Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
amint látod egy újabb Arsenal féle angol csapat..egy angolt nemtudtam a klubbhoz csábitani..Agbonlahor,Young,Walcott stb. hivtam õket..de az Aston Villa nem adja..igy majd csak jövöre lessz az angolositás..addig is egy nem angolnak nevezhetõ angol Man Citym van..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Darthmushroom
egy kis mus karrierem kezdette. hát amúgy jó nehéz sorsolásom van:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

nehéz megint a döntés! Kolarov a tulajdonságai alapján elég jó játékosnak tûnik, de itt Emanulesont említettétek ketten is...! hát nem tudom! valszeg Kolarov lesz a befutó, de attól is függ, hogy mennyiért tudom elpasszolni Marcelot!

VAMOS MADRID!

Huni92
Mencseszter Cici 😉

Nálam Kolarov lenne a befutó.

Manchester City asszem

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

inter94
te kivel vagy?😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Gunnersboy
Emmanuelson

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

InfoMester
Kolarov elég jól tolja nállam..de sztem Emmanuelson sokkal jobb playa..

DONGUBA
Jo kis bajnoksag de vezetunk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Legend Killer
néztem klán keresõben xfire-n. codnak, cod2nek, fifának, csomó géjmnek van... sztem arra jó, hogy van1közösség, mint ez a topik, összegyûjti az embereket és játszhatnak is egymással, meg ilyesmi.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Marcelo benyögte h távozni akar, szóval új bal bekk után kell néznem! hülye voltam, mert a téli átigazolási idõszakban a valencia aprópénzért elhozta a romából Bale-t, asszem 12 millióért...!<#falbav> akkor kellett volna rémennem a csávóra, de most már ugrott 😞
a másik Insúa lett volna, de õ is az elsõ szezonját játssza az új csapatában, szóval szerintem õ is ugrott...!
3 játékost néztem ki a kis brazil pótlására, Kolvarovot, Bottát és Emanuelsont!
így ránézésre Kolarov tûnik a legjobbnak...vagy van még aki megfelelõen tudná pótolni Marcelot? kit ajánlotok?

VAMOS MADRID!

kezdtem a sturmal 1et. nincs csapat,van 15 játékosom 2 csatárom abból és 1 valamire vehetö játékosom van... utolsó vok a bajnokságba napoli darabokká vert és nem igazoltam senkit,nem mintha 1 millió ouró sok lenne.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

semmire se jó. ez arra jó hogy vagy 1 cod klánba és igy ott tudjátok kezelni az ügyes bajod gondjaidat. használok xfiret de nincs értelme ennek a részének,sajnálom.

InfoMester
giorgio81
és ez mire jó? (de komolyan)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Legend Killer
mé? 😞

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

stuttgartal nyomod?

én a Napolit kaptam meg... bár izlandi ellenfelemen is nagy nehezen mentem át.

csak nncs értelme...😊

Huni92
Uefa Intertotó Kupában a Honvédot kaptuk 😄

Legend Killer
csá mindenki. most hoztam létre xfire-n1guildet, mer nem láttam magyar közösséget ott, ha jól néztem. szóval gyertek nyugodtan a Magyar Football Manager-be. Akinek van xfire-je persze. Közel se végleges ez a beállítás, ami most van 😄, ezt csak gyorsan csináltam 😄.

InfoMester
valakit tud jó edzéstervet???

Forza Italia
megvan a Klub Vb is

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kas123

ezen mosolyogtam egy jót 😊

giorgio81
config.xml benne van?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

szedj le 1 külön juve facepackot

Palit a csapatba!!!😄

Markov
palika pados jelenleg...

una volta per sempre INTER!

Olyan kérdésem lenne hogy szedtem le olasz arcokat a játékhoz de a juventus arcai nem jelennek meg valami miatt ez mitõl lehet és még pár olasz csapaté se olyan arc mint amit felraktam!
Pedig oda másoltam ahova kell és ki van kapcsolva aminek ki kell!
Ötletek?
hát ez nem nagy gyözelem😛 én a KSCvel a MIKA Asztarakot 1 7essel küldtem haza😛 pali jáccik?

Markov
az, de Berlinben helyre tettük õket 😄😄

szoros volt...😛

Markov
Hi & grat All! 😊

Egy kis kihagyás után nekivágtam a Hertha-nak...

a Birkák életük meccsét játszották...
Sok sikert a Stuttgarthoz Huni!

InfoMester
Kompany,Dunne sérült igy hátvédnek Glauber és Tal benhaim van..de Richardot sem tudom középre rakni mert Rafinha is sérült és most Glauber is lesérült..jól kezdõdik minden..

InfoMester
remélem az idény is ilyen sima lessz..
ha az asszisztens megy a sajtókonferenciára annak van valami rossz hatása??
vagy annak teljesen nincsen hatása??

InfoMester
ezaz..a Manchestert simán 2-0 ra vertem..😊)

InfoMester
sry,én néztem el egy kicsit..

inter94
😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Na ezt nem értem 😄 Sztem a sok sikert azt nekem cimezte Martins kolléga 😄

sztem nem hozzá szólt 😊

InfoMester
nézd meg a meccs jobb felsõ sarkát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2015.3.11 azaz ez nem az elsõ szezon 😄D

😄
Am Mandjeck-re majd figyelj oda,mert elég jó értékei vannak.Én kölcsönvetem az elsõ szezonban és alapember lett 😊

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Huni92
Csak ez az egy van. Egyébiránt ellenük 3-1re nyert a csapat, bár a góljukat közvetlenül szögibõl lõtték 😄 Baumann rátekerte, rövid sarkon meg besurrant a kapuba a labda.

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy szedtem le olasz arcokat a játékhoz de a juventus arcai nem jelennek meg valami miatt ez mitõl lehet és még pár olasz csapaté se olyan arc mint amit felraktam!
Pedig oda másoltam ahova kell és ki van kapcsolva aminek ki kell!
Ötletek?
Sziasztok!
Sok sikert!Én az egyik(?-nem tudom hogy több van e)fiókcsapatával nyomom a st.Gallen-el

inter94
lényeg a továbbjutás😊

giorgio81
közösség elleni izgatás, amit mûvelsz itt ezzel a képpel 😊

Huni92

Megkezdtük a szezont 😄

Nem rossz valóban, csak a szemétnek meg sem fordul a fejében hogy jöjjön <#rolleyes>
kas123
Vincent Enyeama

Hull-hoz kéne, Babos jó lett volna de túl sok fizut kér o.O