A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    Manchester United, 2014-2015:
    Kezdhetném úgy is ezt a beszámolót, hogy "lelövöm a poént" ezzel a szezonnal kapcsolatban, de akkor lehet, hogy végig sem olvasnátok, mert nincs benne semmi extra, mivel a MU-val nem nagy dolog elérni akármit is...szóval marad a végére!
    Úgy kezdtem neki ennek az idénynek, hogy alaposan átalakítottam a csapat keretét. Hatalmas pénzekért érkeztek klasszisok, de kizárólag csak posztra igazoltam, tehát ahonnan távozott játékos oda vettem egy jobbat (szerintem többnyire beváltak az újak, bár van akitől jobbat vártam volna, de mivel az első szezonja volt sokaknak ezért nem voltam mérges...:D ).
    Íme tehát az igazolások:KATT
    Az egész egy Community Shield győzelemmel kezdődött...(a meccsről már gőzöm nincs, hogy milyen volt...nálam nem pár nap egy szezon)
    Most pedig szépen sorban haladnék...! Kezdjük a talán legkisebb presztízzsel bíró sorozattal, a Liga Kupával. Sikerült megnyerni, több karaktert kár is erre pazarolni...! :D
    Jöjjön az FA-kupa! Ennek azért már nagyobb a rangja, ezt komolyabban is veszem minden évadban, mint mondjuk a Liga Kupát...! Érdekesség, hogy a Man. City mindenhol az utamba került. Rossz nekik, mert nem volt sok esélyük...! És akkor a BL-ről még nem is beszéltem, de ne szaladjunk ennyire előre... :)
    Lássuk a Premier Leaguet...! Ha a táblázatra nézünk az látszik, hogy viszonylag "gyenge" szezon volt, mert nem egyszer már 100 pont fölött teljesítettünk, és 91 pontnál kevesebbet is csak egyszer-az első szezonban-szereztünk...de ez legyen a legnagyobb baj! :)
    Lapozzunk a Bajnokok Ligájára! A csoportkör után az Ajax, a Juventus és a Liverpool testén keresztül verekedtük be magunkat a döntőbe, ahol érdekes módon a Man. Cityvel kellett megküzdeni a végső győzelemért...! A mérkőzés előtt azon gondolkodtam, hogy Camachot vagy Velosot tegyem a kezdőcsapatba...a spanyol mellett döntöttem és...:)
    Itt pedig a fa...
    A BL álomcsapatába is bekerült "1-2" játékosom, és a sorozat legjobb játékosát is mi adtuk!
    Ennyit a sorozatokról, lényegében megnyertünk mindent, és ez lett volna a poén az elején...! :D
    Itt az áttekintés illetve a 25 fős keret és a felállás.
    Mielőtt mutatnék képet az újakról, jöjjön két "nyalánkság":
    Nyalánkság 1, Nyalánkság 2
    Most pedig az új játékosokról teszek képeket:
    Toni Kroos
    Mivel Diego távozott, Anderson pedig egy sorral előrébb kapott szerepet ebben az idényben, ezért a német volt az irányító (ő és Pjanic felváltva). Nyilván többet várok tőle, mind góllövésben, mind a gólpasszok terén, de az újak közül neki kellett a legtöbb idő a beilleszkedéshez, illetve nyelvi problémái is voltak...
    Joe Mattock
    Az átlaga alapján nem nagy szám, de védekezésben jobb mint az elődje (Evra), támadásban viszont fordított a helyzet...! Nem ide tartozik, de a De Silvestri, Fazio, Vidic, Mattock védőnégyessel (és persze a kapuban Asenjoval) nagyon kevés gólt kaptunk, az átlaguk viszont "csak" 7 körüli. Faziót talán szezononként egyszer veszít fejpárbajt (:D), Vidic mellett meg szinte lehetetlenség elmenni (mégis kikerül a jövő évi kezdőből, de erről majd később). Kanyarodjunk vissza az eredeti témához, az új játékosokhoz :)
    Peter Ramage
    Őt elvileg azért vettem, mert Brown már "nyugdíjas" és neki szántam a 3. számú belső védő szerepét, de nem vállt be igazából...amikor tartalékosabb kezdővel álltam ki, akkor is inkább hagytam fent a Fazio-Vidic párost, nehogy valami hülyeséget csináljon Ramage! :D Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mivel alig játszott még be sem tudott illeszkedni...talán majd kap több lehetőséget is, bár még egy-egy meccsre a 36. életévéhez közeledő Wes Brown is jó...! :D
    Miralem Pjanic
    Nem feltétlen a posztján játszik (KPK, irányító) de az átlaga elég jó, főleg, hogy új játékosról van szó...! Viszont rá is az vonatkozik mint Kroosra, eredményességben több kell egy támadó szellemű belső középpályástól!
    Miguel Veloso
    Képességei alapján egy atomdurva játékos, hozta az átlagot így elsőre. Az öt lőtt góljából talán mindegyik bomba volt, vagy szabadrúgás...! :) Ennek ellenére tőle sokkal többet várok a következő szezonban, főleg ha ránézek azokra a sötét kék számokra...! ;)
    Ők lettek volna az újak...! Most pedig jön három játékos (három régi motoros) akik elég nagy szezont futottak. A többiekkel sincs különösebb bajom, hozták az átlagot, és meg-meg villantak.
    Sergio Agüero
    Mindent elmond a teljesítményéről, hogy úgy lőtt 32 gólt, hogy "csak" támadó középpályást játszott (ez látszik is, ha megnézitek a képet amit betettem a keretről illetve a felállásról).
    Sergio Asenjo
    Beszéljenek a számok:
    49 meccs/10 kapott gól/40 kapott gól nélküli meccs!! Úgy érzem ez elég meggyőző teljesítmény, bár az sem mindegy, hogy milyen védők játszanak előtte...! A számok tükrében ez volt a spanyol legjobb szezonja.
    Cristiano Ronaldo
    Volt már jobb átlaga is, lőtt már több gólt és adott már több gólpasszt is, mint ebben az idényben, mégis azt mondom, hogy kiemelkedően teljesített, mert nagyon fontos gólokat lőtt és nem egyszer kimentette a csapatot a sz@rból egy-egy szólóval, remek passzal...stb.
    Ennyit szerettem volna erről a szezonról.
    Annyi változás lesz a keretben, hogy érkezik Carlos Vela és Mamadou Sakho. Távozni fog mindenképpen Anderson, Vidicel pedig nem tudom, hogy mit csináljak, de Sakho az ő helyén fog játszani, Fazio mellett! Elküldeni nem akarom, mert nem azt érdemli, ha meg átteszem a tartalékba akkor sírni fog, mert azért még nem olyan öreg (34 lesz lassan) hogy a visszavonuláson kelljen gondolkodnia... :) Majd lesz valami vele, ez legyen a legnagyobb gondom...! :)

KÖSZÖNÖM SZÉPEN AKI ELOLVASTA (vagy csak átfutott rajta)! :)