Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
BL:
Villarreal
Juventus
Basel
Man Utd

jó kis csoport 😊)

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
Higuan nem jön szal marad Balotelli és Parkot viszik a Citysek..14 M-ért

InfoMester
Higuan vagy Balotelli???

InfoMester
hát most meg C Ronaldót akarják vinni 43Mért szal megind elégedetlenség van..felakarjûk vásárolni az egész csapatot..

Huni92
Nyomj neki egy új szerzõdést, hátha...és akkor nem lesz muszáj elengedned.
3-0 a Numancia ellen. Beindultunk.

InfoMester
Tevez elégedetlen mert nem engedem a Realhoz..most egész évben sinylõdni fog emiatt??nem szeretném engedni..de ha ezzel igy rontsa a játékát akkor lehet muszály lessz..bár a Real ,Evrat,Vidic,Ferdinand-t is vinné..

Huni92
Kihalt. Puszta. SIvár ^^

Amúgy nem tudom. De tényleg nem ok ez igy.
Toltam egy izgalmas 3-3at az Almeriaval.
Uefa csoport: VFB, Udinese, Pompey, meg még vki.

InfoMester
nem is tudtam hogy Fletchert el lehet adni 19 misiért..

InfoMester
Huni mivan a fórummal??mindig benézek de még irni se nagyon érdemes..mert nemtudok mit 3-4 hsz-böl ami új számomra..

Huni92
Nem lehet összehivni, automatikusan van az. Meccs elõtt és/vagy meccs után.

InfoMester
meccs elõtt és utána is van sajtó...összehívni nemtudod...
(legalábbis én nemtudom összehivni <#idiota>)

Legend Killer
és, ha összehívhatom a sajtót, azt melyik opcióban tom megtenni? v a gép magától szól mindig?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
<#wave>

😄

végre feltettem én is a 09-t, nem bírtam megvárni, hogy új gépen kezdjek neki... új gép jövõ7n lesz ugyanis.

Manchester Cityvel vok, volt1sajtó tájékoztató, konferencia, v micsoda... mikor csaj menedzserrel jöttem és1uefa meccs elõtt is volt... utána eddig csend.... barátságos meccsek vannak... én magam nem hívhatom össze a sajtót pl átigazolási témában, v akármiben a meccsek közötti csendben?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Huni92
Neked is szépet 😊

Viszzatér, visszatér.....de hova? 😄 Nagy a punnyadás mostanság.

Fabio Capello
No szép estét, és grat mindenkinek

[visszatér a szigor és a rend <#ejnye1>]

Huni92
az idegenbeli 5-0 után hazai pályán 2-1 a BVB ellen.

Huni92
Hagyd már, 2Dben is hasonló. Amolyan paintes megoldás 😄😄😄

BBeno2
wtf ez akarna lenni a havas pálya???
most elõször találkoztam ezzel. hó észrevehetõ a pálya szélén is de ami a pályát illeti az lol

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

nagyfába vágtam a fejszémet...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Gratu Dubi! "Elég jó vagy" <#idiota>

Délután letoltam 4 meccset, erre fm.exe hibát észlel, elnézést a kellemetlenségekért blablabla....szóval most nyomhatom újra. 3 win és egy vereség volt, a Barca ellen. Ezt már pótoltam is, 0-1 hazai pályán. Jók voltunk, de nem használtuk ki a helyzeteket.

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Málaga-8szezon
BL

Copa del Rey

Bajnokság

<#vigyor>😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

giorgio81
grat
<#rinya>kiesett a Vauxhall

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Maximus4
Hi & grat all<#integet2>
Befejeztem az elsõ szezont,nem vártam ilyen jó eredményt a srácoktól,kiváncsi vagyok mit hoz a rájátszás.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

na ez jó amig nem voltam 1 hsz..😄 sok sikert Zsolti

Zsolti9014
közben feljöttünk egy helyet, megvertük az FSV Frankfurtot, Szabics és Torghelle is duplázott.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Sziasztok és grat mindenkinek!

Augsburggal így állunk:

tudom, lehetne jobb is, de kiesõjelölt a csapat.
Torghelle 6 meccs/7gól
Szabics viszont a felkészülés során 7/7, tétmeccsen semmi.

Hajrá Magyarország!

2016??grat

behalt a gém,reinstall

Forza Italia
<#eljen>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nevetséges,hogy klcsönvettem Czvikovicsot és õ a legjobb középpályásom...😄

inter94
nehéz meccs volt.ismét bejutottunk a döntõbe
Döntõ Real Madrid-Málaga

Forza Italia
nem tkp-s.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

én játszok,de mint mondtam az elsõ év nincs meg a csapattal nem irok😊 grat amugy

inter94
én most töltöm be a Málagat
amúgy grat,ez a José csatár?

Forza Italia
mivan ma senki se játszik??😄
Liga Kupa megvan

Forza Italia
kiütés😄

Forza Italia
Chelsea is megvan. 3 védõm is gólt szerzett😄

Forza Italia
Liverpool verés

legujabb driver,reinstall,kalapáccsal szétverni a gépet és még tudsz pár dolgot tenni😊

Huni92
Én eleddig ilyennel nem találkoztam, próbáld meg a uninstallt, hátha bejön...

Ha már BL-ben nem sikerült alakitani, megtettük Uefaban.

41030-ra valaki tud megoldást?
de mivel 100 kbyteval jön a legkisebb rész és 46 percet ir vissza inkább kocc aludni azt hnap 15perc alatt lekuszik. jó játékot,sziasztok.

1 fokkal gyengébb CSAPAT (ez kimaradt)😊

csak azért vok fent mert az 1ik játékba klánháboruú volt,és persze akkorhülyült be ez... de már fél szemem csukva😄 de elkezdem még😄

Gunner,1 fokkal gyengébb,és a célom nem a világuralom hanem 10éven belül a BL hely😄 de most naon az Arminiára gondolok,gyenge de szimpi csapat. van 1 Wichinarekjuk és senki más

Bochum:utálom,westfáliai
Frankfurt:1ik esélyes
Hofenheim:sokan gémeltek vele+ sok cash
Mönchengladbach:még 1 esélyes
Cottbus:ha kiakarok esni akkor jöhet is
Köln:utálom
Arminia:még1 esélyes...😄

Gunnersboy
dortmund, hannover, hertha

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Ak számithatok egy bagolyra? 😊

0-0 a Sevilla ellen.

na kb 20 perc és lassan leérkezik az fm😄 felpeccselem megcsinálom azt amit offba irtatok,és kezdödik is... mivel német foci szerelmese vagyok és elsõ osztályú csapattal akarok lenni,nehéz a választás. most is a KSCvel kezdenék ha nem lett volna már 1 oan karrierem😄 ugyh addig töröm a fejecskémet

Huni92
10+7 arányban hoztam asszem. Meggondoltam magam, és inkább a kp közepét erõsitettem, igy nem jött Vukcevic mégsem. Bár 4 misi kellett volna, és õ is érkezett volna a csapathoz.
Lényeg, hogy nem mertem rábizni az idei szezont a nagyon fiatal Camachora, valamint Raul Garciara és Assuncaora. Sérülések, eltiltások, jól jön Inler.

Gunnersboy
inler 17millió 😮 jól felhúzták az árát, 08ba én megtudtam venni 10 alatt

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...