Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
grat mindenkinek
Megjöttem egy kis Bl meccsel:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
pedig pár hsz-el(#40357) korábban embeddeltem egy hasonló gól videóját...annyi hogy azt én lõttem 😊

Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem, "ARRAY ACCESS OUT OF BOUNDS" üzenetet kapom mikor kezdeném a meccset...mi lehet a gond?
Markov
jah ez lemaradt bocsesz,,

una volta per sempre INTER!

Markov
Leeds -es szezonomról 2 kép, Liga Kupa búcsú..<#kuss>
És van amit nem lehet pénzért megvenni 😄😄

Bajnokágban 3 meccs, 2 gyõzelem 1 vereség eddig. Holnap folytatom,,csáá

aztaaa 😄 ilyet még nem láttam... bár úgy kaptam már ki öngóllal, hogy az ellenfélnek nem volt kaput eltaláló lövése, nem eltaláló is csak 1.<#hehe>
zyndar
Ez fájt. <#wilting>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zyndar
Jó lesz az öreg a háznál <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Beckford 57 meccsen 43 gólt vágott, szóval játszasd <#hawaii>

inter94
grat all!
töltöm a Vannest

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Markov
Nagy Grat<#eljen>
Újdonsült csapatom a Leeds akkor most megadta a mércét nekem, hogy legalább így kéne teljesítenem velük mint most a te szezonodban 😄 elég erõs...

Markov
Mentsd meg a Blackburn-t a kieséstõl mert ÉLÕben igen esélyesek rá idén..😄

zyndar
Véget ért az 1. szezon a Southend kispadján. Az utolsó 2 fordulóban ikszeltem, így szoros lett a 2. helyért vívott harc. A Leeds ellenállhatatlan volt idén.

Íme a statok. A következõ játékosokat csak ajánlani tudom: Adam Barrett, Vincenzo Rennella, Lee Barnard és Zoltan Harsanyi.

Gunnersboy
Belenenses

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

InfoMester
Estét and Grat all!!
valaki valami jó közép csapatot nemtud ajánlani??már nagyon unatkozom..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

zorrobomber
A Besiktas kapusának idõhúzását fújólta-fütyülte a közönség mikor Nicola Rizzoli lefújta az utolsó bl-csoportmeccsemet erre a szezonra. Sajna csak becsületpontra futotta. Bojan 3 hónapos sérülésével kihagyta a csoportmeccsek szinte egészét, viszatérése elsõ meccsén a 7. percben az MTK-nak gólt rúgott, 2. meccse az alábbi...

Mor3llo
Rangadót benyaltunk. Elején szépen volt 1 hatalmas ziccerünk Marko 'Akkorsemlövökgólt' Pantelic természetesen beledurrantotta a kapusba. Eztán jött a szokásos semmibõl jött Ajax gól.Majd kaptak egy ajándék tizenegyest, a 16-oson kívül volt egy olyan 20-30cm biztos...

Felszólaltam a meccs után, még engem basztak meg.Nocomment.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

giorgio81
Linfielddel kellet volna kezdened 😊

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

5 forduló után😄 azért érdekes hogy 1-2 heylen 3 cserém lehet csak... és minden meccsen 3percbe égek és onnan kell felállni...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Hát, látom mindenkinek szépen mennek a dolgai, nem úgy mint nekem o.O engem finoman eltessékeltek a birminghamtöl ^^ annyiféle takkot próbáltam, alapot és egyénit de a várt siker elmaradt (bár annyira rosszul nem szerepeltünk hogy elküldjenek, de hát ez van) úgyhogy most az empoli bízott meg hogy a maradék kb 8 meccsen hozzam föl a serie a-ba õket....edzõi múltamra tekintve ez nem lesz könnyû 😞
sok az ilyen érdekes gól,lehet h ez az uj engine hibája,sõt sok érdekes dolog,amit a megyei 2be is kinevetik az embert,ezért idegesitem fel magamat ezen...

Magic Boy
Na azért nem kell le szutykos paraszt ligának nevezni.
Amúgy nem Ír, hanem Észak Ír.
Annyira vannak jók, mint a Magyar NB2-esek csak ott nincs hova tovább fejlõdni egy szint (KB. Magyar NB1 Bajnok) után.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zorrobomber
Ezt kicsit hosszabban tudom leírni. Akik néha rápillantottak a képeimre, tudhatják hogy tavaly egész tûrhetõ bl-csoport teljesítményt nyújtottam egy nem túl erõs csoportban. Egy Sevilla elleni itthoni bravúrgyõzelem(2-0 ide) és egy kínlódós AZ elleni idegenbeli döntetlennel(2-2) 4 pontot szereztem és 3.-ként megkaptam Uefa kupában a Celtic-et aki sima 8-3-al küldött haza:

Idén Llannelli ellen sima 5-0al kezdtünk, ezután pedig sem a Legia(6-2), sem a Club Brugge nem tudott megizzasztani(6-3). Mikor megláttam a csoport névsorát, elkezdtek a fellegek gyülekezni a fejem felett: Barcelona, Ajax, Besiktas. A fellegekbõl elkezdett lezúdulni a vihar, egyenesen a orcámba. Az elsõ eredmény még nem volt túl nagy csalódás, fõleg mivel helyenként egész tetszetõsen játszottunk:

Ezek után viszont már a jó játék is elmaradt, szinte csak a gólokat nyeltük mint Pistike a gombócot.

Ezután jött amit az elõbb toltam le, az utolsóelõtti meccs, a Barca ellen idegenben. Míg az elsõ pár meccs elõtt bizakodóan, önbizalommal telve nyilatkoztam a meccsek elõtt, ekkor már alig vártam hogy vége legyen a kérdéseknek. A meccs úgy alakult ahogy vártam, egy kivétellel: hiába nem volt egy darab helyzetünk sem, hiába lövöldözte körbe a Barca percenként a kapumat, képtelenek voltak gól lõni nekünk. Materazzit ráállítottam Gignac-ra és odaszóltam neki észrevétlenül hogy mutassa meg a franciának hogy ki lesz ezen a meccsen az újpesti kapu elõterének ura 😊(Törd el a lábát xD) Persze csak pár perc kellett Materazzinak hogy sárgát kapjon, de talán segített megzavarni annyira a fejeiket hogy ne tudjanak kifogni a cserekapusomon, Mingote-n. Mindent fogott, pontosabban bokszolt, mert megfogni a labdát azt általában nem volt kedve 😊 Kb. a 70. perctõl már valószínûleg az agyamba tolult az összes vér, és elkezdtem apró módosítgatásokkal kihúzni a maradék idõt. Persze mi más jöhetett volna 87. percben, hidegzuhany, 1-0 Gignac. Alig volt idõm "kiélvezni" a mérhetetlen szomorúságomat, mikor olyat láttam, mint FM-ben még soha:

GÓÓÓL!!! Lassan leesett hogy 1-1!! Aszzem mondanom sem kell, hogy örültem, csak nem sokáig...

A bajnokságot vezetem, pár ponttal, szóval nincs vége a dalnak, jövõre ugyanitt...

ha nem megy a bundesligába a kalrsruheval, akkor az ir szutykos paraszt ligába szerinted elérsz eredményeket?

kezdj egy nagycsapattal aztán játsz...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kikaptunk 1 szar ellen,nem ez lesz az utolsó...

http://www.walkthechalk.com/player.php?id=439
ö a legnagyobb sztárom,ahogy látoma a való világban is õ. 26/18...

ha ezt nem tom megcsinálni,nyugodtan letörölhetem a gémet asszem😄

holidéééjt le akarják igazolni,már 100ezer euróért

Magic Boy
Sok sikert hozzájuk.

Magic Boy
Anno amikor én kezdtem utánanéztem és a 3. ligájukról azt írták többen, hogy az ott játszók bendzsóval se találnák el egy tehén seggét. Ha összeraksz egy jó csapatot akkor nem lesz ellenfeled ezért is van az, hogy lenézik a játékosok az Észak Ír ligát és a jobbak messzire kerülik IRL.

Á, Lyonnal már betöltöttem 😄

szabocsaba1983
2. forduló

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Magic Boy
Ha már nagy csapat (beleszokni kiváló) akkor válassz olyat amelyik semleges a számodra, de megfog benne valami (logó, múlt, stb...), mert olyannal akit szeretsz sokkal nehezebb.

lesérült a kapusom a stuttgart elötti meccsen,és az ifi kapusom is jobb mint az az istenverte 2kapus. inditják gomezt,ok megfogja. azt odarugta neki,ö meg 4 méterröl üres kapuba belötte...😄 ez az ir liga sokkal rosszabb mint az nb2... siralmas ha télleg ien

*rákellet

átkellet jönnöm, hogy számomra nehéz a 2009, és nincs értelme folyton elkezdeni egyet egy kis/középcsapattal, hogy aztán abbahagyjam. Úgyhogy a Lyonnal megíróálok beleszokni.

zorrobomber
tejóég milyen meccset toltam

Mor3llo
Szép estét, gratula mindenkinek!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szabocsaba1983
Bundesliga, 1. forduló:
minden új fiú bizonyítani akar

Magic Boy
Passz.
Anno volt 3-4.

Magic Boy
Elsõ évben szép eredmény amit elértél.
Van egy éved csapatot építeni és jövõre meglehet a BL csoportkör az azért kapott pénzbõl (amit a szövetség fizet+ jegybevételek+ stb...) meg simán össze lehet hozni egy olyan csapatot aminek a tartalékai is nyernek mindent Észak Ír országban.
Hajrá.<#eljen>

milywen kupák vannak Írországban? csak 1 az artim?

lehet már kijavitották ezt... remélem,mert picit elvetted a kedvem😛 na meg a stuttgart is...3.0val átmentek rajtunk,kiestünk bár nem lepödtem meg😄

Magic Boy
Nem FM 07-ben.
Az FM 09-ben a Glebe Rangers másodosztályú középcsapat.
Az FM 07-ben harmadosztályú kiesõjelöltek voltak.
Nagy játék volt tele raktam Észak Ír országot Magyarokkal (én leigazoltam õket kineveltem kicsit majd továbbadtam).
Az FM 07-ben még volt össz. Ír kupa amit szintén attól kezdve nyertem, hogy elõször engedtek indulni.

fm09ben?

utálom azt az érzést hogy mindig nyerni kell😄

Magic Boy
Az nekem is megvolt a Glebe Rangers-el (3. osztályból indulva minden évben egy osztályt lépve), de továbblépni nem tudtam, mert annak ellenére röhögtek körbe a jobb játékosok, hogy maxon voltak az edzéslehetõségek és az utánpótlásképzés, a stadint minden évben fejlesztették (a végén mielõtt meguntam bejelentették az új stadiont), nyertünk mindent amit csak lehetett és állandó BL csoportkörös voltam.

szabocsaba1983
Igazolások, 5. szezon elõtt:

Újonnan érkezõk bemutatkozása: (kupa)

öket kaptuk... ez a lol...

Huni92
nana, csak ésszel....hogy õszinték legyünk, leszarjuk jelen esetben, hogy hágé vagyol 😄😄 azt mondta a kedves, hogy CSAk és KIZÁRÓLAG VELEM hajlandó élni ^^ Szóval ezt buktad/buktátok 😛

Bejutottunk a kupadöntõbe 😊

3-2re nyertem,2 tizit is befujt nekünk,1ik sem volt az...a bal középpályásom mesterhármast hintett

ezt a visszavágót meg kell köszönnöm Busacca elvtársnak!😊)))