A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #54166 mint már említettem, megkezdtem a 2017/2018-as szezon a Manchester United csapatával!
a keretben történtek változások, hiszen megváltam két klasszis szélsőmtől, C. Ronaldotól és David Silvatól! helyükre Alexis Sánchez és Tremolada érkezett a jobb illetve a bal szélre...
a portugál olaszországba, milánó piros-fekete része felé vette az irányt, 45 millió euróért cserébe, a spanyol pedig ugyancsak az olaszokhoz ment, méghozzá a torinoba a juvéhoz, 25 millióért cserébe! előbbi 32, utóbbi 31 éves volt! maradhattak volna még, mert a teljesítményükkel nem volt különösebb gondom, de úgy éreztem, hogy eljött az idő egy kis vérfrissítésre!
még egy változás volt a keretben, méghozzá a támadósorban...! eddig az Agüero-Vela-Rooney-Welbeck négyes fogat közül választottam ki, hogy az adott meccsen kik legyenek elöl, most változott a helyzet! rábukkantam egy atomdurva csatárra, akit mindenképp meg kellett vennem! a srác egy generált arc, az értékei nagyon durvák (ha kell kép róla szólj)! eladni nem fogok senkit (esetleg Welbecket ha nagyon behisztizik, mert ő nem szerepel már így az első csapatnál, igaz, hogy eddig is csak 4. számú csatár volt, szóval sok lehetőséget nem kapott)
Rooney is már öregszik, nem lő elég gólt, és nem is játszik túl jól az utóbbi 1-2 szezonban! Agüero és Vela sokkal jobbak nála! de úgy vagyok vele, hogy jó az "öreg" a háznál, szóval marad! 1részt a neve miatt is, másrészt pedig mert ő a csk., harmadrész pedig mert azt szeretném ha innen vonulna vissza, akárcsak a 35 éves Vidic...! tuti be fog hisztizni, hogy keveset játszik, de ez van! csak akkor fog szerepet kapni ha az Agüero-Vela-Zevenbergen hármasból valaki sérült lesz...!
ezek után íme az "új" keret:
lejátszottuk az első tétmeccsünket is, a 3 új játékossal a kezdőben! az eredmény magáért beszél:
egyenlőre ennyi, majd még jelentkezek...! :)
ha valamilyen játékosról kell kép, szóljatok (nem csak a saját csapatomból, akárkiről)
azért ajánlom ezt fel, mert az itt játszók közül szerintem én vagyok az egyik aki "legelőrébb" jár a játékban...