztam vissza. Elég komoly bajba kerültem, mert az elmúlt 4 meccsemen, 1-0-ra kaptam ki, úgy, hogy mindig jóval többet rúgtam kapura mint az ellenfél, szóval a csatáraim egyszerűen nem találnak be. Lehet, hogy csal a gép?
  • fordjee
    Sziasztok! Folytattam Pool-lal, kiestem végül Barca ellen bl-ben, aztán a MAn City letolt 3-0-ra, utána viszont zsinórban nyertem 5 meccset és végül több mint 10 pontos hátránnyal második lettem Arsenal mögött, harmadik a Man u, negyedik a Chelsea lett. Átigazolási időszakban próbáltam posztokra igazolni, 50%-ban összejött. Érkezett a klub ikonja, Owen 33 millió euroért, Dani Alves 48 millióért, egy bal oldali támadó középpályás izraeli csapattol 5 millióért, és egy védő valamelyik orosz csapattol, szenegáli, 7,5-ért. Távozott még télen Xabi Alonso és Riiese, nyáron Voronin, Benayun kölcsönbe, Lucas, Arbeola, Agger, Hyyppia, Kewell. Így néz ki a kezdőcsapat: Reina - Dani Alves - Breno - Carragher - Fabio Aurelio - Mascherano - Gerrard - Van der Vaart - Leto - Torres - Owen.
    Cserék: itandje - Finnan - Samba - Diakhaté (vagy valami ilyesmi a neve) - Insua - Sissokko - Pennant - Babel - nem tudom hogy hívják:) - Stancu - Kuyt. Bal oldalra nem sikerült senkit szereznem, Robben vagy Mancini volt a cél, de egyiket sem sikerült leigazolni, elfogyott a pénz. Nem vagyok a rotálás híve sem, így minden posztra egy cserém van, ennyi bőven elég szokott lenni. Majd írok, mi a helyzet, most jön majd az első bajnokim, az edzőmeccseket nyertem magabiztosan.
  • myl0
    Elkészült a csoport:
    A Sevilla és a Zenit elég keménynek igérkezik, sztem a Frankfurt és a Rosenborg nem jelent majd gondot, meg lehet a 2. hely sztem (bár sosem lehet tudni)
  • myl0
    Szép reggelt és grat minden sikereket elérő manager-nek!
    Folytattam a Palermo-t ---> A kezdő kapusom után sikerült megsérülnie a harmadik számú kapusomnak is (és mivel a 2. számukapust nem neveztem az UEFA kupára) ezért a 4. számú kapus védett a NAC Breda elleni UEFA visszavágón:) Nem is rosszul hisz hazai környezetben 2-0ra verük őket.
    Így, ami tavaly nem sikerült idén igen ----> bejutottunk a csoport körbe.
  • zorrobomber
    most nem megy ilyen jól, mégha nyertünk is
  • zorrobomber

hopsz, rosszul emlékeztem, 89et lőtt, 58at bajnokin
  • zorrobomber
    egyébként is meg akartam keresni vmelyik backup dvd-n, gyorsan meg is lett

• zorrobomber
    Nekem is volt most vmikor Tottenham - Debrecen 7-4 :)
  • zsilike
    igen én is azt vettem le h vagy osztja vagy egy emberre adja,de ez változhat is közben ezért jó.ne legyen már 86 gólja ember!
  • zorrobomber
    Igen, egyedül volt csatár, mögötte 3 támadó középpályással, kb mint most irl a válogatottban. Lehet volt sérült, de csak pár napra,a végefelé, emlékszem a 100ra hajtottam de nem jött össze, nem volt formában :) . Persze ebben a számban a barimeccsek is bennevoltak, de nem csináltam több barimeccset a szokásosnál, sztem max 5 volt. Előtte nekem is valami 55 körül volt a rekordom még CM3ban Robbie Keane-el a Dortmund-ban :)
  • GTheo
    Caracciolo egyedül volt csatár akkor? 4-3-3ban legelöl és egész szezonban nem sérült meg ? Nemtudom máshogy elképzelni... 86 gól :|||||
    50 a rekordom eddig asszem talán egy emberrel, pedig nem ma kezdtem. Mondjuk nálam általában el van osztva kb.
  • kraawz
    grat :)

én is most kiscsapattal játszom. francia 2.osztály.. en avant guingamp. találtam vagy 3-4 szimpatikus csapatot ott. Troyes(2) , Le Havre (4) , Sedanne (5) túl könnyű lett volna, így egy középcsapattal kezdtem,13. helyre várnak. Anyagiak egész jók, 18 000 stadion. Első 3 meccs.. Mindháromszor az ellenfél szerzett vezetést.. És végül nyertem 2:1 , 3:1 , 4:1,és ezekből 2 idegenbeli győzelem
  • zsilike

jelenlegi keret+taktik,megjegyzem ha nem csak 2db idegenlégióst lehetne nevezni,erősebb lenne a team!nem kell aggodni torghelle nem sokáig lesz nálam,hacsak nem tesz vmt,eddig botrány.
  • zsilike

ez izgalmas szezon lesz!
  • KoniZTE
    Üdv.
    A 2. Patchről már volt szó vagy mikorra várható ?
    Elkezdtem egy játékot a 08-al és nagyon hülye eredmények születtek ( Zagrab - ZTE 5-7 visszavágó , 4-3 ) mintha vizilabda meccseket játszanék :)
    A 07 az naon fasza - Reallal vki vitte tovább 10 évnél ? Nekem minden évben bővitik a stadiont - Első szezonban a legtöbb néző 75.000 volt most meg a 94.000 körül van :)
    Nah pá
  • myl0
    jah az tény h csiszolhatnának néhány dolgot elég sok mindenen:)
  • saviola83
    2. bajnoki meccsemen idegenben óriási siker megvertük a rómát lavezzi góljával 1-0 ra a 2. félidőt kibekkeltük hála Vilar szép védéseinek a meccs végén spalletti meg is dicsérte.)
  • zsilike
    igaz,de néha a birót is eltilthatnák,vagy mondjuk csökken a reputációja vagy valami ilyesmit kitalálhattak volna,ha már bele fogtak ebbe
  • myl0
    Én pl ezeket egyszerűen átugrom, mert a gólt utolag ugyse fogják megadni, ergo felesleges vitázni is, sztem!
  • zsilike
    persze h volt!az ideg megölt,mert hiába reklamálsz,csak pénzbüntetést kaphatsz,v együttétzést!ezt tényleg non szarul oldották meg,ez tény!minek akkor ez az opció egyáltalán?engem rayoval 500e eurora bas.tak meg,vissza kellett töltenem,mert 0 lóvénál elég érzékenyen érintett vollna(pedig igazam volt,tehát ez a helyzet
  • Fabio Capello
    jópárszor
  • Csacsi
    Volt már valakinek olyan, hogy igazat adott a szövetség, ha kritizáltál egy bírói döntést? Mert most egy szögletből szerzett gólomat vették el les címén :D Direkt megnéztem, hogy egy játékosom sem lehetett még csak tétlen lesen sem, míg a kapuba nem ért. . (leglassabb nézetben), és természetesen jogosan kritizáltam a bírót, és erre a szövetség figyelmeztet, és a videófelvételek arról tájékoztatnak, hogy a bírónak volt igaza. De könyörgöm, szögletnél, hogy lehet lesen a kapura fejelő játékosom?
  • zorrobomber
    kiegészítem
    Debrecen (Bl nyolcaddöntő, előtte 3-1es Milan verés csoportkörben)
    Notthingam Forest (feljutás PLbe, ott tán 9. hely)
    Sevilla (triplázás->bajnokság, kupa, Uefa-kupa, Caracciolo 86 gólt rugott az idényben)
    Chelsea (akkor hagytam abba, amikor mind az 5 csatárom rotálva 1/1gól arányban rugdosta a gólokat, asszem Defoe, Vucinic, Owen, Caracciolo, meg mittoménmégki voltak)
    kiegészítésként: angol volt beállitva második nemzetiségemnek, éés ez még fm2006ban volt asszem