Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94
Igazolások

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

giorgio81
David Vazquez milyen nálad?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Mondtam én :D Most az ellenfél csinálta meg ugyanezt, annyi különbséggel, hogy nem szabiból lõtték a gólt, és ezzel az eredmény 'csak' 2-2 lett :)

Jo8!

Huni92
Asszem megsz*pattak amikor ellenük toltam -.-
Közben a kupa elõdöntõjében idegenben 3-2 az esélyesebbnek tartott Ponferradina ellen. Végre a gép mellettem volt, ugyanis: 1. 3 kapuralövés, 3 gól- 2. 90+4. percben szereztük a gyõztes találatot- 3. az a Kabamba lõtt hatalmas szabigólt, aki 7es szabival és 7es távolival rendelkezik. Ezzel kb az FM kiadakozta magát egy idõre :D

giorgio81
Blyth Spartans-Blackburn a Sportklubbon
Õk is az angol 6-ban vannak, gondolkoztam is, hogy velük legyek, tetszett a címerük, de végül a Vauxhallnál maradtam. Valóságban amúgy Blyth-Vauxhall 1-2

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

maffi
Nah, beizzítottam én is a 09-et. Eddig csak a demoval toltam. A 3D vmiért minden 2. meccsen szaggat, mint atom, bár a gépem simán megvan hozzá. Sõt. Hát, mind1. Asszem jó lesz nekem a 2D is. :D

Kezdésként meg, hogy szokjam az új cuccokat (hiányzik a nyilazás :( ), a kedvenc csapatommal, a Milannal kezdtem. Tudom, hogy nem túl nagy kihívás, de vhol el kell kezdeni. :) :D

Általában minden játékomban szoktam vmi extra célt kitûzni, - hogy úgy mondjam - "új szabályokat" kitalálni. :D A mostani nem túl nehéz játékban a Milan finoman szólva is öreg keretét akarom megfiatalítani, hogy úgy mondjam, "arsenalos" játékospolitikát folytatok, tehát 24 év felett senkit nem veszek legyen az bármilyen jó.

A bajnokságban eddig elsõk vagyunk és az UEFA csoportkörben is van már 1 gyõzelmünk. Majd még beszámolok.
Jah és grat all! :)

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

giorgio81
egyszer kiprábálom ezt a Pájára Playas csapatot

Magic Boy
De jókat játszottam velük anno én is.
Akkor jó kis csapat volt tele tehetséges fiatalokkal.
Szintén kiesõ jelöltek voltak, de volt bennük ráció.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Huni92
Jóvanmá.....tudtam, h kikellett volna vegyem addig amig screenelek <#szomoru1><#wow3>

Btw bocs a méretért...épp egy százassal néztem el :s

kas123
Több karriert elkezdtem, hogy a gépem korlátaira fényt derítsek, és tényleg az 1 ország 1 liga volt a megfelelõ, de valahogy nem éreztem jól magam. 7 forduló után a 2. helyen álltam a Cataniával (5 gy , 1 d, 1 v) de nem tetszett a helyzet. Az elsõ fm-es csapatomhoz húzott vissza a szívem.

A csapat amivel jelenleg (és véglegesen) menetelek a Weston Super Mare. Angol 6. osztály / Dél. A média a 20. helyre vár minket. Nem sok esélyt adtak a feljutásunkra (egyértelmû kiesõként lettünk lefixálva).

A játékoskeretet átfutva konstatáltam, hogy nehéz meló lesz. Az edzés beállítása után, kerestem pár "minõségibb" játékost és a csapat 50%át átadólistára tettem. Jöttek is mentek is emberek. (Sajnálatos módon, mivel kicsi adatbázissal tudok csak mûködni, elég szûkös volt a piac.)

Sikerült pár játékost eladnom és megszerezni pár ügyesebb emberkét.
A felkészülési mérkõzések jól sikerültek. A meglepõ számomra az volt, hogy az elsõ meccsen simán beabáltuk a nálunk jóvalta esélyesebbnek mondott Aldershot-ot, de a vauxhall ellen szenvedtünk. :S

A bajnokság jól indult. Az elsõ kettõ meccsemet simán behúztuk, utánna 2 döntetlen, majd jött egy vereség. Pont jókor jött, mert egy kiadós fejmosás után, az esélytelenek nyugalmával legyõztük idegenben a Havant & Waterloville-t (2-0val mentünk félidõbe, az összes srácnak azt mondtam, hogy hiszek bennük és a 2. félidõben kiegyenlítettünk, majd a hosszabbítás elsõ részében 2 gólt lõttünk, majd befújtak ellenünk egy kamu tizit...és így lett 3-4 a javunkra :)). Ezután egy kicsit fáradtan, de kiálltunk a kövi bajnokira, ahol 2-2 lett a vége. Utánna jött a legnagyobb rivális elleni mérkõzés, ahol simán nyertünk 2-0ra. Majd az addigi tabellavezetõthöz mentünk, és elhoztuk a 3 pontot :). Az FA kupában is a Chelmsford lesz az ellenfelünk, de most õk jönnék hozzánk, és remélem üres kézzel távoznak :)...

Darthmushroom
jó háttér!!:P
grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

inter94
a háttér jobban tetszik,mint ahogy álltok:D<#vigyor><#idiota>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92

Jelenleg igy állunk :)

Magic Boy
Ugyan kamu tizenegyessel, de nyertünk és ez a lényeg.

<#vigyor0>

Darthmushroom
nem volt szerencsénk:

Magic Boy
Én bejelentkeznék a kis csapatoknál megüresedõ állásokra.

uj felhasnáló hozzáadása és visszavonulsz akivel vagy... azt karcag...:P

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Seraf
hát már nincs...újat most nem igazán akarok kezdeni szal várnám az ajánlatokat a kluboktól de má megin csak ilyen chelsea-kel hoznak szóba :D

az igazolásaim:Szõke: katasztrófális teljesitmény,még 1 hangya is többet csinál mint õ. MTK tarcsik ellen csak-csak betalált,sztem eladom ,azt felhozok 1 ifit,lehet õ is jobb...
Az osztrák gyerek:amien nagy sztárnak vártam,annyira 1 béna maszlag. 1 gólt tudott valahonnan összekotorni,inkább hátráltatja a csapatot mint segiti.
Rakoczai:megbizható nem hibázott még elégedett vagyok.

eddig a csapat legjobbja messze Mihalecz. sorra lövi a golokat általába jól fejezi be a helyzeteit. de amennyi jó igazolást hoztam,amennyi pénzt fizetést belefektettek ezekbe a játékosokba 10%a jön vissza,az meg pont annyi hogy az utolsó tönkreverjen,de bentmaradunk. sõt 1 kis szerencsével,3.hely is meglehet igaz a 2.hely 20pontra van. elnézést a bögésem miatt:D szevasztok

nem mindegy h a szenvedés szenvedés vagy 1 4-0ás katasztrófális vereség a tök utolsó töl leggyengébb 1etlen feljutó(XD) ellen... nem mindegy... közbe az elsõt is lealáztam és most épp az mtkt verem darabokká. Grat Seraf,van ebbe kihivás?

Seraf

nah de legalább ez is megvan

Darthmushroom
továbbjutás egy osztállyal fentebb ellen:

Magic Boy
A nyugati csoport az erõsebb, de szerintem max. 2-3 év alatt feljutsz, de ha sikerül jól igazolni akkor lehet, hogy már jövõre.

A taktika meg valaki ellen tarol, mert fekszik a játékstílusához, míg mások ellen szenvedsz vele, mert nem jó a felállása ellen,
Engem is a karácsonyfa (4-3-2-1) felállásúak szivatnak a legjobben, mert középen jön az összes.
Amúgy lehet, hogy máskor 10-bõl 10-szer vernél valakit, de most nem jön össze.
Így van ez IRL is.

Subicz 4.0ás osztályzat... iet nem is láttam...

inter94
Grat,grat logopackhoz tudsz adni linket?:)

ÉS MÉR VAN AZ hogy evvel a taktikkal az elsõt simán elverem,azt az utolsó megaláz?

FC Ajka-Budaörs 1-0 G:Mihalecz 58'

Az év meglepetés csapata ellen játszottam. Kicsit átformáltam a taktikai beállitásokat. asszem bejött. kivégeztük öket,az elsõket. Pápa feljut. És köszönöma véleményeket,felviszem az Ajkát igaz 10 év mulva talán.

ez elég kiegyenlített meccs volt.
tanácsot kérnék:mit csináljak hogy a játékosaim 5 méterrõl belöjjék a ziccert?

erre csak azt lehet mondani...

Seraf
nah grat all ünnepek után nyomom egy kicsit

nah már csak ez kellett nekem...klub világbajnokság...nah nem baj cserecsapattal lejátszatom

na mind1 ideges lettem,piros lap egybõl kapott gól azt kiléptem... inkább télleg az ajka kell...:D *picit bizonytalan*

Water
Na erre mondom azt h No Comment:

Forza Juve per sempre!

elmentettem mielött elmentem volna,de én már most fogom a fejemet. ilyen bombagolokat kapni,lol... felcsút ellen idegenbe 2-2 szánalmas... bár a csapat is az.

Magic Boy
Itt a pont.<#vigyor0>

Itsuki: sok sikert a Honvéddal, de ott nem poén alkotni, hiszen Magyar szinten neves csapat biztos anyagi háttérrel és egy normális elnökkel. Amibõl az következik, hogy 2-3 év alatt lehet minimum BL csoportkörös csapatot csinálni belõlük.

Markov
a Honvédot nagyobb kiejteni az NB1 bõl <#idiota><#beka3><#idiota>

una volta per sempre INTER!

kas123
"sanszom nem volt hogy feljussak stb,na nem kertelek érdekelt a kihivás:D "
Mi a kihívás, ha nem az, hogy az ajkát NB1-es csapattá tedd?! o.O

igazából én nem olyanok vagyok mint ti. az utolsó is szerencsésen is elvert,és befutott 1 ajánlat a Honvédtól. mivel azért sok sanszom nem volt hogy feljussak stb,na nem kertelek érdekelt a kihivás:D és most Pölöskei utodja vagyok,és ahogy látom lesz dolgom:)

Magic Boy
Miért adtad föl?

addig meg kitartás...:)

Othhagytam az Ajkát...:(

Magic Boy
Tudom, hogy csak egy kis idõ kell nekik s és nekem is.
Nem is errõl van szó, de most még nagyon rossz érzés (nekem is nem, hogy nekik) és úgy éreztem valamiért, hogy meg kell osszam veletek.

Water
Õõõ, uccso felkészülési meccs<#idiota>:

jo-jo B csapatuk volt de akkor is...

Forza Juve per sempre!

elvertük az elsõt? igen,de nem. sokkal jobbak voltunk. biró belenyult 2 játékosoamt kiszorja,igy lehetetlen nyerni..

na az osztrák magyar lött 1ett a 6pontos kiesési rangadón 3-1re nyertünk:) sztem biztos hogy jövöre is nb2:)

csak 1 kis idõ kell nekik...:)

nálam eddig 33 perc alatt, Mihalecz(nagyon gólerös uyge gólkirály volt most 10 gól) pákai lött gólt,az ujak gyengusok még:D

Markov
bocsesz kicsit nagyobb lett :D

Markov
halihóó lálálá..... grat a sikereseknek, kitartást a sikerteleneknek!!! :D:D

Ázistenit" hol teremnek ezek a srácok?!?!:D<#guluszem1><#idiota>

Magic Boy
A továbblépés meglesz (nekem biztos könnyebben, mint menyasszonyomnak és a szüleinek), de most még túl kevés idõ telt el azóta mióta meghalt. <#szomoru1>

Amúgy a poén az, hogy Szõkét azért hoztam el, mert ontotta a gólpasszokat az NB2-ben erre most ontja a gólokat.

tovább kell lépni és remélem lesz majd még 1 ilyen kutya akit ennyire tudsz szeretni

Szõke remélem nálam is ugy fogja tolni,mert hogy jövöre se hozok senkit az is biztos... nincs pénz fizetésre,mindjárt kirugnak miatta