Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Keresek vami csapatot és kezdek egy jó szezont,már bevagyok zsongva..
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Még 1 nagy meccs, fordítással:
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Év managere szavazáson 3-ik lettem
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Mikor lesz hét képe és managere szavazás?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Létrhozol a data\graphic\players mappában egy Palmeiras vagy Vitoria mappán, mivel az eléjén a Vitoriában van kölcsön.
Ide bemásolod a képet.
Leöltöd az FMXML progid. Tallózás - megkeresed a mappát, ahova másoltad, ott meg jelenik a kép neve és ablakba ami felugrik beiros a player ID-t. aztán OK és ez létrehozza a config fájt.
Az ID megmutatásához a Kép és Hangnál egyedi azonosítok bekapcs, megkeresed Marquinhost és neve alatt ott az ID. Utána kapcsold ki az azonosítok megjelenítését.
FM kilép, újraindít és ott a kép. Tegnap én is megcsináltam, ha nem vagy valki nem küldi el du. 17. körül otthon vagyok, akkor elküldöm.
Egyébként tegnap kedvet kaptam és du. elkezdem megcsinálni így a Gyõri ETO facepackot, ha valakinek majd kell jelezze.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
" Slightly decreased likelihood of getting a tycoon takeover."
BL 4. forduló, Barcena elleni meccs
Gyakorlatilag itt vált nyilvánvalóvá, hogy ha a gép megakar verni, akkor meg is ver 😊 Már félidõben tudtam, hogy x-re minimum kihozzák a meccset. Aztán kb a 60. perctõl 2-3-5ös felállást alkalmazott a Barca. Ha én csinálok ilyent, tuti szétszed a legutolsó megye hármas csapat is 😊 Nade sebaj, szépen játszottunk -Makaridzet leszámitva, hiszen az õ hibája volt az 1. gól-. Benfica 0-0t játszott a Samppal, igy nem tudott meglépni egyik csapat sem. Szoros lesz a vége.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Robert Klaric
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
én is nehezen találtam meg!!😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
visszatérhetnének már copa americárol a játékosok mer így 4alap kezdõ is hiányzik nem fogják jól elsajátitani új taktikot kezdésre 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
jajj nemis mondtam, 34 évesen jött Hakan Yakin, meg 39 évesen jön Rivaldo majd félévkor 😄DD NB1-be jók lesznek 😄

nálam még nincs ekkora gazdagság a fradiban, igaz semelyik sztárjelöltemet nem akarják még megvenni
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
gazdaságilag virágzik a KBSC 😄
22 millió euro a költségvetés, ebbõl 7-ért igazolhatnék de nemjön úgyse senki 😄
Mellesleg ezt nem hiszem, h bmilyen csittel meglehetne oldani. Üzit küldeni szvsz lehetetlen.