Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztos szar a dereka és csak görbén a pupjáig tudtak mérni 😄DDddd

BBeno2
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄: 131 cm 41 éevsen :adsadsadadaa

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
hát igen, látszik hogy most nem értük meg a tavaszt a nemzetközi kupákban 😊

zorrobomber
hali&grat all!
A heti olvasós lemaradásom holnap behozom, ma kicsit Újpestezek, aztán hosszútávon kezdek majd Lazio-val is egyet! (-> Április 11-ére lefoglaltunk utat-jegyet mindent a DERBIRE 😄 )

Zsolti9014
köszi, megnézem mindjárt hogy benn van-e.

továbbra is várok hasonló játékosokat mindenkitõl.
nekem a német olasz magyar ligák játékosai vannak betöltve, kis adatbázissal, bajnokság csak német 1-2.
ennyit bír a gép.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Benéztem, csak 12 forduló telt el.

UEFABAN épp az Udinese következik. Stuttgart ellen 1-1et játszottunk.

Huni92
Közben tologatom AtMa-t. Madrid és Espanyol ellen is 1-1, 14 meccs után a Barca vezet 24 ponttal, Madrid 2., nekik is 24 van, majd Almeria 22vel, és mi 21gyel jövünk.

Télen biztosan érkezik David Luiz a védelembe és VdV a kp-ra.

hát persze meg 14-15 a gyorsaság-gyorsulás, hát most nincs annyi rííílbe nehogy 41éves korában annyi legyen

jah meg fizikai adatai alapján KISGÖMBÕC :Sdasdasd

milyen kövér lehet már egy 131 centis 73 kg-os tag ^^
Forza Italia
nem tom. Ez amúgy mi lehet? Valami bug? vagy mi?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a játék kezdete óta 40szeres
Gunnersboy
válogatott is még nem?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
járókerettel fog mászkálni😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gunnersboy
aD:AS_😄DA_S😄SAF

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

41 évesen, 14-15 gyorsaság-gyorsulás😮 állóképesség😮 pfff

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Forza Italia
:d észre se vettem. Azért most majd figyelem h mikor vonúl vissza😄

InfoMester
am ez sztem kurva szar BUG..hát hogy lehetne 131 cm??annyira öregszik hogy már 50 évesen eléri az 1 centit??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
jah..és még az ára is 2 kemény M(isi)

és kumma jól keres :|
Huni92
Nem. A legdurvább, h 131 cm magasságú 😄😄😄 Miezmár?! 😄 xD

Forza Italia
a legdurvább h 2018 ig szerzõdése van. looool soha se akar visszavonulni😄

Forza Italia

Forza Italia
ezek szerint. pill azt rakom

Huni92
Goran Maric, csatár. Nálam a Barca most vette meg, laza 50 ezer euróér 😄 Német 2ben sztem király lenne. Feltéve, h elmegy oda. És szabikat is jól lövi.

Inzaghiról nyomjál már egy képet, meg amúgy hogy hogy játszik még, már 41 éves 2014-ben.
Zsolti9014
kösz a válaszokat. azért vonzott a finn bajnokság, mert igen rövid (irl az idõjárás miatt). a tps turkut nézegettem.

de inkább kitartok az Augsburggal. vittem egy pár meccset, egyet elõztünk. nagyon kevés meccset nyerünk, pedig nem olyan kevés a lõtt gól, csak mindig egy-kettõvel többet kapunk. most Torghellének nem megy, viszont Szabicsnak igen.
ha idén nem sikerült majd jövõre fog!

de addig is kérnék játékosajánlást, lehetõleg ingyen, vagy annál olcsóbban a második szezonra. és taktikai észrevételeket, tippeket.

egy kis csapattal inkább emberfogást érdemes játszatni? vagy zónát védeni? stb.

Hajrá Magyarország!

rolee17
<#worship>

Forza Juve!!

Rudee
2006,2007,2008 FC Hämeenlinna

Szar Bayern, szar Bayern :)

InfoMester
TSP Turkuval vagy kivel..de a Helsinki is jó..másról ott nemtudok csak hogy a Tempera mindig megvert..de ez 08 ban volt..

Forza Italia
+van az Európai Szuper Kupa is.

Nincs a játékhoz valami normális szerkesztõ?
A 2008-hoz az Fm modifier olyan jó volt.. viszont ehhez még nem készült, sõt azt írják befejezték a készítését.
InfoMester
egyszer voltam Finn csapattal..

Zsolti9014
Finneknél kezdett már valaki?

Hajrá Magyarország!

Legend Killer
nekem utána nem volt...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Gunnersboy
FC Basel

Zsolti9014
Lyont tudom, kisebbre gondoltam. 😄

Hajrá Magyarország!

BBeno2
Lyon. 7 éve 😄 de elõtte sehol semmi. 😄

amm. Saitama UTD. 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Zsolti9014
mondjatok már egy olyan bajnokságot, ahol van egy full egyeduralkodó csapat! 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szép, mondhatom! 😄
grat Neked is!

Hajrá Magyarország!

én is ugyanezt tapasztaltam a bundesliga 2ben.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Forza Italia
Jó idénykezdés. Megvan a Community Shield

DONGUBA
Nekem 68 a rekordom.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Zsolti9014
49 meccs...
Gratulálok! Én csak szenvedek az Augsburgnál.
Jó, hogy a vezetõség eredetileg azt mondta, hogy küzdjünk a kiesés ellen, média 14.-re vár minket, én emeltem középmezõnybeli helyezésre, és csak 15. vagyunk.
Én titokban feljutásban reménykedtem.
De már Torghelle sem lõ minden meccsen gólt, mint az elsõ 10 fordulóban.

Bár csomó játékosnak van 7 feletti átlagos teljesítménye, meg jól is játszanak, de eredménye nincs.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Idén Premier League, Fa Kupa, Liga Kupa, BL, Klub Vb, Európai Szuper Kupa gyõzelmek. Csak a Community Shield nem sikerült. Több rekordot is megdöntöttünk: 99 gyólt löttünk, és veretlenül lettünk bajnokok. 49 meccse nem kaptunk ki.

Zsolti9014
kicsit más összegekkel dobálózok, de év végén jön Kanta Józsi! 😄

felkészülési meccs eredmények:

Bremen 0-1

Stuttgart (végülis nem a Bayern jött, rosszul emlékeztem)
képpel:

Hajrá Magyarország!

InfoMester
Real érdeklõdött Tevezért benyomtam 60 misit erre a Real elfogadja..miközben 44M min elengedési záradéka Teveznek..16M nyertem ezzel..és ebbõl vehetek akár 2 Tevezt is 😉)) csak az összhangra igyis allergiás vagyok..mert Berbatov Kuszcsak Park Hargreaves és Tevez is azt irja idegen módjára mozog a csapat közt..meg ilyenek
kép tevezröl:

InfoMester
1 hónapot buktam..a Man Citys karrierem ráirtam a Man Utdsre..szal Aug.-tól kezdhetem újra..<#wilting>

Zsolti9014
Sajnos rossz szériában vagyunk, az utóbbi 6-7 meccsbõl egyet tudtunk megnyerni, jókor jön a szünet.
Mit tanácsoltok a téli szünetre?
Barátságos meccsek lesznek a Bayern, Werder, Bielefeld ellen, õk hívtak meg mindre.
Mivel da Costa sérült, igazoltam ingyen egy ktk-t, Schultz Levente személyében.

Félidõ:

Hajrá Magyarország!

ti hogy nyomjatok a meccseket? 2d, 3d, vagy csak az eredmeny? ez utobbit hogy lehet beallitani? nem talalom valamiert:/

InfoMester
hát Tevezt most nem vették meg de szerzõdést sem akar alá irni és még mindig elégedetlen..