A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsombinho
    Újpest
    2008/2009
    Úgy döntöttem,hogy kezdek egy karriert Magyarorstágon és nem nagyon mertem kiscsapathoz menni,így az Újpestre esett a választásom.Beígértem,hogy küzdeni fogok a bajnoki címért,majd elkezdtem igazolgatni:Igazolások Az volt a célom,hogy a védelmemet megerősítsem,úgy hogy leigazoltam Coutot és Domoraudot.Akik nem ingyen jöttek,azokat mind részletre vettem.Zozulya ért kb 500 ezret,de ki volt rakva átadólistára 3000-ért,erre én megpróbáltam a Kijev elfogadja-e cserébe az egyik játékosomat és elfogadta:D. Mint látható Manchester City elvitte télen Balajczát.Már ősszel,amiko 1,8 mill euró ért Balajcza 1-2 érdeklődő klub miatt beajánlottam 2,5-ért.Erre jött a City annyival,de én elutasítottam,mert reméltem el tom adni nekik 3-ért:D De nem jtt ajánlat csak télen megint 2,5-ért és ezt már elfogadtam.Nem volt jó kapusom,ezért elhoztam Szűcs Lajost a Pápától:D
    Előzetesen a magyar kupa nem nagyon érdekelt,a liga kupa teljesen nem,így magyar kupában csak elődöntőig jutottam,liga kupában pedig ahol végig a B-csapatom játszott ott kiestem a csoportból:D
    Bajnokságot szinte végig vezetve megynertem:Bajnokság
    A játékoskeretem hatalmas volt,így az volt a célom,hogy szűkítsem mert még kölcsönből is jöttek vissza.

2009/2010
    A vezetőség elvárja bajnoki címet így elkezdtem az erősítést.Mint korábban mutattam eljött hozzám Aquino.És még egy két meghatárotó játékos,akiket Terminátor igazolásai közzül néztem:D Páran nem jöttek el pl. Kanta Amerikában több pénzt ajánlottak neki,Ljungberg aki egyik amerikai csapatból ment a másikba:D és még sorolhatnám.:D
    Ezek után:Igazolások
    Jött a BL selejtező ahol egy noname montenegrói cspat után a Beitar Jerusalem csapatát ejtettem ki és után jött Zürich akiket sikeült kiejtenem:BL
    Ezek után pénzügyileg megerősödtem és megnéztem leggazdagabb magyar klubok listáját melyet a Hévíz vezet,miután átvette egy milliárdos:D
    BL-ben ebbe a csoportba jutottam:BL csoport
    Itt a célom a tisztes helytállás esetleg 1-2 pont megyszerzése.:D
    Folyt. köv.,köszi ha elolvastad