Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok valakit ajánlani jobb hátvédnek?
Dani Alvesre nem biztos, hogy lesz pénzem, rajta kívül ki lehet méltó utódja Ramosnak?
Faubert néztem, talán õ, de nem tudom...!
szóval valaki tud ajánlani valakit? 😄
VAMOS MADRID!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Seraf-kurvanagygrat,elnézek az mellett is hogy Intert brutálisan ütöttet ki😊
Water-neked már gratuláltam,te is jól tolod
az Arsenal egyszer még halni fog a csapatom által 😄
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Nos, a lényeg: KVSC - Benfica 3-0 -Vantaggiato, Tony, Cadu (tizi)
Hogy az örömbe némi üröm is vegyüljön, arról a portugálok gondoskodtak azzal, hogy meccs elõtt elvégeztek egy favágó tanfolyamot. Több mint 3x annyi szabálytalanságot követtek el, mint mi (7/25) és hidegre tették Kantát meg Seleznyovot 2-2 hétre.
Btw teljesen megérdemelt a gyõzelem, hisz 12/ vs 3/1 volt a stat.
sajnos már nem sikerült kiszoritani õket az uefa kupás helyröl már csak 1meccs van hátra és a 7.-ek 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wave>#wave>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
una volta per sempre INTER!
elég szemét vagyok már rég megnyertem a bajnokságot de még igy is elveszem a csapatok álmait 😄 Kradlec meg megragadt a felnöttek közt a csatár hiány miatt 😄
Bajnokságban a téli szünet elõtt vettem át egy ponttal a vezetést a Lyon-tól, majd jött velük a rangadó, amit egy nagyon kemény, fordulatos mérkõzésen hoztam idegenben 3-2-re.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Dubi húzzál bele, ez nem méltó hozzád!
Tölténém én is a Vauxhallt, de rohadt fáradt vagyok, most értünk haza a párommal a nagy karácsonyi bevásárlósból. Szerintem elõtte alszok egyet és utána nekikezdek az igazolásoknak és a felkészülésnek a League 1-re.
További szép eredményeket mindenkinek!
Ja és köszönöm a sok gratot (a csapat nevében is)
Ma még jelentkezem
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

a rohadt arsenal ellen nyomom a BL döntõt tavaly õk ejtettek ki az elõdöntõbe 3-1 3-3al eljött a visszavágás ideje 😄
semmi nem ugy alakult ahogy kellett volna...
a csapat logókat sikerült beraknom de stadion képeket nem.... vki ha leírná meg köszönném
GGMU
A bajnokság végén így zártunk:
Én azt hiszem nem tudtam volna kihozni belõlük többet (bár ha az uccsó fordulóban nem a Barca ellen játszunk, talán meg lehetett vna a 3. hely is)!Mindenesetre nagyon elégedett vok a BLes helyezéssel, és csak remélni merem h a selejtezõben nem egy sztárcsapatot kapunk...
A spanyol kupában egy fordulóval tovább bírtam az elvártnál, de ez is nagy teljesítménynek számított a fiúktól tekintve h a Realt kaptuk:
Ezek után a Barca ellen már nem tudtunk csodát tenni...
Játékosaim közül Uche nyújtotta a legtöbbet:
Aki Negredo mögött és RVNt megelõzve 2. lett a góllövõ listán!
1-2 érdekes meccs még:

Forza Juve per sempre!
ezek után még mondja azt valaki, hogy nem lehet fiatalokkal bajnokságot nyerni... 22 év a csapat átlagéletkora 😄DDD
jó eredmény,végén nyerhettünk volna is,de nem érdemeltük volna meg. de lehet eldöntöttük a salátás tálat,mi😄
nagy grat a Vauxhall-nak
úgy gondoltam így hogy már bajnok vagyok lehet egy kis tartalékolás egy U19-es csatársor Neymar-Kradlec 😄