Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjöttem egy kis Bl meccsel:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Egy kis segítségre lenne szükségem, "ARRAY ACCESS OUT OF BOUNDS" üzenetet kapom mikor kezdeném a meccset...mi lehet a gond?
És van amit nem lehet pénzért megvenni 😄😄
Bajnokágban 3 meccs, 2 gyõzelem 1 vereség eddig. Holnap folytatom,,csáá
una volta per sempre INTER!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
töltöm a Vannest
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Újdonsült csapatom a Leeds akkor most megadta a mércét nekem, hogy legalább így kéne teljesítenem velük mint most a te szezonodban 😄 elég erõs...
Íme a statok. A következõ játékosokat csak ajánlani tudom: Adam Barrett, Vincenzo Rennella, Lee Barnard és Zoltan Harsanyi.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
valaki valami jó közép csapatot nemtud ajánlani??már nagyon unatkozom..
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Felszólaltam a meccs után, még engem basztak meg.Nocomment.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
5 forduló után😄 azért érdekes hogy 1-2 heylen 3 cserém lehet csak... és minden meccsen 3percbe égek és onnan kell felállni...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Amúgy nem Ír, hanem Észak Ír.
Annyira vannak jók, mint a Magyar NB2-esek csak ott nincs hova tovább fejlõdni egy szint (KB. Magyar NB1 Bajnok) után.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Idén Llannelli ellen sima 5-0al kezdtünk, ezután pedig sem a Legia(6-2), sem a Club Brugge nem tudott megizzasztani(6-3). Mikor megláttam a csoport névsorát, elkezdtek a fellegek gyülekezni a fejem felett: Barcelona, Ajax, Besiktas. A fellegekbõl elkezdett lezúdulni a vihar, egyenesen a orcámba. Az elsõ eredmény még nem volt túl nagy csalódás, fõleg mivel helyenként egész tetszetõsen játszottunk:
Ezek után viszont már a jó játék is elmaradt, szinte csak a gólokat nyeltük mint Pistike a gombócot.
Ezután jött amit az elõbb toltam le, az utolsóelõtti meccs, a Barca ellen idegenben. Míg az elsõ pár meccs elõtt bizakodóan, önbizalommal telve nyilatkoztam a meccsek elõtt, ekkor már alig vártam hogy vége legyen a kérdéseknek. A meccs úgy alakult ahogy vártam, egy kivétellel: hiába nem volt egy darab helyzetünk sem, hiába lövöldözte körbe a Barca percenként a kapumat, képtelenek voltak gól lõni nekünk. Materazzit ráállítottam Gignac-ra és odaszóltam neki észrevétlenül hogy mutassa meg a franciának hogy ki lesz ezen a meccsen az újpesti kapu elõterének ura 😊(Törd el a lábát xD) Persze csak pár perc kellett Materazzinak hogy sárgát kapjon, de talán segített megzavarni annyira a fejeiket hogy ne tudjanak kifogni a cserekapusomon, Mingote-n. Mindent fogott, pontosabban bokszolt, mert megfogni a labdát azt általában nem volt kedve 😊 Kb. a 70. perctõl már valószínûleg az agyamba tolult az összes vér, és elkezdtem apró módosítgatásokkal kihúzni a maradék idõt. Persze mi más jöhetett volna 87. percben, hidegzuhany, 1-0 Gignac. Alig volt idõm "kiélvezni" a mérhetetlen szomorúságomat, mikor olyat láttam, mint FM-ben még soha:
GÓÓÓL!!! Lassan leesett hogy 1-1!! Aszzem mondanom sem kell, hogy örültem, csak nem sokáig...
A bajnokságot vezetem, pár ponttal, szóval nincs vége a dalnak, jövõre ugyanitt...
kezdj egy nagycsapattal aztán játsz...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ö a legnagyobb sztárom,ahogy látoma a való világban is õ. 26/18...
ha ezt nem tom megcsinálni,nyugodtan letörölhetem a gémet asszem😄
holidéééjt le akarják igazolni,már 100ezer euróért
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
minden új fiú bizonyítani akar

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Van egy éved csapatot építeni és jövõre meglehet a BL csoportkör az azért kapott pénzbõl (amit a szövetség fizet+ jegybevételek+ stb...) meg simán össze lehet hozni egy olyan csapatot aminek a tartalékai is nyernek mindent Észak Ír országban.
Hajrá.<#eljen>#eljen>
Az FM 09-ben a Glebe Rangers másodosztályú középcsapat.
Az FM 07-ben harmadosztályú kiesõjelöltek voltak.
Nagy játék volt tele raktam Észak Ír országot Magyarokkal (én leigazoltam õket kineveltem kicsit majd továbbadtam).
Az FM 07-ben még volt össz. Ír kupa amit szintén attól kezdve nyertem, hogy elõször engedtek indulni.
utálom azt az érzést hogy mindig nyerni kell😄
Újonnan érkezõk bemutatkozása: (kupa)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
öket kaptuk... ez a lol...
Bejutottunk a kupadöntõbe 😊