A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!
    Jöttem én is hőzöngeni egy kicsit. Kedvenc csapatommal, Pool-lal vagyok, és egy nagy szenvedés az egész. De nem adtam fel, mindig folytattam, még ha egy utolsó blackburn otthon megver 2-0-ra, vagy a derby 1-0-ra, akkor is folytattam. De ami történt, kicsit erős volt. Barca ellen bl negyeddöntőben otthon 1-0 ide, ráadásul Messi-t kiállították a 30. percben, érdekes módon onnantól kezdve csak a Barca támadott 10 emberrel, a 70. percben 9 emberrel (sérülés), úgyhogy örültem az 1-0-nak. Visszavágó előtt éreztem valamit, mert mentettem egyet. 9 perc alatt kaptam 3 gólt, egyet tizenegyesből, de nem adtam fel, kitámadtam és a második félidőben rúgtam 2 gólt. ezek után beállítottam, hogy mindenki védekezzen, időt húzzanak, lassú tempóban, és a 91. percben Reina kirúgása után a félpályáról egy védő visszafejelte a labdát, gudjohnsen kilépett tök egyedül, belelőtte Reina-ba, a kipattanót meg 0 fokos szögből begurította. Ekkor csináltam azt, amit több mint 10 éves manageres pályafutásom során még soha, visszatöltöttem. ezután még ötször lejátszottam a meccset, kikaptam megint utolsó percben kapott góllal, 11-esekkel, 70. perc után kapott 3 góllal, stb. Egészen idáig úgy voltam vele, hogy voltak szerencsés, meg balszerencsés meccseim, nem zavart, (pl. a machester a 90. percben rúgott góllal vert meg hazai pályán, úgy hogy végig én támadtam, de fordítva a chelsea-t vertem meg pont ugyanígy), kiestem az összes kupából és a bajnokságban is csak 4. vagyok, de a csalás az csalás, ezt már nem tudom a balszerencsére fogni. Nem sikerült továbbjutnom és sztem nem is fog sikerülni, akárhányszor játszom le, úgyhogy ma kiesek a bl-ből és folytatom, mérhetetlenül csalódottan :)