A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Sziasztok
    Látom sokan játszotok a fm09-el és már várjátok a fm10 megérkezését.Készítek az fm09hez egy klasszikus db(kb olyan féltávnál járok a munkával, de csináltam egy db 08hoz is csak az nem lett annyira jó mint a 09-eshez készülő ,de akit érdekel az szóljon) de ahogy láttam az új rész db editorját máris új ötleteken gondolkoztam és ahhoz keresek itt a fórumon lelkes játékosokat akik segítenének megvalósítani egy klasszikus adatbázis létrejöttét.
    Az ötletem a következő:
    -minden bajnokságban lévő csapatokba beletenni régmúlt nagyjait(pelé-santos,kubala-barcelona stb..).ez a 09es dbmbe is megtalálható lesz.kb olyan 1000-3000játékosra gondoltam mindenkit abba a csapatba elhelyezni ahol a legjobban teljesített vagy legjobban beleillik a szerkezetbe(pl:honvéd:grosics,puskás,kocsis,czibor,budai
    lóránt stb.)
    -új bajnokságok hozzáadása:pl egyiptomi,san marinói stb..
    -új európai kupák hozzáadása és az eddigiek megreformálása:Kek(kupagyőztesek európa kupája),Közép európa kupa visszarakása(1950-es 60-as években)
    megreformálni a bl-t és az uefa kupát plusz kitalálni minden páratlan év nyarára egy nagyobb nemzetközi klub tornát ahol sztárcsapatok vesznek részt a világ minden tályáról.
    -reputation rendszer igazítása a csapatokhoz h reálisabban lehessen igazolni pl a magyar bajnokásgba..(pl egy honvéd vagy fradi le tudja igazolni mondjuk matthaust.)
    -minden játékoshoz arc(ez a 09es dbmbe is ígyvan)
    -minden csapathoz logo és mez
    -klasszikus játékosok értékeinek viszonylag pontos beállítása
    -bajnokságok átalakítása(pl leeds a premiershipbe, verona a serie A-ba stb.)
    -mindenki a nagyobb futballisták közül 22-24éves kor között a mostani tehetségek pedig 16-18éves kor között(csak azért h a játék sokáig játszható legyen)
    ezek nagy része szerepelni fog a 09-es patchbe is de azért jópár dolgot nem tudok itt még megvalósítani(kek berakása stb..)
    Szóval remélem lesz egy két segítő akik képesek csapatban dolgozni.
    Elsősorban egy esetleg kettő grafikai segítőt szeretnék aki foglalkozik a játékos arcokkal,logókkal és mezekkel.
    Másodsorban pedig egy embert aki segít nekem az adatbázis megcsinálásában.