Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Na, ezekkel pl nincs gondom -leszámitva a Pereirasat-. Semmi furcsa vagy irreális nincs bennük...

nah igen 😊

és ezekkel mit cáfoltál?

soma22
ezekkel ujra csak nekünk adtál igazat...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

majd felteszem és magmutatom h mennyiert es kit adtam el...
na dobok pár képet talaltam a tavalyi managerböl...

BB-kód #2:

BB-kód #3:

BB-kód #4:

BB-kód #5:

BB-kód #6:

BB-kód #7:

BB-kód #8:

BB-kód #9:

BB-kód #10:
avalyi managerböl...
zorrobomber
Torino - Lazio 1-0
Felborult a kibaszott pálya de ugye csodakapus effektus befigyelt. 😞

amugy meg beajánlottam a csapatoknak...
nemhiszem el😊

nekem nem kell bizonygatnod semmit😊 Jó játékot:Õ

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nem muszáj elhinni😛 mind1... a tavalyi managerbe nem egy játékost adtam el 20 milláért... és csak 500ezer körül értek... na mind1... majd felteszem. megvan a mentésem... dobok majd fel pár képet. amugy meg az egyik haverom itt szokott forumozni és ö is látta... mind1... nem fogok magyarázkodni. nincs miért!
zorrobomber
Ja és igen, Tottenham kaliberû csapatok soha nem érdeklõdtek egy pleja iránt sem, hiába volt olyan hátvédem hogy simán befért volna még egy Real padjára-keretébe is talán.

swordfish elküldenéd mégegyszer ?

zorrobomber
Más. 6. helyen vagyunk! 😊
Lazio - Lecce 4-0 (Gasbarroni 6, 90+1, Seleznyov 48, Ronaldo pen 83)
Úgy szétbomlott csoportokra szinte a mezõny hogy a még 9 hátralevõ forduló ellenére szinte biztosan 5.-8. hely lesz belõle, de azon belül nagyon lutri, 1, illetve 2 pontra van a mögöttem levõ, elõttem a Milan 6 pontra, akivel még ugye itthon játszunk. Izgi <#taps>

zorrobomber
Nem nézlek hülyének én mindössze jóhiszemû vagyok és nem gondolok csalásra általában 😊

Annyi hogy ebben az FMben fura pénzeket adnak nb1es focistákért mer pl nekem Foxit sikerült eladnom 2-3milláért jóval az értéke felett, úgy hogy átadólistára raktam, meg not needed by the club-ra.

Ami téged igazol, hogy pár évvel késõbb amikor nekem is táp generáltjaim voltak már, el kellett adnom hasonló okok miatt a csapat legjobbját, ugye bizonyos Bojan-t(generált+nickname 😊. Namármost neki az alapértéke 2millió valamennyi volt, és mivel nem akartam eladni alapból 20millát kértem el érte, de így is rengeteg érdeklõdõ volt, de ugye senki nem vitte volna, így szépen adtam lejjebb az igényeimból, aztán 6milláért vitte el a Premier Ligás Stoke, aki ugye kb 18. helyezett volt akkor. Foxi-hoz képest csalódtam az összegen de ez volt oszt kész(ekkor raktam pihenõ üzemmódba a karriert) Szóval van abban valami amit mondasz.

Huni92
Naja..aki ér 10 milliót, azért sem adnak 20at, nemhogy egy iylenért 😄

najó,csakhogy nehogy hülyének nézzetek engem!

Szerintem kibaszottul csalt, mert kurvára nem fognak fizetni, egy ÁTADÓLISTÁS, NOT NEEDED BY THE CLUB- os 750k alapértékû emberért 20 millió FONTOT ÉS 50 % köv. eladást!!!

NÉZD meg a többi érdeklõdõt... a legnagyobb név talán a Derby...

CSAL, DE MIÉRT??? Feláll neki tõle meg ilyenek?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
ez lehet hogy igyvan, de akkor az én ennél jobb kaliberü játékosaimat miért iyen 6-7M euroért viszik el maximum?😊

eccerüen irreális csak ennyi bent a furcsa..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
És milyen igazad van <#nevetes1><#nevetes2>

Sevilla Atletico ellen 3-0...elégedetlen avgyok. Nem elsõsorban a játékosokkal, hanem azzal a kiba' kapussal, aki az ellenfélnél védett. 12 meccse nem lõttek gólt, és ritkán kaptak 3nál kevesebbet. Még a 21. helyezett csapat is hintett 4et nekik...erre ellenem bombaformában védett...kicsit frusztrál, mert az ilyen meccseken lehetnének nagy arányú gyõzelmek.

zorrobomber
Én sem értem miért nem értitek, nb1-en tökmindegy milyen nemzetiségû az ilyen kaliberû játékos, nem lehet megtartani.

zorrobomber
Megint egy fontos meccs volt, a 6. Udinese-hez mentünk, sajnos nem sikerült nyerni, viszont szerencsére nem kaptunk ki 😊
Udinese-Lazio 2-2 (Kikín Fonseca 46, 83)
Utolsó percekben Ronaldo-nak volt még két nagy helyzete, az elsõnél eléggé kint volt a kapus, de 95 kilóval már nem úgy fut mint régen, beérte a védõ, a második már one on one volt de azt is a kapusba pöccintette.

akkor a személyzetrõl egyet pls

zorrobomber
Thx 😊
Úgy látszik most jött el az az idõszak amikor szarul játszunk, de nyerünk. Lazio-Cagliari 2-1 (Seleznyov,Ronaldo)
Utóbbi behozása jó húzás volt, a padról lett a meccs embere egy "banángóllal". A kifejezés még valami õsCM-bõl jön ahol folyton a banana goalokat vertem, most már szar curling shot 😄

Huni92
Osztom az álláspontodat, és bennem is megfogalmazódik a kérdés: miért?

Zorro: Rámész a bajnoki tabellára, majd bal oldalon a menüben a Rules pontnál megnézheted, hogy melyik hely ér Uefat 😊 Szurkolok 😊

kössz hova küldöd ? email - [email protected]

Tottenhamnel nincsennek mérföldkövekhez irva semmi, most indultak a blben😄 muszaj volt eladnom mert másfél év mulva lejárt volna a szerzödése és nem akart hosszabbitani:S
MIÉRT KELL?😄 KÉRLEK MOND MEG MIÉRT?😄Ddddd

mutass már a tottenham mérföldköveirõl egy képet pls😊

zorrobomber
Ne szomorkodj, minden sorozatnak egyszer vége szakad 😊
Ilyenkor jut eszembe a kapott gól nélkül nb1-et nyerõ srác, természetesen 😊
D'Alessandro szabadrúgásával Lazio-Reggina 1-0
Feljöttünk a 7. helyre. Olaszhonban 6. hely az Uefa kupás hely ugye? <#eplus2>
5. helyezett Milan 8 pontra van, 6. Udinese 3ra, szóval 6.helyért már tapsikolnék Milan-t tuti nem fogjuk be.
12 meccs van hátra, ebbõl 3 lesz már csak a nagyok ellen, abból is 2 itthon(Milan, Roma, Fio idegenben)

eladtam a magyar védöm. 20 milla +50szazalekos eladási részesedésért
5w0rdf15h
oké elküldöm

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Óbazz...Bodnár elsõ hibája 0 pontot eredményezett a Murcia ellen. 94. percben egy beadásnál Aquino fejelt Bodnár mellett....és igy lett 0-1. Elsõ vereség a a bajnokságban. És igy kb 30 meccses veretlenségi sorozat szakadt meg.

sword taktikod elküldenéd ?

zorrobomber
Napoli-Lazio 1-2(Seleznyov, Kikín Fonseca)
Azért külön jóság mert 2 pontra feljöttünk az elõttönk álló 7. helyezett csapatra, a Napolira <#buck>

5w0rdf15h
😄Dddd

pffffff.... nagy kihivás a hoffenheim😄 sok sikert😄
szabocsaba1983
Sziasztok! Grat mindenkinek!

Már rég jelentkeztem.

Most jött egy érdekes mail:

Nem adom el, meret nem tudok jobbat igazolni, és annyira a pénzre sincs szükségem.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

csak én érzem úgy, vagy tényleg sokkal gyorsabb lett a patch után a játék? meccsek elõtt nem is tölt.

hááát
ugynézki hogy
csak kapus beállitással tolja a csapat😞

zorrobomber
És gól után ált a rating is helyreáll, vagyis eléggé bünteti a rendszer a helyzetkihagyást

mér mi az a "csíttaktik " ? 13 ember a kezdöben ? <#hehe><#hehe><#hehe>

Amint megemlitettem, hogy csittaktik, mennyien elkérik:Asdasdasd

pedig nem csittaktik, de nembaj😛

"száni" 😞

Huni92
09-ben sokkal nehezebb a csatárokból jó teljesitményt kihozni, ami értékelés szintjén is meglátszik, mint a 08-ban :/

Oliveira pl. félidõben az esetek 90%ában 5,5-6,0-s átlaggal rendelkezik. Lekúrom, 2. fi-ben gólt lõ 😄

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BBeno2
igazából engem is érdekelne 😄 na nem probléma akkor pls nekem is küld el. megnézem miabban a "csalás" ...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Sword akkor lennél szives nekem is elküldeni a [email protected] - ra ? köszi !

hi, tudja vki ezek miylen díjak éshogy miértnincs nevük?

5w0rdf15h
hát persze, mit gondolsz mért mondja 😄

Forza Italia
Egy kis szünet után Fm😊 Grat mindenkinek
Ha vége az átigazolási idõszaknak rakok képet azérkezõkrõl. Lesz bõven😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mert már neked megvan? 😄

csiter taktikot én nem kérném el😞

msn-en dobd már át nekem a taktikod, meg kell nézzem h mi a különbség az enyéeim között... eddig soha nem volt vele gondom de 09el az :S