Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
VAMOS MADRID!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
a másik Insúa lett volna, de õ is az elsõ szezonját játssza az új csapatában, szóval szerintem õ is ugrott...!
3 játékost néztem ki a kis brazil pótlására, Kolvarovot, Bottát és Emanuelsont!
így ránézésre Kolarov tûnik a legjobbnak...vagy van még aki megfelelõen tudná pótolni Marcelot? kit ajánlotok?
VAMOS MADRID!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Be-Igazolások
És a Keret..sok sérültel..akik hosszabb ideig sérültek a tarcsiba vannak..
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
én a Napolit kaptam meg... bár izlandi ellenfelemen is nagy nehezen mentem át.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Palit a csapatba!!!😄
Pedig oda másoltam ahova kell és ki van kapcsolva aminek ki kell!
Ötletek?
Egy kis kihagyás után nekivágtam a Hertha-nak...
a Birkák életük meccsét játszották...
Sok sikert a Stuttgarthoz Huni!
una volta per sempre INTER!
ha az asszisztens megy a sajtókonferenciára annak van valami rossz hatása??
vagy annak teljesen nincsen hatása??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Am Mandjeck-re majd figyelj oda,mert elég jó értékei vannak.Én kölcsönvetem az elsõ szezonban és alapember lett 😊
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Olyan kérdésem lenne hogy szedtem le olasz arcokat a játékhoz de a juventus arcai nem jelennek meg valami miatt ez mitõl lehet és még pár olasz csapaté se olyan arc mint amit felraktam!
Pedig oda másoltam ahova kell és ki van kapcsolva aminek ki kell!
Ötletek?
Sziasztok!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm