Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne már az elsõ évben egy osztályt feljebb menni
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
thx
mit rontottam?
http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1229545546.jpg
sajna nem az enyém..
és már megin 1nagy ló... majdnem egy egész meccs emberelõnyben és igy is csak 15lövés abból 8kapura és csak 1ment be...jóhogy a Hamburgnak nem is volt kapura lövése de akkor is...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
akiknek a legtöbbet köszönhetek:
Sejad Salihovic
Souleymane Camara(nyáron jött)
Demba Ba
egy kis statisztika:
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Mint látható félidõben 2-vel mentek, ezért mindegy-mindegy alapon lecsesztem a csapatot és behoztam a TKPK helyett még egy csatárt, és lám meg lett az eredménye.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
ez melyik skin, avagy melyik skin és milyen background? 😊
köfi
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
A hóesés am nekem is belassítja gépet egy picit, de elviselem, legalább egy kis téli hangulatot ad😊
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam ez a hóesés nagyon durván belassitotta atopiGot. Van, hogy leirok 2 mondatot, és még nem jelenitett meg semmit ^^
melyk évbe hanyadik lettél?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Igazolások:
08/09
09/10
10/11
nos amint látszik csöppet aktív vagyok az átigazolási idõszakokba de mostmár majd próbálom 80%-ba megtartani a keretet 😄
fmhungaryn volt ez a mód,ha esetleg nem tudod majd ott a fórumba megtalálod.
Hajrá Hoffenheim!!😄
keretrõl, éves igazolásokról képet plz
VAMOS MADRID!
4meccs 3gyõzelem 1döntetlen 2.vagyok így pontegyenlõség köztem és a Stuttgart közt és most elkezdõdött a BL is jó kis csoportba kerültem az Atletico,Fiorentina,Liverpool hármassal 😄 most játszottam le az 1. meccsem
(kár ezért a 750-es képméretért elég rosszul olvasható így :S)
u.i.:grat Soma nem semmi
-roma
-porto
-PSG
-ajax
hát ezt betaláltuk
Fm parancsikonján jobb klikk, tulajdonságok, "cél" sor végére odabiggyeszted ezt:
-windowed -small_screen
Így nézzen ki:
Football Manager 2009\fm.exe" -windowed -small_screen
uefa meccs, rangers ellen(sors fintora😊)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
VAMOS MADRID!