A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
2. liga, York City. Itt azért már kiütközik a csapatom és az ellenfeleim közti különbség, hiába a jó igazolások. Mondjuk rosszul nem állunk jelenleg a bajnokságban, azonban a kapott góljaink száma rémes. Főleg h volt 2 olyan meccsünk (Leeds ellen 4-4 - linkeltem már) (Ipswich kiütött 7-0 -ra idegenben) ahol azért jól megtoltuk a statisztikánk.
A 7-0-ás meccs. York City-s pályafutásom legcsúfabb veresége. Hozzáteszem ebben a szezonban az elsőszámú esélyes az Ipswich csapata. Nem is értem mivolt 1. félidőben. Bár sajnos a 2 gólvágom kiesett, és minden héten van 1-2 kulcsfigura, aki táppénzre megy. Sajnos ezen a meccsen is csak 3 kapufáig jutottunk, meg egy meg nem adott 11-esig.
Az jelenlegi eredményeim. Sajnos idén nagyon sok a kapufa. Ez ellen lehet tenni vmi ? :S Idénre igazoltam +2 edzőt csak támadásra (18-19 értékűek), mert 5 helyett már 7et foglalkoztathatok...
Linkelem a menedzser adataim:
Valamint a pénzügyi helyzetem. Ittviszont észrevettem, h folyamatosan csökken a pénzem. Pedig a fizetések is bőven a megengedett értéken belül vannak. Na mind1. Remélem évvégéig kibírom, h ne mennyek minuszba. Bár ahogy számoltam, Elfogom érni, mégha csak éppenhogy...
Ezt az idényt igazából az összeszokottságnak és a gazdasági megerősödésnek szentelem. Nem bánkódok majd ha nem jutunk fel, mert már így is szép eredménynek tartom h ide juttottunk. Amúgy van 1 playam, aki az 5. osztályból tartott velem, és most is remek játékos. Bár mondjuk idén csak csereként számítok rá, mert van 1 jobb kölcsönjátékos most nálam. A neve a kitartó KP-mnak: Rothery.