Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
mert egy csúnya ember van rajta :/
ha a barca fizetne se kellene nekem :O (de ez az egyéni "hibám" :))

zorrobomber
ez a kép valamiért szétbassza nekem a fórumot

kas123
gratu :)(Y)
jövõre az elsõ 10ben leszel, utána pedig már nincs messze a nemzetközi porond :)

zyndar
Legalább annyira nevetséges összeg a 28 éves Eto'o-ért, mint az, hogy nálam kiesett a Newcastle :S

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Markov
Lálálálálááááá <#taps> ajánlották megvettem <#vigyor2>

una volta per sempre INTER!

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Nos, végetért a 3. szezonom a Southend United-el. Ezel a 13. hellyel teljesen elégedett vagyok, a rengeteg kapott góllal és a néha teljesen impotens támadójátékkal mér kevésbé. Mascioról már mondtam, hogy wonderkid lett és egy generált, De Ridder is. Védelmet meg kell erõsítenem, széleken nem voltunk PL szintjén.

Huni92

Huni92
Hát az esetek 90%-ában 4-4-2, elõrenyilazott szélsõkkel, vkp nélkül.
Bár legutóbbi 3 meccsen 3 különbözõ felállást nyomtam be, fõleg a sérülések miatt. Jött is a meccs után, h 'Huni meglepte az ellenfelet' :D

Oliveira az Alaves ellen (3-0) olyan gólt szerzett, hogy a beivelés után fejelt, kapufa, végigcsorgott a laszti a gólvonalon, majd a másik kapufáról begurult a hálóba xD

zyndar
Nekem 2 forduló múlva vége a szezonnak, erõn felül teljesítettünk. Igaz 6 meccse képtelenek vagyunk nyerni. Majd dobok képeket.

zyndar
Nem rossz Huni! <#taps> Milyen felállás?

Huni92
09. Tetszik ez a Zaragoza. A 16 éves kpb 7,10es átlaggal rendelkezik <#hawaii> Azér ez nem semmi.

Darthmushroom
08? vagy 09?
én visszatérek a 08hoz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Bodnár elképezstõen jól tolja. 4. hete, h bent van mindig a hét csapatában. Eszméletlen nagy igazolás volt.

Huni92

Huni92
Én sose néz(t)em meg.

Különben a Zaragozaval szárnyalunk, 14 forduló ment le, vereség nélkül, és 4 döntetlennel. Kupából kizúgtunk a Las Palmas ellenében.:/

az lesz! :D
más: az gáz ha - mint argentín szöv. kapitány - nem nézem meg élõben a válogatott játékosok klubcsapataikban nyújtott teljesítményét? mert jelentik itt nekem h melyik meccsen ki játszik a válogatottak közül, meg h nézzem meg a meccset...stb. de nem akarom! :D ez ugye nem gáz?

VAMOS MADRID!

Huni92
Senkit -.-

most vagyok elõször abban a helyzetben, hogy nem tudom mit csináljak a pénzel amit kaptam átigazolásokra...igazából a keret jó, nincs hiányposzt, pénz viszont van, méghozzá 42 millió euró!
kit igazoljak? ki az aki 2014-ben nagyon jó játékos (és nincs nálam)? :) ugye 2008-al játszom, de szerintem ezt mindenki tudja már!:D nem is vágyom a 2009-re, nem lenne erõm egy újat kezdeni elölrõl...!

VAMOS MADRID!

Huni92
Biztos aztért nem õ kapta meg, mert még nincs 28 éves <#idiota>

BBeno2
én ezt a év védõje díjat nem értem... csak sztárcsapatból lehet hirdetni gyõztest mert ahogy nézem az év Troest-em kenterbeverte õket és még sincs ott a 3-ban.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

DONGUBA
kam de jo:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tess:

zorrobomber
Egy vendég statisztikát tolsz nekünk? :)

remélem a fiúk a valóságban is így fognak játszani Albániában :)

használtam szótárat, de a work rate nem volt benne! külön meg a 2 szóból nem tudtam kihozni 1 értelmeset! :D

VAMOS MADRID!

zorrobomber
Jaj, most már kicsit belezavarodtam :) Ha nem használsz magyarosítást, ami dicsérendõ, akkor ajánlom a szótárazgatást, én is úgy feküdtem neki a CM3-nak :) És akkor még sztaki.hu sem volt ;)

Huni92
Munkabirás a kapusnál van. Azaz a játékosnál.
Motiváció meg edzõnél.

a munkabírás, szorgalmasság az melyik tulajdonság? az eltökéltség, motiváció vagy a munka a fiatalokkal? vagy esetleg más?

VAMOS MADRID!

új kihívás után néztem...na nem kell mindjárt rosszra gondolni, nem hagytam ott a Madridot, és soha nem is fogom, viszont elvállaltam az Argentin válogatott irányítását!
a keret erõs, de vannak hiányposztok, leginkább a védelem két szélén, oda nem találtam pöpec játékost, de már várom a bemutatkozást...még nincs meg a végleges keret, még nézelõdök, illetve figyeltetek pár játékost, de hamarosan meg lesz minden! majd teszek képet!:)

VAMOS MADRID!

zorrobomber
Ja hogy az elsõ mondat is kérdés volt :) A discipline az fegyelmezési képesség. Elõzõ hsz a work rate-et jelenti.

zorrobomber
Munkabírás, szorgalmasság.

a Discipline az a fegyelmezettség? a work rate az mi?

VAMOS MADRID!

zorrobomber
És legközelebb Off-ba(aka. Helptopik!) írd :)

zorrobomber
1. Uninstalláld az FM-et
2. Menj a Dokumentumok mappádba. Keresd meg a Sports Interactive mappát és töröld le.
3. Start menü -> Futtatás.
4. Írd be hogy “Regedit” és nyomj Enter-t.
5. A Registry-ben kattints arra hogy “HKEY_LOCAL_MACHINE” aztán arra hogy “SOFTWARE”.
6. Ha ott megtaláltad a Sports Interactive mappát, töröld ki azt.
7. NE TÖRÖLJ KI vagy módosíts semmi mást a Registry-ben.

A fenti megoldást a SEGA fórumból másoltam ki - fordítottam le, registry-vel tényleg óvatosan(felelõsséget nem vállalok :) ). A reagálások alapján mûködni fog ezután, de csak akkor ha az FM minden nyomát tényleg eltünteted a gépedrõl.

Hello

Olyan gondom van, hogy futott a játék faszán, aztán újra kellett raknom a windowst, utána feltettem a fm 09-t is patchhel, és annyit ír ki, hogy a fonts/vera-t nem találja. Leszedtem ezeket a betûtípusokat, felraktam, bele a játékba is, és ugyanaz. Windowsra is már mindent frissítést feltettem. Segítsen valaki please:) köszi
PetruZ
Ha pl. a kapus Work Rate-je, vagy az edzõ Discipline-ja alacsony.
a kapusedzõmnek lejárt a szerzõdése, és nem akarta megújítani, ezért hoztam egy új kapusedzõt, 20-as a kapusok edzése tulajdonsága, és mégis csak 4 csillagot ér el a védés edzés!
ez mitõl van?

VAMOS MADRID!

zorrobomber
Õ is elég sérülékeny irl ha jól rémlik.

zorrobomber
Úgy hiányzott egy Gasbarroni féle kreatív szélsõ mint egy falat kenyér, a csapat egyik legjobbja volt, a Pandev-Rocchi pótlék Zárate is betalált, Romagnoli-t eddig a legpocsékabb igazolásnak tartották a szurkolók, de kezdi meghálálni a bizalmat, szóval örömbódottá
Lazio-Palermo 2-1

Huni92
Bokarándulás, 2 hónap. Mdjuk 3 hét és játszani fog, de akkor is...épp ilyenbõl épült fel, erre ismét megsérül. :/

Huni92
Hûha....Girona ellen visszatért Oliveira, 21 perc alatt vert 2t, majd lerúgták, diagnózis még nincs.
A 16 éves generlt kpb pedig elsõ meccsén betalált 8)

zorrobomber
Pff, Rocchi elment A.Madridba 18M-ért :) Tudom hogy Pandev-et nem feltétlenül kellett volna eladni, de míg Rocchi fél év alatt 1 gólt lõtt, Pandev is csak 6-ig jutott a bajnokságban, Seleznyov pedig 9-ig... Meg oké hogy a hátsó alakzat gyenge és nem szolgálja ki az elõl levõket, de a pénzbõl maradni fog sztem a hátsó rész erõsítgetésére is. :)

zorrobomber
Eddig Pandev elment Portsmouth-ba(idióta...) 22 milláért, jött Gasbarroni 1milláért, jön még (Pandev helyett ugye) Kikín Fonseca(mióta kinéztem már - még FM2008-ban, de sose jött el az aktuális csapatomba, még a fórumban sem láttam hogy tolta valakinél, pedig az értékei nekem valamiért szimpatikusak). Lehet Rocchi-t is eladom, 31 éves és most még sokan érdeklõdnek utána, és a pénz se jönne rosszul.

Thx :))
zorrobomber
Eheh :D Le is sérült 2 hétre - nem Romagnoli :D

az elõszezonban csak erõnlétet érdemes nyomni, vagy aerobikot is?
jó, hogy ezt így a 8. szezonom elõtt kérdezem meg :D
Raúl bejelentette visszavonulását, 36 évesen...

VAMOS MADRID!

Markov
Megvan idei elsõ kupánk, Olasz Szuper Kupa!

una volta per sempre INTER!

zorrobomber
Lazio fanok már elsõ meccsén skandálták a nevét - nem Romagnoliét :)
Chievo - Lazio 1-2 (Romagnoli, Ronaldo)
Féltávnál vagyok, átigazolás idõszak, eladni is fogok, Ronaldo az elsõ igazolás, de vszleg rajta kívül is jön még 1-2 figura.

Huni92
Parancsolj :)

1-0 az Albacete ellen