A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #53182 nekem nincs bajom ezzel a taktikával, de mégsem játszatnám a csapatom ezzel...
itt megvan az egyensúly a védekezés és a támadás között, de nekem nem jön be így első ránézésre!
én úgy vagyok a taktikákkal, hogy mind támadásban, mind védekezésben azt veszem figyelembe, hogy a létszám meglegyen, ne boruljon fel a pálya, és a 4-4-1-1 amit játszok szerintem a legjobb erre! támadásban a 2 belső védő nem kapcsolódik csak be, a védekező felfogású kp. pedig kisebb mértékben, de a többiek támadnak, a 2 szélső védő is gyakran fut fel...védekezésben pedig csak az egy szem csatár marad elöl, még a támadó kp. is visszalép ugyebár, még ha nem is szerel, de legalább szűkíti a területet, illetve a védők által kivágott, kifejelt, lecsorgó labdákat gyakran szedi össze...erről lenne szó!
támadásban a 2-2 szélen van 2-2 játékos (a 2 szélső és a 2 szélső bekk) középen pedig az ék mellett úgy felfut a tkp is (aki jó ha kreatív, mert sokat vesz részt az összjátékban is) és az irányító belső kp. is...szóval középen 3 játékos támad, a széleken pedig 4!
védekezésben pedig én jobban szeretem ha nem TKPJ és TKPB van hanem KPJ és KPB, mert akkor jobban visszazárnak, hiába támadó mentalitásúak...! fontos, hogy minden területet lezárjanak a játékosok, és erre nem elég ha van 4 védekező mentalitású védőd...
lehet én gondolom rosszul, de csak próbálok logikusan gondolkodni, és átvinni az FM-be azokat a dolgokat, amik "rám ragadtak" az évek során, amikor szinte az összes létező meccset megnéztem a tv-ben...:D tudom, hogy ez más dolog, mert csak egy játék, de mégis csak a foci az alapja, és szerintem nem gondolkodok rosszul, bár ezt nem én akarom eldönteni...