A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    kicsit finomítottam a taktikámon, és felvetődött bennem egy kérdés! remélem kapok tippeket!
    a 4-4-2 maradt, annyit változtattam, hogy a védekező kp-t hátranyilaztam (KK-t játszik, csak védekező felfogásban) meg az egyik csatáron variáltam kicsit, de ez most nem lényeg!
    az a kérdésem, hogy 1 szűrőnek milyen passzstílus a legideálisabb?
    eddig a kapuson és a 2 belső védőn kívül mindenki rövid passzos stílusban játszott, de ez most "zavar"! :D
    ha IRL gondolkodok, akkor a tökéletes vkp nálam Makelele volt, és mindig is ő lesz (NÁLAM)
    szerintem ahogyan ő szűrt az tökéletes volt, és ugyan nem voltak tért ölelő átadásai, de amit csinált a pálya közepén arra nagyon kevesen képesek, szóval ha átvezetem a játékra ezt, akkor közvetlen passz stlíust kellene adni az adott szűrőnek, de ez lehet, hogy a játékban nem így van...
    mit gondoltok erről? :)

van még 1 dolog!
    Joveticet át tudom képezni KPJ-re? mert Ronaldo és Nani tud mind a 2 szélen játszani, de Jovetic csak bal oldalon! TKPJ-re át lehet képezni, azt tudom, de nekem fontosabb lenne ha KPJ-re tudnám, mert legtöbb esetben KPJ-vel és KPB-vel játszok...! szerintem jó dolog az ha meccs közben cserélgeti 1mást a szélsők (Ronaldoval és Nanival szoktam is ezt alkalmazni...)