Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
a menedzseri célok keresése meddig fog tartani,már 1 órája megy és a felénél sem jár..??!!

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

zorrobomber
foglalhatnál állást csít ügyben

InfoMester
Reggelt,estét,havat,hetet,hónapot,ünnepeket,karácsonyt mindekninek!!!és Grat all!!
Keresek vami csapatot és kezdek egy jó szezont,már bevagyok zsongva..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

szabocsaba1983
Reggelt!

Még 1 nagy meccs, fordítással:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

adeex7
jaja,ez engem is érdekelne!!

inter94
Málaga 1 szezon

Év managere szavazáson 3-ik lettem

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Forza Italia
ááá téged is látni😄
Mikor lesz hét képe és managere szavazás?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
oks. köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
szevasztok, szevasztok, sokat isztok, bebasztok 😄😄😄

grat mindenkinek 😊

inter94
reggelt&grat all 110üzenet tegnap estétõl elolvasom,és nemsokára hozok néhány képet az elsõ szezonomról

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

adeex7
reggelt,és grat allzz!!!

jövünk mint a talajvíz,már csak 5 pont 😊

giorgio81
Leghamarabb du. tudom, most melózom (a qrva életbe), majd küldök egy PM-et ha hazaértem

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Forza Italia
megcsináltam az egészet de nem jeleníti meg. Léci ha ráérsz rakd fel valahova a mappádat. Köszi

giorgio81
Így kell csinálni:
Létrhozol a data\graphic\players mappában egy Palmeiras vagy Vitoria mappán, mivel az eléjén a Vitoriában van kölcsön.
Ide bemásolod a képet.
Leöltöd az FMXML progid. Tallózás - megkeresed a mappát, ahova másoltad, ott meg jelenik a kép neve és ablakba ami felugrik beiros a player ID-t. aztán OK és ez létrehozza a config fájt.
Az ID megmutatásához a Kép és Hangnál egyedi azonosítok bekapcs, megkeresed Marquinhost és neve alatt ott az ID. Utána kapcsold ki az azonosítok megjelenítését.
FM kilép, újraindít és ott a kép. Tegnap én is megcsináltam, ha nem vagy valki nem küldi el du. 17. körül otthon vagyok, akkor elküldöm.
Egyébként tegnap kedvet kaptam és du. elkezdem megcsinálni így a Gyõri ETO facepackot, ha valakinek majd kell jelezze.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Forza Italia
Pls akinek sekerült berakni Marquinhos arcát az tegye be a config fájlt. Mert nekem sehogyse jelenik meg a játékba. thx.

giorgio81
Ez egy bug vagy mi, az új patch-el már csökkentették ennek a lehetõségét

" Slightly decreased likelihood of getting a tycoon takeover."

Huni92
Reggeltet!
BL 4. forduló, Barcena elleni meccs

Gyakorlatilag itt vált nyilvánvalóvá, hogy ha a gép megakar verni, akkor meg is ver 😊 Már félidõben tudtam, hogy x-re minimum kihozzák a meccset. Aztán kb a 60. perctõl 2-3-5ös felállást alkalmazott a Barca. Ha én csinálok ilyent, tuti szétszed a legutolsó megye hármas csapat is 😊 Nade sebaj, szépen játszottunk -Makaridzet leszámitva, hiszen az õ hibája volt az 1. gól-. Benfica 0-0t játszott a Samppal, igy nem tudott meglépni egyik csapat sem. Szoros lesz a vége.

Mor3llo
😄DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
pedig most nincs is benficás mentésem :SSS

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
nemrossz a srác

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Mike94
legnagyobb nyári szerzeményem:
Robert Klaric

Darthmushroom
hát elégé!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Seraf
közbe már hírbe hoztak a Chelsea-vel h favorit vagyok az edzõi posztra csöppet nem kedvelem õket de lehet meggondolnám most meg a city felajánlotta Obasi-t 8.25milláér 2éve 21ér adtam el nekik holnapig irjátok h ti vennétek-e vissza most Farfán van a posztján 😄

Mor3llo
és köszike, hihetetlen hogy elbújtatták 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Seraf
na asszem mára ennyi volt holnap fojtatom a liverpool elleni barátságossal aki még nyomja annak jó játékot

Mor3llo
51177 a stadion befogadóképessége, a rotterdami rangadón 51151-en voltak 😄

Darthmushroom
informácionál van egy fül a jobb felül h milyen info kell...
én is nehezen találtam meg!!😄

Seraf

visszatérhetnének már copa americárol a játékosok mer így 4alap kezdõ is hiányzik nem fogják jól elsajátitani új taktikot kezdésre 😄

Darthmushroom
Soma én is láttam már ilyen képet ezt szerintem randomra csinálja a gép 08ba is volt nekem preimer ligába h valamelyk kis csapatott megvett egy milliárdos, most 09be magyarnál láttam ilyen képet

Mor3llo
Srácok, nem 1-2 napja játszok ezzel a játékkal, de hol a jó büdös francba kell megnézni, hogy mekkroa a befogadóképessége a stadionomnak ? 😄

móóózes
oda-vissza elverem mindent -.- 😄DDD

jajj nemis mondtam, 34 évesen jött Hakan Yakin, meg 39 évesen jön Rivaldo majd félévkor 😄DD NB1-be jók lesznek 😄

móóózes
nálam pont a fradi vitte 7 misiért Bekoét, meg az egyik generált srácot 8,5-ért egyszerre

Mor3llo
Cél az elsõ hely, ugye ? 😄

Mor3llo
Kitûnõ! A rotterdami rangadót könnyen húztuk, botlott az Ajax a PSV ellen. Érdekes lesz a végjáték😊

soma22
nemsemmi.
nálam még nincs ekkora gazdagság a fradiban, igaz semelyik sztárjelöltemet nem akarják még megvenni

móóózes
szarni rá 😄
gazdaságilag virágzik a KBSC 😄
22 millió euro a költségvetés, ebbõl 7-ért igazolhatnék de nemjön úgyse senki 😄

soma22
jó laza😄

móóózes
megvan a csoportom...

Barcelona
Werder Bremen
Feyenord
Barcika 😄

soma22
nem emlékszem.de mindegy is, számomra akkor is hihetetlen, de mint mondtam nemrég, mindenkinek lelke rajta

Huni92
Emléxel, h néhány hete volt itt egy kép a Fehérvár felvásárlásáról?
Mellesleg ezt nem hiszem, h bmilyen csittel meglehetne oldani. Üzit küldeni szvsz lehetetlen.

móóózes
na megvan a BL csoportkörbe jutás, utolsó selejtezõn a Lokomotiv Szófiát kaptam 6:4-es összesítéssel a csoportkörbe jutottunk! 😄

dudusrac
Ezt nem igazolni adták, egyelõre csak a csapat egyenlege lett feltöltve ennyivel, átigazolási pénz maradt, amennyi volt.

soma22
hogy az igazat megmondjam nemtudom, de nem magyarázza be nekem senki, hogy nb2es csapatnak adnak 27 misit igazolni...ezt te sem gondolhatod komolyan

dudusrac
És ezt hogy csinálom meg csíttel? Mert valamiféle editorral pénzt ugyan tehetnék a számlára, de ezt az üzit gondolom nem hozta volna be.

soma22
pfff, ilyen nincs. vagy nagyon elbaszták a játékot(nemhinném) vagy csit.

dudusrac
Rögtön elsõ szezon elején, elsõ bajnoki után jött a hír, hogy megegyeztek.

soma22
ennyi pénz nemhogy az nb2ben, de az egész magyar fociban nincs...mikori a dátum?

dudusrac
Hát én is néztem egyet mikor kiírta, hogy létrejött a tulajdonosvátás. Hét képére nevezném😄😄

Seraf
Samba 9millió
Drenthe 15millió
Cigarini 2.5millió
Marquinhos 8millió
Gignac 4millió

eddig innen mégcsak Drenthe-ért ajánlottak pénzt 33millió a Milan-tól de végül elutasitottam a többiekér meg csak érdeklõdnek de semmit nem tesznek...😄