Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a barca fizetne se kellene nekem :O (de ez az egyéni "hibám" :))
jövõre az elsõ 10ben leszel, utána pedig már nincs messze a nemzetközi porond :)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

una volta per sempre INTER!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Bár legutóbbi 3 meccsen 3 különbözõ felállást nyomtam be, fõleg a sérülések miatt. Jött is a meccs után, h 'Huni meglepte az ellenfelet' :D
Oliveira az Alaves ellen (3-0) olyan gólt szerzett, hogy a beivelés után fejelt, kapufa, végigcsorgott a laszti a gólvonalon, majd a másik kapufáról begurult a hálóba xD
én visszatérek a 08hoz
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Különben a Zaragozaval szárnyalunk, 14 forduló ment le, vereség nélkül, és 4 döntetlennel. Kupából kizúgtunk a Las Palmas ellenében.:/
más: az gáz ha - mint argentín szöv. kapitány - nem nézem meg élõben a válogatott játékosok klubcsapataikban nyújtott teljesítményét? mert jelentik itt nekem h melyik meccsen ki játszik a válogatottak közül, meg h nézzem meg a meccset...stb. de nem akarom! :D ez ugye nem gáz?
VAMOS MADRID!
kit igazoljak? ki az aki 2014-ben nagyon jó játékos (és nincs nálam)? :) ugye 2008-al játszom, de szerintem ezt mindenki tudja már!:D nem is vágyom a 2009-re, nem lenne erõm egy újat kezdeni elölrõl...!
VAMOS MADRID!

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
a keret erõs, de vannak hiányposztok, leginkább a védelem két szélén, oda nem találtam pöpec játékost, de már várom a bemutatkozást...még nincs meg a végleges keret, még nézelõdök, illetve figyeltetek pár játékost, de hamarosan meg lesz minden! majd teszek képet!:)
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
2. Menj a Dokumentumok mappádba. Keresd meg a Sports Interactive mappát és töröld le.
3. Start menü -> Futtatás.
4. Írd be hogy “Regedit” és nyomj Enter-t.
5. A Registry-ben kattints arra hogy “HKEY_LOCAL_MACHINE” aztán arra hogy “SOFTWARE”.
6. Ha ott megtaláltad a Sports Interactive mappát, töröld ki azt.
7. NE TÖRÖLJ KI vagy módosíts semmi mást a Registry-ben.
A fenti megoldást a SEGA fórumból másoltam ki - fordítottam le, registry-vel tényleg óvatosan(felelõsséget nem vállalok :) ). A reagálások alapján mûködni fog ezután, de csak akkor ha az FM minden nyomát tényleg eltünteted a gépedrõl.
Olyan gondom van, hogy futott a játék faszán, aztán újra kellett raknom a windowst, utána feltettem a fm 09-t is patchhel, és annyit ír ki, hogy a fonts/vera-t nem találja. Leszedtem ezeket a betûtípusokat, felraktam, bele a játékba is, és ugyanaz. Windowsra is már mindent frissítést feltettem. Segítsen valaki please:) köszi
ez mitõl van?
VAMOS MADRID!
Lazio-Palermo 2-1
A 16 éves generlt kpb pedig elsõ meccsén betalált 8)
jó, hogy ezt így a 8. szezonom elõtt kérdezem meg :D
Raúl bejelentette visszavonulását, 36 évesen...
VAMOS MADRID!
Chievo - Lazio 1-2 (Romagnoli, Ronaldo)
Féltávnál vagyok, átigazolás idõszak, eladni is fogok, Ronaldo az elsõ igazolás, de vszleg rajta kívül is jön még 1-2 figura.