Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B.U.É.K. mindenkinek!
Mor3llo
Boldog Újévet minden kedves Fórumozónak, és családjaiknak 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

inter94
jaja 2napig kockultam a gép elõtt😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Sõt, azt a 34. bajnoki fordulót is.

Ezennel elköszönök erre az esztendõre, kivánok mindenkinek nagyon kellemes estét, fejfájásmentes holnapi meg holnaputáni napot, valamint egy sikerekben, örömökben gazdag, békés, boldog új évet!

Ja, majdelfelejtettem. Ha valakinek kedve támad a haveri/családi körben ma este egy jót játszani, az próbálja ki ezt a társasjátékot 😄

Pápá <#integet2><#integet2>

Huni92
Látom te is megittál bemeligitésként 1-2 pohár páleszt 😄 2 kérdés mióta egyenlõ 3mal? xD

3-0 a Botosani ellen. Még van egy bajnoki meg egy kupadöntõ. Utóbbit már lehet, hogy az új évre hagyom 😊

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Water
Ez már nekem is feltûnt!Dubi nagygrat!De mindössze 2 kérdés te szoktál enni? ALUDNI? Vagy csak FMezel?<#vigyor3>

Forza Juve per sempre!

Maximus4
<#hehe><#hehe>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zorrobomber
Huni92
Grat!

öö...lehet, h az én emlékezetemmel van baj, de az 5. szezont kb 2 napja fejezted be? <#idiota>

Huni92
Ahaigenperszehogyne...nem kell a rizsa 😛

Btw vmi elképesztõ mód belassult igy a 3. év végére a gém. Alig haladok :/ Save game cleaner lesz az idei kiadáshoz?

inter94
Málaga 6szezon,röviden-mindent megvédtünk amit tudtunk
Bajnokság

25kapott gól,szerintem elég jó ilyen erõs bajnokságba
BL döntõ

Legjobb játékos

Copa del Rey

Év kapusa

Stat

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Maximus4
Á nem srácok,meg fogtok kövezni de én totál anti vagyok,sosem iszom még ünnepekkor sem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Huni92
Már bõven benne van a sûrûjében 😄 Grat Maximus!

zorrobomber
Te is elkezdtél piálni már? <#idiota>

Maximus4
Szóval a csoportmeccsek értek véget.Már írni sem tudok<#szomoru1>

Maximus4
Véget ért az Észak Amerikai Bajnokok Ligájában.Roppant izgalmas meccsek voltak,Ochoa-t minden lefújás után leb@sztam,hogy lehet ilyen szarul védeni<#idiota>

Persze grat mindenkinek<#integet2>

Huni92
Az Unirea Urziceni ellen végig jól toltuk, de az a fránya gól nem akart megszületni, végül 0-0 lett az eredmény (asszem 11 meccses gyõzelmi széria szakadt meg). De ami fontosabb, az az, hogy megvan a bajnoki cim! A tavalyi csorbát sikerült kiküszöbölni, és elhóditottuk a serleget. Még 2 bajnoki és 1 kupadöntõmeccs van hátra.

Forza Italia
2.
Tavaly 9. lettem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

inter94
jah,sorry én is befejeztem a 6.szezonomat a Málaganál,mindjárt hozom a képeket

bubu13
2. évbe 2010 az már 2. 😄

EEE 1899

zorrobomber
Második lesz az, nem?

inter94
1évbe bajnok lettél?<#wow1>
grat

Fabio Capello
nem szeretem ha valaki alreggel szavaz... akinek nem inge, ne vegye magára, akinek szól, az pedig tudja mirõl van szó.

zorrobomber
Bocsi Magic 😄 Bár nem mondanám hogy túl kedvesek voltatok velünk 😄

zorrobomber
Viszont!

Érdekesség hogy ex-Barcás a fiu 😊

Huni92
2-0ra nyertünk a Poli Iasi ellen, és a Steaua megverte a Temesvárt. 3 fordulóval a vége elõtt 9 pont elõnyünk van, és kb 7 góllal jobb a gk-nk 😄 Szóval ez már gyakorlatilag megvan!

Darthmushroom
grat all
és elõre BOLDOG ÚJ ÉVET

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zorrobomber
érdekes hogy mikor megtalálta szkautom rögtön agyba-fõbe elkezdtem dicsérni és mikor ideigazolt rögtön a kedvence lettem 😊

zorrobomber
Klónoztam 😄

Huni92
Hiába próbálod bemesélni, úgyis tudom, hogy mind2 Bojan Krkic 😄 1 percre mezt váltott, és a volt csapatát erõsitette 😛

Huni92
Sztem próbáld meg a 910es patch magyaritásával. Valami a match events.vfg fájllal nincs rendben, de zat nem tudom, hogy micsoda.

4 forduló, 6 pont elõny ^^
Kupadöntõ: vs Temesvár.

zorrobomber
Pedig még nem is ittam 😊 Nem baj, ami késik nem múlik <#vigyor1>

zorrobomber
Tessék, itt is tisztán látszik hogy nem nálam játszik Krkic 😊 A meccs, az hát a szokásos, felemás érzések. Elpicsáztak rendesen, de nem toltuk túl rosszul. Fõleg a támadásokkal nincs baj 😛

Water
Igen tudom, megy a magyarítás nélkül, a kérdésem arra vonatkozott h meglehet-e oldani h menjen a magyarítással!

Forza Juve per sempre!

Huni92
Szedd le a magyaritást. Az a baj, hogy vmi nem klappol vele. Utána mûködni fog.

Forza Italia: grat, szép volt!

Water
<#worship><#worship><#worship>
1 kis segítséget kérnék:felraktam a legújabb patcht és a legfrissebb megyarítást.De mikor rámegyek a legutóbbi játék folytatására, ezt írja ki:

Ez mitõl lehet?

Forza Juve per sempre!

Forza Italia
igeeeeen. Bajnok csapat. Remélem ezzel kapok új szerzõdést. A chelsea engem akart de nem mentem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
ismét produkálja magát az FM 😄 Sajtótájékoztató, kérdés: Befolyásolja a játékosok gyenge hangulata a mostani eredménytelenséget? 😄:😄😄😄 Azér ilyet....21 meccse veretlen a csapat és akkor eredménytelenségrõl beszél. Grat.

Water
Innen is elhoztunk 1 pontot!

Nem terveztem igazolást a szezonra de az utolsó napon mégis beruháztam!És ki hálálta meg??

Forza Juve per sempre!

Huni92
gratu!

céljátékos, persze 😊 a 6-1es meccsen a 3 gól mellett 2 gólpasszt is kiosztott 😄

5 forduló, 3 pont elõny. az elején jól muzsikáló rapid már 10 pontra van 😄😄
április termése: wijnaldum 4 meccs/4 gól, hónap játékosa, sleeznyov a 2.
hónap menedzsere lettem emellett 😊

Water
Sziasztok, grat mindenkinek!Seleznyov<#wow1>Céljátékos am?
1. bajnokink:

Jobb nyitány nem is lehetett volna!Nagyon jó meccs volt!
Következõ meccs inter ellen!<#ravasz1><#gonosz2>

Forza Juve per sempre!

Huni92
2-0 a Brassó ellen. Ird és mondd, 21 meccse veretlen a csapat 😄 Még 5 forduló a bajnokságból, + kupaelõdöntõ és valszeg kupadöntõ.

zorrobomber
gratula
Én meg közben rájöttem Collins John miért nem futott be a Fulhamben. Most épült fel 1 hónapos sérülésébõl:

Huni92
Amúgy a 2. kép hibás. 55 volt az eddigi rekord, és ezt megdöntötte az elsõ góljával a meccsen. FM pedig tovább nem érzékelte 😄 Tehát jelenleg 58 gólnál jár.

BBeno2
nem tudna vki linketlin egy igazán giga facepack-et 09-hez??? sokszáz megás is lehet. elõre is kösz.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Igeeeen....játszik a csapat! Valami hatalmas önbizalombomba volt a Temesvár elleni gyõzelem. Elképesztõen jól toltuk ezen a meccsen.

Egyébként meccs után a sajtó kérdezi, hogy kit tartok legesélyesebbnek az év ifijátékosa dijra. Jelöltek között van Wijnaldum, Makaridze, Aquino, Joao Paulo -.- 6ból 4 játékos a mi csapatunkból van. Sokatmondó.

zorrobomber
lol, francia u21es kapusom egyetért veled 😊

Huni92
Hát erre a keretre sztem ez a megfelelõ taktika. Nasri irányitónak, Walcottnak kötetlen poszt. Esetleg célember fejre, és az Drogba.

zorrobomber
16os az eccentricity-je 😄