Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ezennel elköszönök erre az esztendõre, kivánok mindenkinek nagyon kellemes estét, fejfájásmentes holnapi meg holnaputáni napot, valamint egy sikerekben, örömökben gazdag, békés, boldog új évet!
Ja, majdelfelejtettem. Ha valakinek kedve támad a haveri/családi körben ma este egy jót játszani, az próbálja ki ezt a társasjátékot 😄
Pápá <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
3-0 a Botosani ellen. Még van egy bajnoki meg egy kupadöntõ. Utóbbit már lehet, hogy az új évre hagyom 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forza Juve per sempre!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
öö...lehet, h az én emlékezetemmel van baj, de az 5. szezont kb 2 napja fejezted be? <#idiota>#idiota>
Btw vmi elképesztõ mód belassult igy a 3. év végére a gém. Alig haladok :/ Save game cleaner lesz az idei kiadáshoz?
Bajnokság
25kapott gól,szerintem elég jó ilyen erõs bajnokságba
BL döntõ
Legjobb játékos
Copa del Rey
Év kapusa
Stat
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Persze grat mindenkinek<#integet2>#integet2>
Tavaly 9. lettem
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
grat
és elõre BOLDOG ÚJ ÉVET
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

4 forduló, 6 pont elõny ^^
Kupadöntõ: vs Temesvár.

Forza Juve per sempre!
Forza Italia: grat, szép volt!
1 kis segítséget kérnék:felraktam a legújabb patcht és a legfrissebb megyarítást.De mikor rámegyek a legutóbbi játék folytatására, ezt írja ki:
Ez mitõl lehet?
Forza Juve per sempre!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem terveztem igazolást a szezonra de az utolsó napon mégis beruháztam!És ki hálálta meg??
Forza Juve per sempre!
céljátékos, persze 😊 a 6-1es meccsen a 3 gól mellett 2 gólpasszt is kiosztott 😄
5 forduló, 3 pont elõny. az elején jól muzsikáló rapid már 10 pontra van 😄😄
április termése: wijnaldum 4 meccs/4 gól, hónap játékosa, sleeznyov a 2.
hónap menedzsere lettem emellett 😊
1. bajnokink:
Jobb nyitány nem is lehetett volna!Nagyon jó meccs volt!
Következõ meccs inter ellen!<#ravasz1>#ravasz1><#gonosz2>#gonosz2>
Forza Juve per sempre!
Én meg közben rájöttem Collins John miért nem futott be a Fulhamben. Most épült fel 1 hónapos sérülésébõl:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Egyébként meccs után a sajtó kérdezi, hogy kit tartok legesélyesebbnek az év ifijátékosa dijra. Jelöltek között van Wijnaldum, Makaridze, Aquino, Joao Paulo -.- 6ból 4 játékos a mi csapatunkból van. Sokatmondó.