A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Liszi
    Üdv és 'Grat' Mindenkinek!

Újra visszatértem, és újra betöltöttem egy kicsit az efemet. :)

Kezdtem egy új játékot, a választásom a Napoli csapatára esett. A kezdetkor azt mondtam a vezetőségnek, hogy képesek leszünk a felsőházban végezni, a média a 10. helyre vár minket a bajnokság előtt. Igazából csak bízni tudtam benne, hogy helyt fogunk állni, meg kellett, a plusz átigazolási pénz. Remélem az EL nem elérhetetlen. Aztán jött egy ajánlat, Hamsikra a Man.Citytől, 35m €, azonnal elfogadtam, így megkezdődhettek az erősítések.
    Átigazolások

Az edzői stábba érkeztek még páran, mivel eléggé szegényes volt a felhozatal.

Megtörtént az első felkészülési mérkőzés, amin tényleg elájultam a csapattól, az összjátékoktól, ennyire még soha nem tetszett egyik csapatom játéka sem, és, hu, teljesen magával ragadott ez a kis csapat, már most. Kivancsian várom a következő eredményeket, valamint, hogy mikre leszünk képesek nagyobb csapatok ellen. Nemsokára jön a Wolverhampton elleni felmérő.
    Lucchese - Napoli

Szvsz a keret jó, de már most félek, hogy mi lesz ha a kulcsemberek hosszabb időre kidőlnek, mivel minőségi pótlás jelenleg nem áll rendelkezésemre. KÖszi annak aki elolvasta, good luck, have fun. Hajrá! ;)