A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Peeetike
    Sziasztok!
    Utolsó jelentkezésem óta sok víz lefolyt a Szinván (vagy Isaron, de ezt ne is vegyétek figyelembe, nem akarok így rögtön az elején árulkodni... :D) Szóval volt ugye a Toulouse FC-s karrierem. Ha jól emlékszem a bajnokság elején a 17. vagy a 18. helyre vártak, ezzel szemben a 7. helyen fejeztem be a bajnokságot, a francia ligakupában elődöntőt játszottam és a későbbi győztes Lyon ellen estem ki. A francia kupában viszont nem találtam legyőzőre... A döntőben a Nantes csapatát vertem 2-1-re.
    Ez idáig, ez mind szép és jó. Jött az új szezon, jöttek az erősítések! Még a szezon közben megszereztem Nery Cardozot és Miteát. A nyáron viszont sikerült szinte minden poszton erősíteni. A védelembe jött Fatic és Oliva, a középpályára jött Ochirosii, Elano, Feghouli is többek között, szóval tök pozitívan vártam az elkövetkezendő szezont.
    Ami jól is indult, hisz a Lyon ellen megnyertem a Francia Szuper kupát! A bajnokságból is lement az első forduló, ekkor beütött a krach... Délután még játszottam, aztán este szerettem volna betölteni a játékot (már a főmenü betöltésénél is volt valami gebasz, mert valami hibát dobott ki, de ezt a magyarosítás újra tétele megoldotta, de sajnos a TFC-s karrieremet nem sikerült megjavítani.

Ezek után úgy gondoltam kezdek egyet azzal a csapattal, ahol a nyáron eltölthettem pár napot, így az FC Bayern Münchenre esett a választás.
    Nagy csapat igaz, de komolyabb eredményeket régóta nem ért el már az európai kupa színtéren. Remélem tudok nekik segíteni, hogy ismét Európa élmezőnyébe tartozzanak!
    Na nézzük akkor!
    Erősítések:

Eddig a legérdekesebb és pozitívabb Vukcevic már-már Mihajlovici szintre való emelkedése volt, ugyanis a Köln elleni idegenbeli meccsen pontrúgásokból (az egyik egy szöglet volt... :D/ ért el mesterhármast... :D

Még egy képpel adós vagyok, a BL csoportom, kimerem jelenteni, hogy halál csoport!

Ez a játékban az első BL szezonom, könnyebb csoportot is eltudtam volna képzelni, de hát ezt dobta a gép.

Amúgy volna egy problémám, hátha Ti tudtok segíteni! Pandev, már vagy 1000 perce nem tudott a csapatom színeiben gólt szerezni. :( Mezőnyben már-már egyre jobban játszik, gólpasszokat ad, már a helyzetei is megvannak, de sajnos a gólok elmaradnak. Nem tudnátok valamiféle ötletet adni, hogy hogyan tudnám elérni, hogy gólt szerezzen?
    Egy valamit nem próbáltam még, ami a TFC-nél működött Gignac-nál, hogy kritizáltam a formáját, amikor ott ezt csináltam, a rákövetkező meccsen hol 2, hol 3 góllal vétette magát észre.
    Kipróbálom majd Pandevvel is, hátha hat rá.
    Amint elérem a félszezont jövök a tabellákkal és az addigi eredményekkel.

Mindenkinek sok sikert addig is!