Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Maxi,a másik 2 csapat verhetõ sztem,Boca se lehetetlen,meglesz
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Seleznyov dobna valaki képet?
csalásról nekem is az a véleményem h legalább ne legyen rá kemény h visszaszoll anak aki nem cheater.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
na a 2.kör is kipipálva. 2 éve jutottunk ilyen messzire,de akkor a Bayernt fogtuk ki... remélem most nem
hát akármilyen nehéz is lesz, tovább kell jutni, és az pedig már a csoportkör
most elöször volt együtt a kezdõ ezzel a taktikkal vagyis 1még hiányzott de nem vagyok teljesen megelégedve
hát lehetett volna jobb is...:S

Látom sokan kiváló minõségû ifistákat tudnak kinevelni közületek!
Mi a titka ennek? 😊
Gondolom fontos hogy milyenek az edzéslehetõségek a klubnál, hogy hány csillagosak az edzések, és maga az edzés. Ti milyen edzést használtok, tudtok ajánlani valami jót?
Hala Madrid!
idegenbe aláztunk😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ez a League 1 már keményebb mint az eddigiek 6 forduló után a 12.helyen szerénykedünk
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
egyenlõre így állok a League 1-ben
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
M'bia kétszer is kihagyta.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Üdvözlet!
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Üdvözlet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Én is Romával játszom, elsõ évben veretlenül lettem bajnok, bl-ben viszont legjobb 16 között Fener elintézett sajnos. Ha érdekelnek képek, este rakok majd fel. Ha nem, akkor is😊
Bayern,Alkmaar,Olympiakosz,Málaga uefás hely vagy akár nagy bravúrral 2hely meglehet

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
csicska Arsenal nem sajnálta a pénzt Aquilani-ért,még úgyse,hogy õsszel volt 4 bajnoki meccse,azt csumi 😄 mindig sérült volt :S