A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Üdv és gratu mindenki!
Kezdtem egy utolsót a 09-el, választásom az egyik kedvenc angol csapatomra a Mansfieldre esett, egyszer már próbálkoztam velük, akkor nem sikerült semmi, talán majd most.
Az átigazolási szezonban sikerült kicsit megerősítenem a keretet, 5 játékos jött + még lehet hogy jön mégegy. Köztük van a veterán Papin, és úgy tűnik meg is érte elhozni, bemutatkozó meccsén góllal köszönt be. A másik szinthez mérten nagyszerű igazolás a Linz-i nevelésű Idrizaj, a Liverpool utánpótlásakadémiáját is megjárta. És aki még említést érdemel, a 35 éves, 36-szoros kameruni válogatott védő, Billong.
A felkészülési szezon nem lett tökéletes, 2 győzelem mellett 1 döntetlen és 3 vereség sikeredett, de pl A Hull 1-2-re tudott csak megverni egy kiegyenlített meccsen.
A bajnokságot is vereséggel indítottuk, az Ebbsfleet csapatánál vendégeskedtünk, az elszúrt első félidő után már csak a szépítésre futotta, 2-1.
Aztán jött az első hazai meccsünk:
Helyzetkihasználás powa' :D
Sokat köszönhet a csapat a kapusunknak, Marriotnak, a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa sztem. A meccs embere a gólja mellett gólpasszt is adó Idrizaj lett.
Reméljük a jó folytatást, és a feljutást.
Jah, és Kápelló mester, kaphatok egy Mansfield-et a nevem mellé?:)